Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kaspinka A jo a jo, to je rozumný. Naše holčičky taky strávily dětství mimo jiné v hospodě, kam jsme je sebou vytrvale brali. ![]()
Neznalí kámoši byli mrtví z povelů typu : To se dělat nesmí. Rovnou do auta! Rovnou domů! Rovnou do hospody! Ještě hajáme! Kerouši, nekraď! Brzo tě zavřou, až zčernáš! Přestaň vrčet, podívej, mám časopis. (Nejhorší možná vyhrůžka. Nevím, co si myslí, že se stane, protože jsem po nich ten časák nikdy ani nehodila, natož, že bych je s ním zesekala.
Ale každopádně se ho bojí a to je dobře.) Etc.
A pochvala nejvyšší: Ty jsi hodná, vidíš, jak jsi hezky hodná? ![]()
No a teď kolektiv neochotně uznává, že naši psi jsou cestovní, všestranně použitelní kámoši. Chce to prostě tahat je všude sebou, mělas vidět, jakou atrakcí byli nedávno na Lipně na lanovce.
Jen teda tím, že byli roztomilí( podívej se, támhle jedou pejskové!), nad netradičním zážitkem se nijak nepozastavili. ![]()
@sirikit Anča má už zažité nějaké povely z cvičáku a tím, že ji nemáme doma tak ji ani tolik nemusím cepovat, ale jako největší pochvala „ty ši moje klášný velký mimino“ nikdo nechápe
ona je totiž schopná se u toho počůrat blahem a stráááášně krásně se tulit
na lanovku nám ji asi nevezmou, když ve 4 měsících váží 22kg ![]()
@Kaspinka Já to chápu naprosto!
![]()
Když byla Keruška malá (Wizour se k nám přistěhoval až asi v roce a půl), to byly proslovy..
se doteď divím, že svěrací kazajka netvoří základ mojí garderoby.
„Vyčuráme se! Pěkně se vyčuráme! Kdyby tě viděla Whiskuška, ta by se ti smála, že nejseš vyčuraná!“
„Kdo to tady hajá? Tákovej krásnej pejsek!? Ten je pěknej, a jak je hodnej! Jé, a to je náš! To je naše maličká Keruška…“ Juráš se mi řehtá, že už fakt potřebuju vnouče, ale o tom to není. Prostě ti psi jsou fakt dobrý!
![]()
Příspěvek upraven 01.11.15 v 22:20
@Kaspinka píše:
@sirikit … na lanovku nám ji asi nevezmou, když ve 4 měsících váží 22kg
Proto právě já už nafurt chci tenhle relativně malej formát psa. Různý ty čivavičky a yorkšírci už jsou na mně moc kapesní, do toho bych nešla.
Strašně se mi líbí vlčáci, i je „umím“, mívali jsme vlčici Tess a byla perfektní.
Jenomže ber si sebou vlčáka na dovču, že jo. Když už někde v penzionu tolerují psy, častá podmínka je „do deseti kilo“, takže tlustej Kerouš musí zatáhnout břicho a tvářit se šlank. ![]()
Ovčák by nejspíš neprošel.
Lanovka taky tak, jedině že by utíkal pod náma.
Takže teriéři, v dalším kole zas westa a k němu skoťáka. Black and white, mám to vymyšlený.
Aspoň přestanou ty současné neustálé dotazy, jak je od sebe rozeznáváme. ![]()
@sirikit něco mi říkej, práááááávě teď jsme dorozesílali dotazy na ubytko na ty hory i se žirafou (rozuměj s Ančou:)) ale naštěstí píšou jen pes, tak snad je pak náš mamlas nezaskočí ![]()
@Bibiana1 píše:
@Itečko Taky přeji všechno nejlepší![]()
a vidím, že sis krom shozených kil nadělila i pěkný výběh. Já včera skvělý Vinařský půlmaraton, nádherná trasa, skvělé počasí, snad nejlepší běžecká akce, jakou jsem zažila
. Jinak gratuluji nováčkům a všem, kterým kila klesají
![]()
díky moc
..také velká k gratulace..půlmaraton
jsi fakt dobrá
a za kolik ho běháš? No já jsem na sebe zvědavá na jaře
bych chtěla pod 2h..ale to asi nehro..hlavně, že doběhnu
ty jedeš podle nějakého tréninkového plánu? Jestli jo..mohla by jsi mi ho poslat?
@sirikit píše:
@Kaspinka Já to chápu naprosto!![]()
Když byla Keruška malá (Wizour se k nám přistěhoval až asi v roce a půl), to byly proslovy..![]()
se doteď divím, že svěrací kazajka netvoří základ mojí garderoby.
„Vyčuráme se! Pěkně se vyčuráme! Kdyby tě viděla Whiskuška, ta by se ti smála, že nejseš vyčuraná!“
„Kdo to tady hajá? Tákovej krásnej pejsek!? Ten je pěknej, a jak je hodnej! Jé, a to je náš! To je naše maličká Keruška…“ Juráš se mi řehtá, že už fakt potřebuju vnouče, ale o tom to není. Prostě ti psi jsou fakt dobrý!![]()
Příspěvek upraven 01.11.15 v 22:20
jste mě pobavily
připomíná mi to s tebou mě baví svět ![]()
@Petra Daisy píše:
Dobré ranko holky![]()
Tak jsem přitvrdila a zatím se vplatilo, doufám, že to víkendem nepomrvim!!
29.10. 59,30kg
30.10. 58,60kg
31.10. 58,20kgTakže jsem cca tam, kde před mým uvolněným týdnem, což jsem teda vůbec nečekala, takže jsem nadšená
Nepřišla jsem se chlubit, ale mým plánem je vás pěkně namotivovat, dokud tedy můžuÚtok na 57 pokračuje, držte palec! Co si budeme namlouvat, už bych ráda do trojky, mám chuť na rýži, ale jakou, to si neumíte představit… nebo třeba kus kus, bych se užrala…
![]()
no jen s chlub
já bych se taky chlubila
jsi dobrá ![]()
Já dnes BD..chtěla bych to dotáhnout na 60-62kg…hlavě kvůli tomu břichu..jinak váhu teď už tolik neřeším spíše to břicho zpevnit a dát dolu..kdybych ho teď měla v cajku, tak už dál nehubnu a jen zpevňuji..Momentálně mi všichni nadávaj ať už nehubnu..že mi to sluší..bojím se trochu co ksicht
vyžilá být nechci..:) Tady jedna holka dost zhubla, sluší ji to..jako postava úžasná, ale v obličeji zestárla a je taková vycuclá
…ale těch 62kg si myslím, že bude v poho..já jsem tuhle váhu 65kg měla naposledy tak před 13 lety ![]()
Ahoj holky, tak žaludek už je v pohodě, jen ted zase máme školení tak to se nebudu přemáhat, od čtvrtka do soboty, to bych s holkama nedala, tak pak se na to vrhnu,, musím si to pořádně pročíst at se zbytečně moc netrápím
@Itečko dík, já ty půlky začala běhat letos, tahle byla pátá a čas 2,06, ale byl to terén s převýšením přes 500 m, takže spokojenost. Skončila jsem 33. z necelých 100 žen. Ale dala jsem o 5 min jednu, která běhá městské půlky pod 2 hod, takže věřím, že v dubnu pražskou dám pod 2 hod. Jinak osobák mám 2,03. Tréningový plán nemám, nechci ho, ale je jich plno na netu nebo v aplikacích - třeba Endomondo má prý dobrý. Já běhám objemy, ty mi dělají radost, a občas trochu zrychlím, takže myslím, že i k těm intervalům nenásilně dospěju ![]()
@Bibiana1 to jsi fakt dobrá..já kopce nedávám vůbec..začala jsem je te´d teda trénovat, ale zatím jen párkrát..ani kopec nevyběhnu..vždy musím na chvíli jít
já si určitě první půlmaraton vyberu rovinku..:)tam i dokážu zrychlit..:)
Ale chci také začít objemy..ale kvůli Eli není tolik času..vždy vybíhám tak jen na hodku max..jen o víken si dávám teď delší tratě..:)
Jinak doma nezvládám nic, myslím jako úklid atd…max. uvařit..
Koukala jsi na leták Lidlu?? Budou mít běžecké oblečení..tak si asi pokoupím..chci všechno ![]()
A co váha, klesáš? Já celý víkend 65kg a dnes nárůst 300g..jsem málo pila včera..Jinak po té sobotě necítím nohy..:)
@Slunecna píše:
Ahoj holky, tak žaludek už je v pohodě, jen ted zase máme školení tak to se nebudu přemáhat, od čtvrtka do soboty, to bych s holkama nedala, tak pak se na to vrhnu,, musím si to pořádně pročíst at se zbytečně moc netrápím
tak uvidíš
..já bych to moc neoddalovala..aby jsi se k tomu vůbec dostala ![]()
![]()
ale studuj studuj ![]()
@Itečko ono s malým dítětem se ten čas hledá špatně, ale bude líp
. Po prvních delších výbězích mě taky bolelo celé tělo, ale postupně to je lepší, dnes se už těším, jak si vyběhnu. Navíc se mi něco povedlo v práci, tak poběžím s úsměvem na rtu
. Věci z Lidlu jsem viděla, půjdu se tam mrknout, ale já v podstatě všechno mám. Lákají mě ty šedočerné legíny. Jinak mám tu růžovou bundičku z té první řady a na zimu je dobrá, doporučuji. K váze gratuluji
. Já se ani nezvážila, ale důvod je jednak ten, že jsem pila prossecco a mně po alku jde váha dost nahoru a poměrně dlouho tu vodu držím, tak jsem se nechtěla stresovat. A jednak mi má sestřenka v dobrém vyčistila žaludek / když jsem jí líčila, že ještě 1-2 kg chci dolů / - ať už přestanu být posedlá váhou, že na ni nevypadám, že mi to sluší a blablabla a fakt je, že ten obličej je v mém věku na prvním místě. Tak se teď učím být se sebou spokojená ![]()
@Bibiana1 Jéé, tak to chceme asi stejné ty legíny
taky chci tu bundu, ale hodila by se mi ta oranžová..ale víc se mi líbí ta růžová..boty mám šedooranž Nike
tak proto..abych byla vyladěná
a pak ten nátělník oranž..a spodní prádlo..to nemám nic..ty boty se mi také docela líbí..ale zůstanu u svých..akorát, že nemají goratex..ale musím kupovat postupně nebo mě můj chlap vyhodí ![]()
Je fakt, že ty kila nejsou opravdu důležité
hlavně, že se člověk cítí ok. ![]()