Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3036
18.11.15 12:36

Holky co držíte Dukana již dloooouho. Respektivě přes loňské vánoce. Nemáte nějaký tip na Vánoční cukroví co bych pro sebe mohla udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
19.11.15 08:00

@překvapení Ahoj, já už loni o Vánocích byla ve čtyřce, takže jsem si dala dle chuti. Jako menší zlo jsem dělala takové " bochánky " ze 3 rozmačkaných banánů a 150 g ovesných vloček - na pečící papír a péct na 180 st. C do zhnědnutí. Ale vánoční dukanské recepty existují, pohledej ;). Já neumím moct péct normálně, tak jsem ani neexperimentovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.11.15 08:47

Ahoj holky :)
tak musím říct, že se v tom pěkně plácám..minulý týden jsem po roce pila alkohol..a doost..od té doby kilo nahoře (66kg), rozežraná jak nikdy a ne á ne se nakopnout k akci..Tak nevím co se mnou :)
Ten alkohol ze mě vysál všechnu energii..tak mám zas na rok pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
19.11.15 09:41

@Itečko Ahoj, klid, já konkrétně to mívala po alkoholu stejně, klidně mi váha vylezla o 2-3 kg nahoru /voda /, do pár dnů se při BD sklepala, ale pak stála třeba i 10 dnů / to bylo na konci dvojky, kdy jsem ještě hubla, ale na druhou stranu byl důvod i si ten alkohol dát :mrgreen: /. Teď už je to lepší, bezprostřeně po alkoholu se nevážím, ale vím, že do 3 dnů při přísnějším režimu jsem na své váze. V sobotu jsem na oslavě měla láhev prossecca + žranici a dnes už mám zase 68,8. Vydrž :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.11.15 11:08

@Bibiana1 když já se nějak nemůžu přinutit na BD..nevím co se stalo..a včera večer jsem vytáhla merci 2 tyčinky..já a čokoláda??? Nikdy jsem jí moc nemusela..kdybych se nekrotila tak ji sežeru celou :cert:
Dnes jdu konečně běhat, tak snad se ve mě něco zlomí :)vánoce za rohem a já 66kg :zed: :zed:
Jinak bezprostředně po alkoholu druhý den ráno jsem měla 64 rovných :)ale večer už jsem tam měla skoro 68kg..děs běs ;)
Snad ty vánoce nějak přežijem.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
19.11.15 11:43

@Itečko věř tomu, že tě tak rozhodil ten alkohol. To se srovná, neboj. A tu čokoládu vyběháš :lol:. Jen pro tvou útěchu - před půlmaratonem jsem snědla zcela bez výčitek 300 g čokolády a jak mi chutnala :mrgreen:. A na váze nic :lol:. Vyběhala jsem ji, jasně, ale Ty se hoď do klidu, psychika je základ :D
V aplikaci orientačně vidíš, kolik během pálíš. Já po včerejším 20 km běhu cca 6000 kJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.11.15 11:54

@Bibiana1 no jo ale já 20km nedám :) ty seš prostě borkyně :)
No štve mě to..dnes chci dát aspoň 12km..ale tady to vypadá na déšť..ale chci jít za každého počasí..jsem v pěkném skluzu..a až začnou mrazy, to teprve bude..Na pás se mi nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
19.11.15 11:59

@Itečko Mně déšť nevadí, tady taky něco padá, ale má přijet sestřenice si zaběhat, tak jdeme za všech okolností ;). Já třeba běh v zimě / do - 10 st. C / mám ráda. Na páse jsem nikdy nebyla a ani se nechystám. Dnes to vyběháš a nastartuješ se, uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.11.15 12:01

@Bibiana1 tak to jsi dobrá..já už bych snad byla i přetrénovaná..tě obdivuji, jak vše zvládáš :) :potlesk: :potlesk:
Já jdu sama až dorazí můj chlap z práce :)tak snad ještě nebude tma :)
Tak si to užijte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
19.11.15 12:30
@Bibiana1 píše:
@překvapení Ahoj, já už loni o Vánocích byla ve čtyřce, takže jsem si dala dle chuti. Jako menší zlo jsem dělala takové " bochánky " ze 3 rozmačkaných banánů a 150 g ovesných vloček - na pečící papír a péct na 180 st. C do zhnědnutí. Ale vánoční dukanské recepty existují, pohledej ;). Já neumím moct péct normálně, tak jsem ani neexperimentovala :mrgreen:

děkuju, recept uložím, ale na pak..jsem teprve ve 2f a tak banány ani vločky nemohu, ale na příští vánoce se bude hodit :-(
určo pohledám, ale jak píšeš, je tam toho plno a tak jsem chtěla něco osvědčeného, dobrého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
19.11.15 12:36

@překvapení A na Vánoce nehodláš přejít do trojky? Na dovolené nebo Vánoce se to, myslím, doporučuje, člověk má uvolněnější režim a aspoň tak nehřeší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
19.11.15 12:40
@Bibiana1 píše:
@překvapení A na Vánoce nehodláš přejít do trojky? Na dovolené nebo Vánoce se to, myslím, doporučuje, člověk má uvolněnější režim a aspoň tak nehřeší ;)

přiznám se, že jsem nad tím už taky uvažovala. a asi i budu muset…bojím se, že neodolám všem těm dobrotám na návštěvách a s návštěvani u nás atd :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.11.15 07:25

Tak já po včerejšku, kdy proběhla posilka, běh (ale jen 6km) :lol: na @Bibiana1 nemám :mrgreen:,tak mám půl kila dole..tak snad to zas nějak půjde dolu..ale je fakt, že jsem ničím neporušila, měla ukázkový jídelníček a to i se zeleninou bez tolerovaných potr.
@překvapení no neboj také mám hrůzu z vánoc :)..to dáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
20.11.15 07:54

@Itečko no vidíš, že to půjde ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.11.15 08:00

@Bibiana1 no snad joo..už jsem začínala panikařit..ale je to hrůza, člověk tolik dře a není to až tak vidět..Dík za podporu :kytka:
Každopádně teď pochybuju, jestli mi pařící víkend stál za to :) Předtím jsem měla 3týdny rovných 65kg, útočila jsem na 64 a teď zas odznova..dnes 65,5 a víkend před námi..ten je pro mě za trest..máma peče a mě to hrozně láká :)
Ale čeká mě ten závod v neděli..pokud tedy nebude sněžit..to bych asi nešla..mám blbé boty do mokra..byla bych durch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková