Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravim vsechny dukanaky. Jsem muz je mi 50 let. Dietu jsem zacal drzet diky manzelce ktera ji objevila. Mimochodem ji drzime spolu. Ja zacal v cervenci na vaze 105 kg. Manzelka na 93kilech. Moje haha je nyni 92.5kg. Manzelka ma nyni74.3 kg. Jsem diabetik a za osm let jsem nbyl schopen zhubnout. Jen jsem hladovel a Pak se haha rychle vratila. O hladine cukru v krvi ani nemluvim. Ted je vse jinak. Cukr mezi 5-6. Choleesterol nizkej a hlavne se celkove citim lepe. Ted sicee haha trosku stavkuje ale ja nepovolim. Moje strava jsou kureci maso, mlete hovezi, hili jogurt recky s otrubama a turin. Jsme oba radi za Vase prisppevky kter nam hoodne pomohly. A za to Vam moc dekujeme.
@kaja 50 krása, gratuluji, to je teda rozdíl. A u manželky to musí být taky pecka
. Jste dobří a já osobně jsem ráda, že vás tato diskuze inspirovala
. A váha se dá udržet, pokud člověk nesklouzne k původnímu stravování, jí pravidelně a nepřehání to se sacharidy.
Jo, vždyť jo, já to chápu… já mám pohodu, páč nepeču ![]()
Hm, né teda že bych se chtěla vytahovat, ale raduju se, protože já jsem dnes zabalila poslední dokoupený drobky
A mám hotovo ![]()
@LydiaD Jééé ahóóój, tebe jsem taky dlouho neviděla
… Tak hlavně ať jsi v poho, a ať to udržování drží a nesklouzne!!
@Bibiana1 Ahoj paní běžkyně, no jo, ty jsi jasná, ty si můžeš dát gulášek se šesti a pohodička, nasadíš tretry a pak si můžeš dát druhou porci
A díky za schválení trojky, dělá mi to hezky na duši a jsem bez výčitek ![]()
Dobrý večer, oběma vám moc gratuluju k tak úžasným úbytkům. Je to fajn, že. Člověk si říká, škoda, že o tom neslyšel dřív. I moje mamka ( 55 let ) celoživotně zkoušela shodit, a až díky dukance se jí to povedlo a váha drží.
Prostě pan Dukan to dobře vymyslel ![]()
Pan Dukan to fakt vychytal. Děkujeme za podporu. Nevyměknem.. ![]()
@kaja 50 Nevyměknem!!!
![]()
Obr gratulka a hoď sem i fotky tvojí ženy (pokud to to odsouhlasí), skoro 20 kilo, to musí být neskutečná změna!
![]()
Jenom mě baví, jak vytrvale píšeš „haha“ místo „váha“.
Ano ano, rozumím, taky mám na to slovo už kolikrát alergii.
![]()
Jasne fotky budou a samosebou rozdil je znat. Ale hlavne mame radost ze nemusime vazit a davat jidlo do krabicek.
. Jsme radi ze to funguje a Děkujeme za podporu. ![]()
@kaja 50
S otevřenou pusou (nejím, je otevřená údivem
) vám oběma tleskám
![]()
Těším se na další fotky ![]()
@Petra Daisy píše:
@LydiaD Jééé ahóóój, tebe jsem taky dlouho neviděla… Tak hlavně ať jsi v poho, a ať to udržování drží a nesklouzne!!
Díky ![]()
@kaja 50 no mazec
to zaslouží pochvalu jak hrom
a s cukrem jsi na tom taky super, takže teď už jen vytrvat a je dobré že jste v tom dva;-)
@kaja 50 tak teda super výsledek
jste šikovný..tak jen tak dál
a těšíme se na fota manželky ![]()
@Bibiana1 no a tebe netřeba chválit..takových kiláků
jsi fakt skvělá ![]()
@Petra Daisy a co ty? cvičíš?
@sirikit a jak jsi na tom ty s váhou? Klesáš?