Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky co držíte Dukana již dloooouho. Respektivě přes loňské vánoce. Nemáte nějaký tip na Vánoční cukroví co bych pro sebe mohla udělat?
@překvapení Ahoj, já už loni o Vánocích byla ve čtyřce, takže jsem si dala dle chuti. Jako menší zlo jsem dělala takové " bochánky " ze 3 rozmačkaných banánů a 150 g ovesných vloček - na pečící papír a péct na 180 st. C do zhnědnutí. Ale vánoční dukanské recepty existují, pohledej
. Já neumím moct péct normálně, tak jsem ani neexperimentovala ![]()
Ahoj holky ![]()
tak musím říct, že se v tom pěkně plácám..minulý týden jsem po roce pila alkohol..a doost..od té doby kilo nahoře (66kg), rozežraná jak nikdy a ne á ne se nakopnout k akci..Tak nevím co se mnou ![]()
Ten alkohol ze mě vysál všechnu energii..tak mám zas na rok pokoj ![]()
@Itečko Ahoj, klid, já konkrétně to mívala po alkoholu stejně, klidně mi váha vylezla o 2-3 kg nahoru /voda /, do pár dnů se při BD sklepala, ale pak stála třeba i 10 dnů / to bylo na konci dvojky, kdy jsem ještě hubla, ale na druhou stranu byl důvod i si ten alkohol dát
/. Teď už je to lepší, bezprostřeně po alkoholu se nevážím, ale vím, že do 3 dnů při přísnějším režimu jsem na své váze. V sobotu jsem na oslavě měla láhev prossecca + žranici a dnes už mám zase 68,8. Vydrž
![]()
@Bibiana1 když já se nějak nemůžu přinutit na BD..nevím co se stalo..a včera večer jsem vytáhla merci 2 tyčinky..já a čokoláda??? Nikdy jsem jí moc nemusela..kdybych se nekrotila tak ji sežeru celou ![]()
Dnes jdu konečně běhat, tak snad se ve mě něco zlomí
vánoce za rohem a já 66kg
![]()
Jinak bezprostředně po alkoholu druhý den ráno jsem měla 64 rovných
ale večer už jsem tam měla skoro 68kg..děs běs ![]()
Snad ty vánoce nějak přežijem.. ![]()
@Itečko věř tomu, že tě tak rozhodil ten alkohol. To se srovná, neboj. A tu čokoládu vyběháš
. Jen pro tvou útěchu - před půlmaratonem jsem snědla zcela bez výčitek 300 g čokolády a jak mi chutnala
. A na váze nic
. Vyběhala jsem ji, jasně, ale Ty se hoď do klidu, psychika je základ ![]()
V aplikaci orientačně vidíš, kolik během pálíš. Já po včerejším 20 km běhu cca 6000 kJ
@Bibiana1 no jo ale já 20km nedám
ty seš prostě borkyně ![]()
No štve mě to..dnes chci dát aspoň 12km..ale tady to vypadá na déšť..ale chci jít za každého počasí..jsem v pěkném skluzu..a až začnou mrazy, to teprve bude..Na pás se mi nechce..
@Itečko Mně déšť nevadí, tady taky něco padá, ale má přijet sestřenice si zaběhat, tak jdeme za všech okolností
. Já třeba běh v zimě / do - 10 st. C / mám ráda. Na páse jsem nikdy nebyla a ani se nechystám. Dnes to vyběháš a nastartuješ se, uvidíš ![]()
@Bibiana1 tak to jsi dobrá..já už bych snad byla i přetrénovaná..tě obdivuji, jak vše zvládáš
![]()
Já jdu sama až dorazí můj chlap z práce
tak snad ještě nebude tma ![]()
Tak si to užijte ![]()
@Bibiana1 píše:
@překvapení Ahoj, já už loni o Vánocích byla ve čtyřce, takže jsem si dala dle chuti. Jako menší zlo jsem dělala takové " bochánky " ze 3 rozmačkaných banánů a 150 g ovesných vloček - na pečící papír a péct na 180 st. C do zhnědnutí. Ale vánoční dukanské recepty existují, pohledej. Já neumím moct péct normálně, tak jsem ani neexperimentovala
děkuju, recept uložím, ale na pak..jsem teprve ve 2f a tak banány ani vločky nemohu, ale na příští vánoce se bude hodit ![]()
určo pohledám, ale jak píšeš, je tam toho plno a tak jsem chtěla něco osvědčeného, dobrého ![]()
@překvapení A na Vánoce nehodláš přejít do trojky? Na dovolené nebo Vánoce se to, myslím, doporučuje, člověk má uvolněnější režim a aspoň tak nehřeší ![]()
@Bibiana1 píše:
@překvapení A na Vánoce nehodláš přejít do trojky? Na dovolené nebo Vánoce se to, myslím, doporučuje, člověk má uvolněnější režim a aspoň tak nehřeší
přiznám se, že jsem nad tím už taky uvažovala. a asi i budu muset…bojím se, že neodolám všem těm dobrotám na návštěvách a s návštěvani u nás atd
![]()
Tak já po včerejšku, kdy proběhla posilka, běh (ale jen 6km)
na @Bibiana1 nemám
,tak mám půl kila dole..tak snad to zas nějak půjde dolu..ale je fakt, že jsem ničím neporušila, měla ukázkový jídelníček a to i se zeleninou bez tolerovaných potr.
@překvapení no neboj také mám hrůzu z vánoc
..to dáme ![]()
@Bibiana1 no snad joo..už jsem začínala panikařit..ale je to hrůza, člověk tolik dře a není to až tak vidět..Dík za podporu ![]()
Každopádně teď pochybuju, jestli mi pařící víkend stál za to
Předtím jsem měla 3týdny rovných 65kg, útočila jsem na 64 a teď zas odznova..dnes 65,5 a víkend před námi..ten je pro mě za trest..máma peče a mě to hrozně láká ![]()
Ale čeká mě ten závod v neděli..pokud tedy nebude sněžit..to bych asi nešla..mám blbé boty do mokra..byla bych durch..