Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
30.10.15 16:09

@Kaspinka Dnes neměli v Lidlu jediný jogurt light!! :cert: Ani jeden jediný!! Jen ten cottage právě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.10.15 16:13

@sirikit
To bude 100% nějaký vzkat typu: „Tak nežer, krávo!“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No nic, já zítra budu mít plněný papriky, protože papání mě baví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12429
30.10.15 16:43

@makymakk @LydiaD jak píšete o jídle - mám hlad a jdu se najíst :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
30.10.15 18:43
@Itečko píše:
Jinak já dnes ráno 65kg :dance: :dance: tak hurááá..ale o víkend mám narozky, ale jsem rozhodnutá neporušit, když už se mi to zas trochu rozjelo :)
Mám naplánovaný běh s tou kámoškou a dnes posilka :)
Tak krásný den :)

Ahoj, tak super, na kolik to vlastně chceš dotáhnou?? Jinak ti teda přeju už předem všechno nejlepší, a ať se oslava vydaří!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.10.15 19:03

@Itečko
Taky se přidávám a přeju všechno nej :kytka:
Ten nejhezčí dárek, 20kg dole, jsi si nadělila sama ;) :potlesk: :potlesk:
Tak si to hezky užívej ;)

• Citovat
  • Upravit
75805
30.10.15 20:47
@makymakk píše:
Ahoj @sirikit :mavam: prosím tě, chci se zeptat, ty jsi sem dávala recept na tu špenátovou roládu, viď? Dělá se to z té zmražené kostky špenátu? Myslím, že jsem někde četla protlak, tak jestli je to ono a něco mi neuniklo.. 8o Děkuji

Jojo, to máš jedno, jestli si necháš rozpustit protlak z igelitovýho pytlíku nebo zmraženou kostku.
Klidně si to můžeš udělat z čerstvého baby špenátku, ale ten bys stejně musela uvařit a mixnout a je asi 3× dražší. Zkrátka do těsta musíš mít špenátovou kaši a z jakého výchozího materiálu se k ní propracuješ, to je fakt šumák. ;)

Příspěvek upraven 30.10.15 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75805
30.10.15 20:48

@Itečko Všecko nejnejnej k narozeninám!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75805
30.10.15 20:59
@LydiaD píše:
@sirikit
To bude 100% nějaký vzkat typu: „Tak nežer, krávo!“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No nic, já zítra budu mít plněný papriky, protože papání mě baví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To možná jo, akorát že já holt nestahuju každou kravinu, kterou kdo kdy pověsil na web jenom proto, že jsem zvědavá ;)
Já dneska papala zapečenou dýni - Deris promine, teď večer kuřecí salát a zejtra zřejmě poněkud rozvolním, protože jsem po 14ti pracovních dnech tahem za sebou dočista groggy. Ono je to taky možná tím, že mi vyšel volný víkend, já tak jako vydechla… a uvědomila si tu únavu. Kdybych věděla, že zejtra zas mažu do terénu, nejspíš si ji nepřipustím a zkolabuju až koncem příštího týdne. :roll: :roll:
Teď teda nekolabuju, ale celý víkend nezaberu! :palec:
Zejtra Pasohlávky, večer prý mě Juráš vezme na véču - no a to nechci vyloženě čunit, ale každej sacharid taky počítat nebudu. :oops: :oops:
V neděli se budu válet u ČT24 a maximálně tak žehlit.
Už chci ty Vánoce!! :pankac: :pankac: :pankac:
To se budu válet aspoň deset dní, nebo radši 14! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.10.15 07:34

@Itečko Taky přeji vše nejlepší :kytka:
@sirikit děkuji tak dnes jestli mi vyjde čas, tak zkusím :) Dnes jsem taky v práci a zítra taky, naštěstí jen do jedné..
Holky já vám závidím, takových kilo shozených už! Já se tak těším, až půjdu pod 60kg!! Dnes ráno 64,2kg, tak už mám taky lepší pocit, ale i tak.. Tak ať nám to hubnutí jde a hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.10.15 08:58

Holky objednávaly jste z toho Dukaního eshopu? Já na to teď koukala a docela mě zaujal ten dressing WALDEN FARMS SALAD - s příchutí medu a dijonské horčice a ten Bujon bez droždí ten Bio Eden. Máte s tím nějaké zkušenosti? A nebo spíš doporučení, co by se ještě hodilo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
31.10.15 10:08

Dobré ranko holky :mavam:

Tak jsem přitvrdila a zatím se vplatilo, doufám, že to víkendem nepomrvim!!

29.10. 59,30kg
30.10. 58,60kg
31.10. 58,20kg

Takže jsem cca tam, kde před mým uvolněným týdnem, což jsem teda vůbec nečekala, takže jsem nadšená :dance:

Nepřišla jsem se chlubit, ale mým plánem je vás pěkně namotivovat, dokud tedy můžu :mrgreen: Útok na 57 pokračuje, držte palec! Co si budeme namlouvat, už bych ráda do trojky, mám chuť na rýži, ale jakou, to si neumíte představit… nebo třeba kus kus, bych se užrala… :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
31.10.15 10:12

@makymakk Ahoj, já bych nic nekupovala, raději bych si to vyrobila. Jogurt, hořčice, sůl a nějaké koření a hned budeš mít zálivku a hlavně bez konzervantů a jiných srágor… ale to si myslím jen já, třeba ostatní budou mít jiný názor. Místo bujonu používám něco jako podravku bez glutámánu, sice taky žádná hitparáda, ale člověk to nejí na kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.10.15 20:22

Ahojky…chtela sem se zaptat, jestli je nejaka hranice pro g tuku/den…hodne mi to skace hlavne pokud jim pres ten ten kureci nebo hovezi…Ma nekdo naky tip?
Dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.10.15 22:39

@Klarryskka Tušim že ne, hlídám si (hlídala jsem si :roll: ) hranici 5procent tuku ve všem, cokoliv nad ruší ketózu. Cukr tolerance nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.11.15 00:17
@buduhubena píše:
@Klarryskka Tušim že ne, hlídám si (hlídala jsem si :roll: ) hranici 5procent tuku ve všem, cokoliv nad ruší ketózu. Cukr tolerance nula.

A co tuky v mase, nejen mlecnych vyrobcich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková