Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
10.11.15 11:00

Jinak všechny zdravím..nestíhám :( včera s mamkou po doktorech a dnes mraky práce v práci..:)
Váha nic!!! :cert: naopak mírně zase nahoru..kašlu už na ni!! mrcha jedna!!!
A ještě ke všemu jsem v neděli uklízela a váhu přemístila..pak na ni vlezla asi za 10min..a od té doby vážím o kilo víc!!! :think: :think: a ať ji dám kam ji dám..vážím pořád stejně :cert: :cert: takže 66,3 co to jako je??? vyndám baterky a bude!!!
Celý víkend běhám, uklízím, posiluji a ono to jde ještě o kilo výš???
Takže se nevážím a jedu na cm..ty teda mám také pořád stejné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.11.15 11:08
@Petra Daisy píše:

Takhle mi to nemůžeš psát, si pak připadám blbě, to DI je pro mě tak magický, pořád mě to táhne jako nějaký poklad. Určitě každá, která si to hodila kdy do grafu, ho chtěla dosáhnout.

Tak já ani nevím své DI. Zkoušela jsem si to vyplnit, ale jsem asi úplně blbá či co..nešlo mi to vyplnit..
Ještě by mi to napsalo 56kg a co potom, že? já chci jen 60-62kg :P ale asi se tam nedostanu..Minule jsem měla úbytek 0,5kg po příloze k obědu..tak nevím, jestli mi nechybí ty sachry..tělo už si zvyklo být bez nich a nechce už nic pustit..a vzhledem k posilovně, kam chodím 3-4× do týdne, tak to tělo asi potřebuje více energie..co myslíte? Přemýšlím i o fitness jídelníčku..Jakože v posilovací dny si dát menší přílohu a v neposilovací být bech ních..Ale jinak vše ostatní dukan..Dík za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.11.15 11:12

**„@Coke_men“

neskutečný rozdíl v té tváři :)sluší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
10.11.15 12:04

@Itečko končíš teď někdy trojku, ne? Tak ty pomalé cukry zkus přidat, vždyť se hlídáš a kdyby váha lezla nějak víc nahoru, vždy můžeš ubrat. Ale musím říct, že při té Tvé dřině to je demotivující :,( Zkus z hlavy vypustit to číslo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.11.15 12:20

Sirikit..děkuju za recept hned dneska vyzkouším jestli koupím otruby ale snad ve Zlíně jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75831
10.11.15 13:46
@Slunecna píše:
Sirikit..děkuju za recept hned dneska vyzkouším jestli koupím otruby ale snad ve Zlíně jo

Otrubama se zásob, ty budeš potřebovat celou dobu dukanky. Nastudovala sis to? :think: Rozumíš, nemůžeš jet jenom na bílkovinách, v otrubách máš nějaký ty sacharidy a hlavně vlákninu, bez nich budeš mít při prakticky bezezbytkové stravě celkem problém se vykáknout. :oops: :oops: Kolikrát i s nimi. :roll: :roll:
Prostě KAŽDÝ den 1,5 PL otrub v jakékoli podobě v první fázi, 2 PL OO KAŽDÝ den po celou dobu druhé fáze. Jsem rok a půl zhubnutá a jím je pořád.
Jak jsi začala Dukanku, když nemáš otruby?? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.11.15 13:55

@sirikit jak jsem ji začala?? odpo si otruby koupím a 1,5lžíce si dám neboj,, do jogurtu, myslím nato,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.11.15 15:27

Uaaa holky! A chlapče :lol: Dneška mi přišla menší objednávka z obchodu http://www.dukanovadietashop.cz kde je teď dokonce akce takže jsem dostala po zaslání receptu shirataki zdarma. Už se na ně šíleně Těšín, ale ještě jsem je nikdy neměla tak uvidíme jak mi budou ochutnat :P Každopádně jsem si objednala ještě Karéléa nutelu a asi umřu blahem :* Nutelka patří k tolerovaných potravinám takže lívanečky s ní, nebe na zemi! :D A poslední co jsem si objednala? Walden Farmě javorový sirup :srdce: Je to neskutečná mňamka a k lívanečkům, nebo palačinkám? Mňam!!! :palec: Teda aspoň to je můj názor, nemusí chutnat všem, ale pro mě :srdce: :srdce: :srdce: :lol: Jsem z toho úplně nadšená, ani jsem to nečekala :D
Jinak samozřejmě vítám a rovnou chválím nový přírůstek :)
A já? No váha 62,8kg mě mírně deprimuje :D já vím, že je to docela fajn, ale já mám dosti vysoké cíle tak mě to rozčílí je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
10.11.15 19:00

@Coke_men

Hele, super! :palec: Rozdíl je fakt vidět a dost tě to omladilo. Tak jen směle dál, stojí to za to, jak s oblibou říkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
10.11.15 19:07
@sirikit píše:
@Petra Daisy Dobře dobře, tak makej. :mrgreen: :mrgreen:
Ale beztak už vypadáš krásně, to víš, že jo??
Ono se to pak stejně srovná, protože DI dlouhodobě neudržel snad nikdo z nás, všem váha postupně povylezla zhruba o dvě kila. :think:
Tak ať máš rezervu. Pro mně bylo dukaní minimum taky magické, úplně ti rozumím.
A taky o něj periodicky bojuju, protože jak výše řečeno, furt mám zhruba o dvě tři kila víc, uáááá… :zed: :zed: :nevim:

Jo jo, makám makám :mrgreen: Tak nevím jestli krásně, ale ano, už vím, že vypadám dobře. Ale co je hlavní, dobře se cítím v tom svým novym těle, ze kterýho jsem byla roky zakomplexovaná. Skláním se před tebou pane Dukane :pankac:

Rezervu potřebuju, páč ač začnu zase z jara hopsat s Jill, tak naroste svalovka a nechci být ve schýze.

Mám to holt promyšlený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
10.11.15 19:13
@Itečko píše:Celý víkend běhám, uklízím, posiluji a ono to jde ještě o kilo výš???
Takže se nevážím a jedu na cm..ty teda mám také pořád stejné..

Hlavně klid, hlavně klid. Ani nevíš, jak ti rozumím, znám to!!! Známe to vlastně všechny. Já jsem se ti jednou zvážila před cvičením a pak těsně po a měla jsem 0,5 nahoře, takže asi tak. Jak říkám, lepší být nasvalená, než rozkydlá. Mně když někdo plácne v pondělí po zadku, tak se mi třese ještě v pátek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ugu
128
11.11.15 10:35

Začínám

Ahoj všichni hubnoucí s Dukanem. ráda bych se k vám připojila, zřejmě hned od zítřka, možná pozítří, musím ještě udělat zásobu otrub:)jsem z malého městečka, takže snad to tady vůbec seženu. Jak jste na tom vy? už asi všichni jedete minimálně druhou fázi, že? a co úbytky?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.11.15 10:44
@sirikit
jejda zkoušela jsem ten tvuj receptík na chleba no teda asi mám jiné chuťové pohárky ale vubec mi nechutnal. tak to bude problém já jsem počítala s tím že to zahrnu místo pečiva klasického a co teď?? si upect??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.11.15 10:46

Holky a co takhle čínské rýžové nudle ty by se nemohly?? asi ne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75831
11.11.15 11:29
@Slunecna píše:
Holky a co takhle čínské rýžové nudle ty by se nemohly?? asi ne co?

Nemohly!! Nevymýšlej, píše Dukan něco o rýžových nudlích? :cert: :cert: O čemkoli rýžovém?? :zed: :zed: :zed:
Můžou se maximálně tak shirataki nudle z konjaku, drahý jsou jak blázen, ale fakt dobrý. Pak jsme ještě jedly šmakouní „štíhlé“ nudle, ale nejsou žádný zázrak a krom toho je ve složení bramborový škrob. :zed: :zed:
Pořád musíš u všeho číst složení, čímž se ti běžný nákup protáhne na dvojnásobek, než se naučíš, co je košer a co fuj. Ideál je nula sacharidů a minimum tuků, což se krom masa v životě nepovede. Takže aspoň sacharidy maximálně omezit, na tom celý systém stojí a padá.
Až do třetí fáze zapomeň na COKOLI z pšenice, brambory, rýži, v povolených máš v maličkém množství na den jenom kukuřičný škrob - lepší je ten rezistentní z e-shoppů nebo ze zdravé výživy.
Mně se třeba sekala váha i po dýni (můžeš později v druhé fázi),po velkém zeleninovém salatu, mrkev je plná sacharidů… :zed: :zed:
Teď zkraje buď opravdu opatrná a jez jenom to, co píše Dukan v knížce.
Neboj, časem bude na gurmánské vyžírání spousta prostoru. :P :P
A čím dřív zhubneš, tím dřív budeš ve trojce… a to je teprve labužo!
Drž se. :pankac: :pankac: :palec:

Příspěvek upraven 11.11.15 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková