Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12429
6.11.15 13:27

@Klarryskka neuraž se, ale holky ti radí dobře ;-) nejde ti to proto, že nemáš co hubnout. V podstatě jsi na ideální váze a pokud bys chtěla jít níž, tak jedině na úkor hladovky a to víš určitě sama, že je cesta do pekel. Zkus hodit fotky, třeba si jen tlustá připadáš nebo potřebuješ zpevnit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
6.11.15 14:31
@Kaspinka píše:
@Klarryskka neuraž se, ale holky ti radí dobře ;-) nejde ti to proto, že nemáš co hubnout. V podstatě jsi na ideální váze a pokud bys chtěla jít níž, tak jedině na úkor hladovky a to víš určitě sama, že je cesta do pekel. Zkus hodit fotky, třeba si jen tlustá připadáš nebo potřebuješ zpevnit ;-)

Klarry, jídelníček máš pro DD ukázkový, ale jak bylo napsáno výše, už teď jsi štíhlá a hubnutí Ti tímto způsobem nepůjde. A nepotřebuješ to :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
6.11.15 17:57
@Johulka píše:
@sirikit Jé a copak dobrého sis objednávala smím-li se ptát? :lol: A nějaká recenze k tomu by nebyla? :D Mám taky v plánu si něco mňamózního objednat, jen nevím co, snědla bych to všechno :lol:

No, nějakou zásadní recenzi zatím nevydám, protože mi přišlo jahodový bolero, který miluju :srdce: :srdce:, dále pak BEZKALORICKÁ! pomerančová marmeláda, fakt je tam 0,0 úplně všeho, takže jasnej amaroun a i to tak chutná. :mrgreen: :mrgreen: Čistá Spolana Neratovice, ale na dukan housce k snídani to bylo fajn a dneska si to dám ještě v bílkovinových dukan palačinkách, takže další recenzi pustím zítra. :pankac:
Potom jahodová bezkalorická marmeláda, taky amaroun, ale už trošku věrohodnější, pak ty bílkovinový palačinky (si dám za chvíli) plus bílkovinový buchty 8o 8o, ty si uklohním zřejmě v neděli.
No a pak už jenom shirataki špagety a shirataki nudle, které si spolu zatím lebedí v ledničce. Ty špagety míním s boloňskou omáčkou na neděli - koupila jsem si mletý hovězí -, tak jsem zvědavá.
V dalším balíku - řekl tu snad někdo, že jsem troškař? :nevim: - mám objednanou cihlu toho sýra Ďumbier a podpultová bolera, která si člověk musí nejdřív vypáčit z Harfičky a posléze nadiktovat do mailu paní majitelce e-shoppu, protože na stránkách je bůhví proč nemají. :think: Třeba příchuť vodní meloun nebo banán. 8o 8o
Průběžně sem budu házet hodnocení. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.11.15 18:29

@sirikit
Mě balík dorazil před chvílí.
Budu to sem sázet, jak to budu jíst.
Mám toho hodně.
Zatím jsem ochutnala ten sýr a ten je teda normálně výbornej, to zírám.
2,7% tuku, cukr nula a 35g bílkovin.
Cihla mě vyšla na 550,–

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
6.11.15 18:31

Jo ještě:
Trochu jsem naletěla s čokoládovýma mufinama a nějakýma birožkama.
Vypadalo to jako krabice a je to malej sáček.
Zřejmě 2 muffiny z jednoho pytlíku.
Nevím teda ještě jak to chutná, ale množství je minimální.
No nic, vím pro příště.

• Citovat
  • Upravit
75801
6.11.15 18:49

@LydiaD Fáákt, tak to je super, to se na ten sýr těším! :dance: :dance: :dance:
Já jsem totiž až v průběhu objednávání, když jsem si s paní psala, přišla na to, že sýr posílá i poštou, takže to mám rozložené na dvě kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
6.11.15 18:51
@LydiaD píše:
Jo ještě:
Trochu jsem naletěla s čokoládovýma mufinama a nějakýma birožkama.
Vypadalo to jako krabice a je to malej sáček.
Zřejmě 2 muffiny z jednoho pytlíku.
Nevím teda ještě jak to chutná, ale množství je minimální.
No nic, vím pro příště.

S palačinkama a buchtama přesně tak. Tak co, zkusím a případně se vrátím k našim osvědčeným dukaním recepturám. Tohle musíme brát jako oběť na oltář místní osvěty. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.11.15 18:52

@sirikit
No však jsem ho objednala díky Tvým informacím ;)
Nakrájím ho a fláknu do mrazáku.
Prý to na chuti neztratí.

• Citovat
  • Upravit
24
6.11.15 20:20

A kde že teda holky objednává té? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.11.15 20:21

*objednáváte
Blbá klávesnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.11.15 20:28
  • Citovat
  • Upravit
306
6.11.15 20:41

@sirikit Ty brďo, ty se kousneš a 2,5 kg dole… Tak to nevím, kam bych se měla kousnout já, aby to frčelo takhle dolů :mrgreen: Se pořád plácám mezi těma 58-59.. jestli já to DI někdy uvidím, tak si koupim flašku Tulamorky a dám si dvojitýho :lol: Už si i říkám, jestli mi to nespočítal špatně, asi to zkusim přepočítat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.11.15 20:53
@LydiaD píše:
@Petra Daisy
Taky trpíš na migrény?
14 záchvatů za měsíc??? 8o 8o 8o
No tak to by mě vyřadilo ze života.
Pracovně určitě, to je teda síla…
Držím palce, aby cokoliv zabralo, protože polovinu měsíce promigrémovat, to si neumím představit.

Bohužel to mám už od 1.třídy a s věkem se mi to zhoršuje. Teď už se upínám jen k přechodu, prý by se to mohlo ztlumit :mrgreen: No a pak ještě ke smrti, to mě pak prý přejde úplně :) Ale už i o tom začínám pochybovat :mrgreen: Uklidňuju se tím, že jsou i horší choroby. Takže asi tak. Mám jinak krásný, šťastný život…tak to je asi nějaká daň, ale bohužel to občas, spíš často není k žití… Však ty sama víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
6.11.15 20:59

@Petra Daisy měla jsem to stejně jako ty, půl měsíce migrény je fakt na mašli :zed: Brala jsem kde co až mi nakonec zabrala antiepileptika. Zní to hrozně, ale teď už skoro ani nevím co to migréna je:) Doufám, že mi ji teda druhý porod znovu nerozjede:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.11.15 21:08

@Klarryskka

Mno, dala jsem si tvé míry a váhu, kterou chceš do trojčlenky a srovnala to s mojí výškou a bylo by to to samé, jako kdybych já při svých 163 cm chtěla zhubnout na 49 kg. Asi takhle, když mi bylo 21, tak jsem těch 49 fakt měla a cizí si mysleli, že jsem anorektička a rodina zas, že jsem nemocná, opravdu jsem nevypadala hezky.

Zkus si vše zadat do Dukan kalkulačky/grafu a uvidíš sama, co ti napočítá… podle mě to bude něco kolem 59 kg

Dej pak vědět, jestli jsem se trefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková