Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
1.11.15 07:23

@Klarryskka V knize máš přesně napsáno jaký maso (i jaký části určitýho masa) můžeš jíst. Množství je neomezený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.11.15 09:00

@buduhubena to vim…takze u masa % tuku zjistovat nemusim, pokud budu jist to predepsane…protoze mi neprijde, ze by treba losos nebo jakykoli hovezi melo pod 5%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
1.11.15 09:34

@Klarryskka hovězí do 5ti procent tuku, jinak kuřecí bez kůže to můžeš požehnaně, krůtí a králíka stejně, ryby můžeš tam jsou ty tuky trošku jinak, losos mám pocit by se měl jen 2× týdně, ale už je to fakt doba, každopádně tuk v lososu se nemůže rovnat tuku ve vepřovém, je mnohem zdravější a stravitelnější. Jogurty, tvaroh, mléko vše nízkotučné (já jela na mléku 1,5% polotučné a jogurty do 3% tuku taky polotučné a fungovalo to stejně) tvaroh jsem dodržovala nízkotučný, nemělo by se vepřové, já si dělala sekanou půl napůl hovězí-vepřové (libové), jedla jsem i vepřovou šunku 93% masa a fungovalo to, jde spíš o to aby člověk jedl opravdu kvalitní a libové maso :kytka:

Holky zdravím po delší odmlce, váhu ani nepíšu je to katastrofa, ale to je mým životním stylem, buď lítám a nestíhám jíst a pak když se to uklidní tak doháním sachrama a mám něco navíc. No teď to nebudu řešit, vzhledem k tomu, že plánujeme druhé dítko, ale trošku regulovat bych to měla, pak budu muset použít těžký kalibr, takže se tady určitě potkáme znovu:-)

Jinak zdravím nováčky, držím palce, jde to báječně, jen se nesmí šidit, fakt se musí vydržet a máte vyhráno, já jsem zhodila 14 kilo, pak jsem ale nedodržela druhou polovinu 3 fáze a pomalu to začalo šplhat, je to všechno o pravidlech, když je dodržujete tak to funguje, takže nebojte s dukanem to dokážete :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.11.15 10:09

@harfa dekuju :-) mohla bych se tedy jeste zeptat jake casti hoveziho bys doporucila nebo naopak nedoporucila? Ja po internetu totiz ctu akorat hovezi mimo rostenou… :nevim: diky a take mnoho uspechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.11.15 11:48

Holky mám máslivou dýni, dá se péct jako brambory nebo to jde jen s tou hokaido?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.11.15 12:15

Všem moc děkuji za přání.. :kytka: narozky mám dnes :)
Napekla jsem moravské koláče, takže ani nehřeším :) a k narozkám jsem si nadělila 16 uběhnutých km :) takže jsem spokojená :)a tento týden budu atakovat na 64 kg :)
Venku nádherně, tak si to užívejte..my jdem s dítkem dlabat dýni a zkusím asi polévku :)..nějaký osvědčený recept má někdo? Jinak mrknu do fotoalba..krásně jsem se tam zas inspirovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75802
1.11.15 16:49

@Kaspinka Máslová v pohodě, peč! :P :P
Mně pečená dýně nechutnala ta muškátová, přišla mi až moc aromatická, ale máslová ani hokaido nemá chybu. Akorát že mi po ní skáče váha nahoru. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
1.11.15 16:50

@Itečko Taky přeji všechno nejlepší :kytka: :hug: a vidím, že sis krom shozených kil nadělila i pěkný výběh. Já včera skvělý Vinařský půlmaraton, nádherná trasa, skvělé počasí, snad nejlepší běžecká akce, jakou jsem zažila :lol:. Jinak gratuluji nováčkům a všem, kterým kila klesají :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.11.15 17:29

@sirikit já jsem právě už jednu ale nemohla jsem si vzpomenout která to byla :D Máš nějaký spešl recept nebi klasika na kousky. koření, upéct a sežrat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.11.15 17:30

@Itečko krásné narozeniny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.11.15 17:33

@Bibiana1 myslela jsem na tebe a tiše záviděla:) to počasí muselo být luxus ;) my jsme aspoň byli oba dva dny s Ančou venku a dneska jsme pouštěli draka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75802
1.11.15 17:43

@Kaspinka Kruci, tak jak se ten pes jmenuje?? :cert:
Nebyla to Malina? Ta malinká?? Nebo pokud máte dva, Anču a Malinu, jaktože chodíte na výlety jenom s jednou? Už delší dobu v tom mám guláš.
Ad. dýně: dělávám buďto klasicky polívku, nebo přesně jak píšeš - nakrájet, posolit, případně pokořenit, dát na plech a pečák a upéct jak brambory, nebo dýňovou kaši (jako bramborovou, pozor - nevmícháš moc mlíka, dýně ho nevsákne tolik, co bramborová kaše), nebo zapékám ve stylu francouzských brambor. Dýni krájíš normálně na plátky syrovou a proložíš, čím chceš - nemusí se dopředu vařit jako brambory, změkne normálně v rámci zapékání. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
1.11.15 18:17
@Kaspinka píše:
@Bibiana1 myslela jsem na tebe a tiše záviděla:) to počasí muselo být luxus ;) my jsme aspoň byli oba dva dny s Ančou venku a dneska jsme pouštěli draka:)

Dík :hug:, fakt se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
1.11.15 18:23

@Klarryskka tak svíčková ta bude určitě v cajku, ale já používám hovězí zadní, je to levnější než svíce a je to libové, samo z toho sundám vše co najdu, já jsem na tlusté cimprlich, ale tam opravdu není nic :kytka: :kytka: jinak z vepřového bych se nebála panenky či pečeně, když sundáš tu blanku co je dokola, ale pokud ti vepř nechybí tak ho nech na chvíli být :palec: :palec: Já dělala sekanou hovězí zadní ( k tomu trochu té vepřové pečeně) pomlít, přidat hořčici, koření sůl a tradá do trouby, není třeba ani vejce, ale můžeš dát, je to lahoda, jen je to sušší, ale to já můžu :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: Ve trojce jsem tam přidávala strouhanou mrkev, taky super záležitost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.11.15 20:09

@sirikit :mrgreen: omlouvám se za zmatek:) Anča se celým jménem jmenuje Annie Moravia Nobilis, zkráceně Anča nebo Anuška :srdce: Malina byla/je proto, že po porodu dostala stužku malinové barvy;-) Občas jí ale Malina pořád říkáme :) Ale dva psy máme - ještě tu zděděnou labradorku Belu ;-) Ale ta už je 10letá a nevychovaná trouba, takže ven chodíme hlavně s Ančou Malinou aby se všechno naučila, to bude náš cestovní parťák;-) Bela chodí ven jen občas, jinak mají celý den k dispozici náš skromný pozemek:D
Jinak dneska a větrno, tak parádní počasí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková