Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
8.12.15 18:20

kaja 50

Zdravim vsechny dukanaky. Jsem muz je mi 50 let. Dietu jsem zacal drzet diky manzelce ktera ji objevila. Mimochodem ji drzime spolu. Ja zacal v cervenci na vaze 105 kg. Manzelka na 93kilech. Moje haha je nyni 92.5kg. Manzelka ma nyni74.3 kg. Jsem diabetik a za osm let jsem nbyl schopen zhubnout. Jen jsem hladovel a Pak se haha rychle vratila. O hladine cukru v krvi ani nemluvim. Ted je vse jinak. Cukr mezi 5-6. Choleesterol nizkej a hlavne se celkove citim lepe. Ted sicee haha trosku stavkuje ale ja nepovolim. Moje strava jsou kureci maso, mlete hovezi, hili jogurt recky s otrubama a turin. Jsme oba radi za Vase prisppevky kter nam hoodne pomohly. A za to Vam moc dekujeme.

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.12.15 18:29

fottoo ppred a nyni

Tady foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.12.15 18:41

@kaja 50 krása, gratuluji, to je teda rozdíl. A u manželky to musí být taky pecka 8o. Jste dobří a já osobně jsem ráda, že vás tato diskuze inspirovala :lol:. A váha se dá udržet, pokud člověk nesklouzne k původnímu stravování, jí pravidelně a nepřehání to se sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.12.15 19:27

@Itečko

Jo, vždyť jo, já to chápu… já mám pohodu, páč nepeču :mrgreen:
Hm, né teda že bych se chtěla vytahovat, ale raduju se, protože já jsem dnes zabalila poslední dokoupený drobky :dance: A mám hotovo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.12.15 19:30

@LydiaD Jééé ahóóój, tebe jsem taky dlouho neviděla :hug:… Tak hlavně ať jsi v poho, a ať to udržování drží a nesklouzne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.12.15 19:33

@Bibiana1 Ahoj paní běžkyně, no jo, ty jsi jasná, ty si můžeš dát gulášek se šesti a pohodička, nasadíš tretry a pak si můžeš dát druhou porci :mrgreen: A díky za schválení trojky, dělá mi to hezky na duši a jsem bez výčitek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.12.15 19:43

@kaja 50

Dobrý večer, oběma vám moc gratuluju k tak úžasným úbytkům. Je to fajn, že. Člověk si říká, škoda, že o tom neslyšel dřív. I moje mamka ( 55 let ) celoživotně zkoušela shodit, a až díky dukance se jí to povedlo a váha drží.
Prostě pan Dukan to dobře vymyslel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.12.15 19:53

diky

Pan Dukan to fakt vychytal. Děkujeme za podporu. Nevyměknem.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75835
8.12.15 20:37

@kaja 50 Nevyměknem!!! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:
Obr gratulka a hoď sem i fotky tvojí ženy (pokud to to odsouhlasí), skoro 20 kilo, to musí být neskutečná změna! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jenom mě baví, jak vytrvale píšeš „haha“ místo „váha“.
Ano ano, rozumím, taky mám na to slovo už kolikrát alergii. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.12.15 20:50

@sirikit

Jasne fotky budou a samosebou rozdil je znat. Ale hlavne mame radost ze nemusime vazit a davat jidlo do krabicek. 8o. Jsme radi ze to funguje a Děkujeme za podporu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
8.12.15 23:27

@kaja 50
S otevřenou pusou (nejím, je otevřená údivem :mrgreen: ) vám oběma tleskám :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Těším se na další fotky ;)

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
8.12.15 23:27
@Petra Daisy píše:
@LydiaD Jééé ahóóój, tebe jsem taky dlouho neviděla :hug:… Tak hlavně ať jsi v poho, a ať to udržování drží a nesklouzne!!

Díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
12429
9.12.15 13:16

@kaja 50 no mazec 8o to zaslouží pochvalu jak hrom :potlesk: a s cukrem jsi na tom taky super, takže teď už jen vytrvat a je dobré že jste v tom dva;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.15 13:17

@kaja 50 tak teda super výsledek :potlesk: :potlesk: jste šikovný..tak jen tak dál :) a těšíme se na fota manželky :)
@Bibiana1 no a tebe netřeba chválit..takových kiláků :) jsi fakt skvělá :)
@Petra Daisy a co ty? cvičíš?
@sirikit a jak jsi na tom ty s váhou? Klesáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.12.15 13:18

@Kaspinka ahoj..a co ty jak rostete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie