Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@BoruvkaLesni Popřípadě si můžeš na pánev kápnout kapinku - fakt kapinku!! oliváče a štětcem ji rozšmudlat. Rozpálit a maso v pohodě osmahneš.
Když koukneš do fotoalba, je tam spousta fotek dukaních jídel a u většiny z nich je v komentáři i receptura. Na začátku, když jsme ještě bývaly fanatické, tam @JaniceB dopočítávala i sacharidy na porci. Blázen.
![]()
Dukanka je velmi labužnická záležitost, nedám na ni dopustit.
První fázi nezbejvá než vydržet - a pak se konečně dobře a dosyta najíš.
V životě jsem nejedla tak skvěle (a bez výčitek), jako při Dukance.
Proto taky kolmo startuju, když tu občas někdo stresuje, že je to jednostranné, nezdravé a blábláblá.
![]()
@BoruvkaLesni
Tak za 1.vítej mezi námi
A za 2. k té nutele, já osobně můžu vřele doporučit Kárélea (nebo tak nějak
teď si nejsem jistá). Smí se od druhé fáze a patří mezi tolerované potraviny, dávka na den jsou dvě lžíce. A upřímně je fakt výborná, narazila jsem na ní až teď a je dost fuška nedát si jí víc
Každopádně držím palce ![]()
Jinak holky já jsem spokojená, váha průběžně klesá, takže paráda. Dneska ráno 62,6kg
Podle Dukana ještě ty dvě a půl kila dolů, podle mě tak 7kg
tak uvidíme jak to do Vánoc dopadne ![]()
Holky, děkuju vám všem moc
já si řekla, že v 1f budu pět dní, mám přes 180 cm, takže když budu vážit 70 (můj cíl) tak to bude fajn, protože se budu vejít zase do ve. 36 a hlavně všechen tuk mámpo stranách boků a v kolenech
když se do vánoc dostanu na 75 a hlavně mě nebudou tlačit kalhoty na bocích, tak snad budu tancovat radostí, strašně se těším, až přijdu odpoledne z práce a skočím na váhu, díky tomu, jak to leze dolů (vím, že zatím je to jen voda) tak mě to motivuje a lituju, že jsem nezačala dřív, ale popravdě, dnes už mám plošší břicho ![]()
@BoruvkaLesni ahoj a vítej
tak paráda, jak ti to leze dolu
ze začátku to je paráda, jak to leze dolu
jen vydržet..teda a jsi pěkná čára ![]()
A kolik ti je?
@sirikit
ahoj máš pravdu, není to vyloženě hlad, ale spíše pocit že mám prázdný žaludek, měla bych jíst více bílkoviny,, abych ten pocit neměla, s věte div se za dva dny mám dole 1,5kg
No nejmladší už nejsem, 25
je teda fakt, že dnes jsem měla nějakou krizi ráno, šla jsem do schodů a strašně se mi zamotala hlava, mám i nižší tlak, tak by to mohlo být i tím. Hlad vůbec nemám, jen mě trochu rozčilujou chutě, jako že bych si řekla „dám si čokošku“ to ne, ale když procházím kolem stánku, kde se dělají klobásy a hranolky a jak to cítím, tak si říkám, že bych si dala, ale držím se, vždycky si vzpomenu na to, jak leze váha dolů a je to
jen pořád přemýšlím, že asi jím málo. Dřív jsem jedla zdravě, pravidelně a fakt cvičila i s trenérem a nic, teď kvůli práci se mi ale ten zvyk strašně vymknul z rukou a jedla jsem až když jsem přišla domů, popř. na cestě něco nezdravýho a pořád jsem měla hlad. Teď od pondělka hlad nemám a jídlo do sebe musím i cpát násilím, abych jedla, je teda fakt, že maso a ryby miluju, ale přijde mi to takový divný. Říkám si, že tělo požírá ten tuk a proto nejsem hladová, ale je to taková ta blbost na uklidnění sama sebe. Jo a pořád mám žízeň, normálně vypiju tak 3 litry vody denně a teď i 5, furt mám pocit sucha v puse, že by ta ketóza začala tak brzo? ![]()
Ahoj holky, jaký si kupujete vitamíny jako doplněk stravy? Jinak selhání totální, začnu asi zase první fází, 2,5 kg zpátky, takže sečteno podtženo, úbytek 0,5kg. Ale vím, že dělám chyby, že si za to můžu sama, takže nejsem překvapená.. ![]()
Ale v 1.F jsem měla problém, že mi asi ty vitamíny chyběly, měla jsem popraskané koutky apod.. Držela jsem jí 5dní..
Tak jestli máte nějaké osvědčené, chci si koupit selzin ( selen, zinek - nevím, zda to píšu dobře ) na vlasy, nehty, kůži a ještě do toho jím biosil, ten je super. Ale chtěla bych přikoupit nějaký multák. Takd děkuji za rady a mějte se ![]()
Tak holky od včerejška 0.9kg dole, už mám 76,6. Jsem spokojená jak blázen
@sirikit myslíš že to není možný? Nevím, třeba fakt náhoda, ale neuškodí určitě to brát preventivně, kor v tomto počasí ![]()
@BoruvkaLesni gratulace
je dobře, že jsi spokojená
jen tak dál ![]()
Krásný pátek 13
Tak dnes mám první měsíc na DD a nestačím se divit -9,7 kg a v pase -9,5 cm
Nejen, že váha jde suprově dolu, ale i trpím na exem a v toto období se mohu uškrábat a ono vůbec nic, téměř vše se zahojilo a nic nového neraší. Co se týče pohybu, byl jen v posledním týdnu 4× běhat po 5 km, takže nic závratného a v práci denně nachodím v průměru 5 km. Je to opravdu super výsledek za měsíc a co se týče prohřešků, jsem ujel 2× a to na topinkách s Tatarákem (1,5 krajíčku ) a 1l Coca-Coly po chlastačce, ta jediná mě vysvobodila ![]()
Všem děkuji za pozitivní reakce a přeju krásný víkend ![]()
@LydiaD - mamka čte pozorně, včera dala info o tvém idolu ![]()
@Coke_men tak super výsledek
…Ale po chlastačce??? A v dietě??? Alkohol??!!!FUUUUJ
bachˇa na to Ať si to tím nešprajcneš zbytečně..byla by to škoda ![]()
Super, že tu je další běžec
počkej..za chvíli budeš mít návyk a budeš jak my s Bibiana1 a budeš mít absťák
a 5km 4× v týdnu je naprosto super
.Já včera vyběhla v 20h večer, jak už mi to chybělo..Tak jen tak dál ![]()
A dnes pátek 13_
to jsi mi ani neměl říkat
bůhví co mně dnes potká ![]()
@BoruvkaLesni taková mladice
super
a ketóza by se snad měla dostavit do 3dnů
a sucho v ústech to je přesně ončo ![]()