Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
5.11.15 09:04

@Bibiana1 ahoj..no v tom Lidlu jsme se tam málem všichni servaly :) neskutečné :)
Tak o výzvě jsem neslyšela :)můžeš mi dát nějaký odkaz? Mohlo by to být zajímavé a motivující :)akorát ten čas :) kdyby ho bylo víc :)
Jsi fakt dobrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.11.15 09:12

@Itečko pokud máš fb, tak mi pisni jméno do SZ a já tě pozvu. Nevím, jestli to jde i jinak, já byla pozvaná a přijala to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.11.15 19:52

@Bibiana1 + @LydiaD óóó děvčata děkuji za podporu, pomáhá to!!! :mavam:

Jinak dnes jsem absolvovala svojí první akupunkturu kvůli těm mým šíleným migrénám, tak jsem zvědavá, jestli to zafunguje. Zatím tomu věřím, tak i kdyby placebo, tak dobrý, uvidíme. Dostala jsem se na 14 záchvatů za měsíc, což už bylo tak úmorný a neúnosný, že jsem se rozhodla s tím naposled ještě zabojovat a důvěřovat doktorům. Je pravda, že po započetí diety, se mi to i snížilo a bylo mi líp, ale jak si na to tělo zvyklo, tak se to zas rozjelo.

Na Dukana se mě neptejte, páč dnes mám do poctivosti opravdu daleko. Ale popravdě, depka zmizela, výčitky nemám. Nahazuju motor a frčím dál jak trysko-myš. Pardon, spíš frčím dal jak tryskos-hlemýžď :mrgreen:

Hezký večer všem a koukejte se někdo ozvat, jak vám to jde nebo nejde, jsem taky přece jen holka zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.11.15 20:00

@Itečko Jé ahoj, stojíš?? Tak né, že bych ti to přála, ale ve dvou se to lépe táhne :mrgreen: Hele, to bude asi tím podzimem, tělo si chce automaticky tvořit zásobu na zimu a my ho blokujeme dukanem, takže neví, co má dělat. Hm, to jsem si krásně odůvodnila, se musím pochválit :D :pankac:

Mám chutě na tučná a teplá jídla, to je mor. Zlatý léto, zlatý saláty :zed:

To běhání… já vás všechny běhavý tak obdivuju, já se prostě válim a dělám jen to, co musím, fakt lemra lína, se nad sebou musím zamyslet, než bude pozdě, pak to tady zase budu na jaře honit a válet se vzteky po podlaze.. hm, takovy smajlík tady není, škoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75842
5.11.15 22:08

@Petra Daisy On nám tady válicí se smajlík vždycky chyběl, akorát jsme potřebovaly, aby se válel smíchy. ;)
Ahať, já se náhodou nahodila! :pankac:
Podle Dukana mám mít 64 nějaký drobný a před nedávnem jsem se normálně bůhvíproč propracovala až na 68,5 po prasící večeři.
Fakt jsem propadla depresi až zoufalství, tý brďo, ještě kousek, mám zas na začátku sedmičku a už se vezu. :zed: :zed: :zed:
Tak ti jsem se nějak sekla, k tomu trošku stresíku - a já stresem hubnu, protože při něm nežeru. :mrgreen: A to ani Dukana, takže lehká snídaně z donucení, jakože jíst se musí, pak někdy odpoledne si vzpomenu na kousek masa… a k večeři trošku jogurto-tvarohu s bolerem. Výborný. :palec:
Dneska ráno šťastně 66,– nula nic, k tomu přišel ten balík z dukan shoppu, zajímavý věci… :)
Až zas dostanu trochu chuť k jídlu, budu experimentovat.
Ono to pude, zaber zaber!
Taky zaberu, ještě pár kilo a cenťáků to chce. To dáš! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
5.11.15 22:20

@Petra Daisy
Taky trpíš na migrény?
14 záchvatů za měsíc??? 8o 8o 8o
No tak to by mě vyřadilo ze života.
Pracovně určitě, to je teda síla…
Držím palce, aby cokoliv zabralo, protože polovinu měsíce promigrémovat, to si neumím představit.

• Citovat
  • Upravit
24
5.11.15 23:08

@sirikit Jé a copak dobrého sis objednávala smím-li se ptát? :lol: A nějaká recenze k tomu by nebyla? :D Mám taky v plánu si něco mňamózního objednat, jen nevím co, snědla bych to všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.11.15 08:15

Ahoky…tak sem dneska rano chytla takovou lehkou depku…Dukana drzim uz 14 dni, vim, ze to nic neni, ale dnes jsem se podruhe merila (poprve to bylo po 1. Fazy, ve ktere jsem zhubla o 1 cm okolo boku). Dnes jsem bohuzel ale namerila opet stejnou miru jako pred dietou…Dietu dodrzuji poctive, dokonce si vedu Kaloricke tabulky, abych neprekrocila limity sacharidu a tak…
Cloveku to vezme vitr z plachet… :zed:
Mate k tomu nejake rady?
Dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
6.11.15 09:38

@Klarryskka ahoj, nevím, co Ti na to říct, něco děláš ale špatně :nevim:. V DD si nemusíš počítat žádné kalorie a hlídat až tak ty sachry, pokud jíš povolené potraviny a ve 2. f. max. 2 tolerované, tak to funguje. Napiš tu jednodenní jídelníček i s množstvím, třeba na něco přijdeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
6.11.15 09:39

@Klarryskka jo, a připomeň míru a váhu a kolik chceš zhubnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.11.15 10:08

Ahoj, tak já dnes 65kg rovných..a to jsem čekala nárůst..k obědu jsem měla suché testoviny (jsem 3F) kdyby to někomu bylo divné..a k večeři karbanátky 200g salát a půl brambory…A čučím jako blázen..mám o 0,5kg méně..přitom na BD den tento týden nezabral..tak snad o víkend už mě ta pětka pustí :)
@Klarryskka nevím co ti poradit..a kolik už jsi zhubla? já ze začátku moc na cm nehubla,,to až po měsící jsem viděla ubytky na cm..ze začátku mi šla pryč voda atd..ale já vážila 85kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.11.15 10:10

@sirikit jsi dobrá :) moc gratuluji :)
Já si včera dělala otrubovopudingový dort..navrchu s tvarohem..Mňamka..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.11.15 11:34

@Bibiana1
Snidane: bud 250 odtucneny tvaroh s ov. otrubama, chia seminkama a stevii 4-5 g
Svacina: odtucneny cottage s tofu/olom. tvaruzky/tunakem ve vlastni stave…
Obed: varena jatra s konjakem (shirataky nudle)
Svacina: 250g nizkotuc. kefiru, 92% kruti sunka
Vecere: Makrela/treska… nebo jine maso pecene/varene…
Druha vecere: 2 vajecne bilky

Pravidla dodrzuji: do 3,5% tuku na potravinu, 5% sacharidu na potravinu, zadne veprove, mlecnych vyrobku do 800g na den, celych vaicek max 4 za tyden, drzim si kazdy den hladinu sacharidu do 50g vcetne otrub…

Chtela bych zhubnout 7-10 kg
Mam 174 cm a 60 kg
Dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
6.11.15 12:33

@Klarryskka
No jóóó :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Máš 174cm a 60kg 8o
A chceš hubnout??? 8o 8o
S Dukanem Ti to nepůjde.
Vždyť máš BMI 19,8
Pod hranici 18,5 to už je podváha.
Když shodíš těch 7kg, budeš mít BMI 17,5 :roll:
Bože, buď ráda, že jsi zdravá a nenič si metabolismus dietama.
Promiň, ale tohle fakt moc nechápu.
Chceš mít 174cm a 50kg???
Jestli to myslíš vážně, tak si zajde k psychologovi.
Vidíš se totiž určitě jinak, než vypadáš ;)
Jsi vysoká a štíhlá. Štíhlá!!! ;)
Tak taková zůstaň a nenič se ;)
Měj se ráda :srdce:

• Citovat
  • Upravit
197
6.11.15 12:53

@Klarryskka cožeee??? 60kg na 174cm..a chceš na 50-53kg??? :think: Také mám pocit, že jsi se zbláznila..To by jsi musela přestat jíst..a hlavně to pak už ani nemůže být hezký..Já mít 60kg a to měřím 168cm..tak si pískám :)
Nebuď blázen :)LydiaD má pravdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková