Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hele super a to už jsi ve trojce?? Já jsem teda najela na tu trojku a šup ho 58,5 - 58,8 a drží se to mrcha. Si dám odlehčený víkend, tak jsem zvědavá, jestli to srazim.
Jinak já jsem se rozhodla věnovat víkend vánočnímu úklidu, zdobení baráku a hodlám si dnes udělat radost, jdu na nákupy ![]()
Takže hezký víkend všem a držte se… nástrahy fakt číhaj všude ![]()
@Petra Daisy já u ž jsem ve trojce od června
a to jsem v ní ještě zhubla 5kg..přes léto bych 2F nedala..Teď už jsem jakože 4F..:) Původně jsem chtěla zhubnou t jen na 70kg a pak na 65..te´d když to mám tak chci 60-62kg nebo spíše vyrýsovat tělo..já dukanku držím od 11.února..
Vydrž ono to půjde dolu
ale už pomaleji ![]()
@Itečko… Tak info, že i ve trojce se dá hubnout zní velice dobře
Ale člověče, já včera B den a váha se ani nehla… tak jsem teda fááákt zvědava, jak to bude fungovat na mně ![]()
Ahojky, tak se hlásím po delší odmlce… měli jsme teď trable s rodinou, tak šel Dukan stranou skoro na 3týdny… bych to nedala ještě se hlídat v jídle.:-( Za ty tři týdny co jsem jedla vše..tedy omezila jsem hodně pečivo a sladký, tak mám cca 1,5kg nahoře, bála jsem se, že to bude horší.
Tak od zítra jedu znova..sice před Vánocemi, ale alespoň mám jistotu, že nesežeru na co přijdu
![]()
@překvapení Šup šup, hezky naskoč a to co přibylo do vánoc zmizí
Pak tedy možná zas něco přibude, jestli budeš dlabat cukroví
Jinak chápu, když jsou doma starosti, člověk se rád zakousne do rohlíku ![]()
@Petra Daisy píše:
@překvapení Šup šup, hezky naskoč a to co přibylo do vánoc zmizíPak tedy možná zas něco přibude, jestli budeš dlabat cukroví
Jinak chápu, když jsou doma starosti, člověk se rád zakousne do rohlíku
no naskočit jsem naskočila..tak uvidíme
jen doma mi manžel řekl, že nechápe, že nevydržím a nezačnu po svátcích. Tak jsem mu vysvětlila, že právě proto, abych se o svátcích tak necpala..tak uvidíme jak mi to vyjde
![]()
a jak píšeš, starosti a nervy fakt udělají svoje
![]()
holky, když jsem měla takhle pauzu, mám začít úplně od 1f. nebo od 2f.?
Včera jsem si dala 1f, tak nevím zda v ní pokračovat nebo zda můžu dneska zeleninu. ![]()
@překvapení
Ahojky
, hele asi bych to testla, jak to to zafunguje… zkus střídat, a když to nezafunguje, dej těch B dní víc po sobě. Ale zkušenější ti určitě poradí lépe. U mě to je tak, že mě pan Dukan spočítal 3 dny 1.F… a je fakt, že když nestřídám nebo nedej bože prasim a mám pevnou vůli, tak ty 3 dny po sobě si zase dám. Taky jsem zkusila střídat 2 na 2… a taky docela dobrý. Nepamatuju si, koli dní si měla být v 1.F, ale jestli víc jak 3, tak bych se do ní nevracela a hezky střídala.
Ono to chce hlavně trpělivost, bych mohla vyprávět
. Za tu dobu, co jsem tady už jsem mohla minimálně 2× dosáhnout svého cíle a hele ono nic, pořád mi ta 2 kg chybí, ale jsem asi smířená a nechci se rouhat, takže i spokojená s těma 58.
Krásný večer všem,
tak co holky, jak hřešíte, pečete a chystáte se na Vánoce. Já jsem teď déle nebyl, to víte vánoce a práce je až nad hlavu
I tak se stále držím. V této chvíli jedu 9 týden na DD a výsledky super - 16 kg a -17,5 cm. Posouzení nechám na Vás dle aktuální fotky ![]()
PS: krásné svátky všem a málo kil zpět ![]()
Ahoj, ty jo, tomu říkám motivační foto
![]()
Stal se z tebe šikézní chlapec ![]()
Já teď nehřeším, jedu tvrdě, páč je mi jasný, že babiččino cukroví ochutnám, už jsem si v duchu naplánovala 5 kousků ke kávě
Takže asi tak. Míry seděj, váha dnes ráno rovných 58… extrémě poctivý víkend se nakonec vyplatil, ač to z počátku nevypadalo valně.
Tak pěkně pokračuj, ale né, ž z tebe bude anorektik ![]()
poctivost se vyplácí,
já tedy nehřeším jídlem, to si opravdu držím, ale ted nějaký ten večírek a flaška vína + nějaký jegr padl. Takže pak tak den až 2 a jsem zase v normě a jedu dál. Ted jsem tedy zapojil i 4× týdně sport ( běh a plavání). Anorektik ze mě nebude, ted mám 94 (což do mě nikdo neřekne) a na 85 končím, což na výšku 178 je celkem ještě dost. 85 je můj cíl a méně už nechci.
@Petra Daisy píše:
@překvapení
Ahojky, hele asi bych to testla, jak to to zafunguje… zkus střídat, a když to nezafunguje, dej těch B dní víc po sobě. Ale zkušenější ti určitě poradí lépe. U mě to je tak, že mě pan Dukan spočítal 3 dny 1.F… a je fakt, že když nestřídám nebo nedej bože prasim a mám pevnou vůli, tak ty 3 dny po sobě si zase dám. Taky jsem zkusila střídat 2 na 2… a taky docela dobrý. Nepamatuju si, koli dní si měla být v 1.F, ale jestli víc jak 3, tak bych se do ní nevracela a hezky střídala.Ono to chce hlavně trpělivost, bych mohla vyprávět
. Za tu dobu, co jsem tady už jsem mohla minimálně 2× dosáhnout svého cíle a hele ono nic, pořád mi ta 2 kg chybí, ale jsem asi smířená a nechci se rouhat, takže i spokojená s těma 58.
no dala jsem si dneska BZ, tak zítra zase B a zkusím střídat po dni…uvidíme co to do konce týdne udělá ![]()
@Coke_men
jsi borec ![]()
Hrozně jsi prokoukl a na ty kila opravdu nevypadáš
paráda..
Já teď už dřu jen tu posilku a ten běh
a je to opravdu znát
tak jsem ráda..ale je fakt, že jak vynechám třeba ty 3dny, tak to je na tom břiše také znát ![]()
Tak snad ty vánoce nějak přežijem..já nemám ještě ani všechny dárky a ani stromek..mám nějakou krizi či co..:)musím to nějak dohnat tento týden ![]()
@překvapení také jsem po prasení občas dávala 3dny BD
děkuji
já tedy Vánoce moc neřeším, jen stres a nervozita je na všech znát a to kvůli jednomu dni. Já si ježíška už udělal novým oblečením ![]()
tak se o svátcích drž, já nemám na cukroví vůbec pomyšlení - radši si dám flašku vína ![]()
Ahoj - všechny zdravím ![]()
Aktuální stav: držím trojku, váha 58,30 kg (dnes jsem zblajzla 2ks cukroví)
Ale bylo to fakt dobrý ![]()
Zítra mě čeká pracovní vánoční večírek. Tak nebudu tam jíst, kvůli tomu tam nejdu, ale whisky si dám, to zas jo. Ach jo, to bude kalorií
Piju alkohol max 4×-5× do roka, takže jenom cucám, abych nebyla sťatá, jak nejsem zvyklá, stačí mi fakt málo ![]()
Jinak jsem se viděla cca po roce s jedním známým a ten byl ze mě celej paf, prý jestli jsem tak krásně zhubla kvůli nějakýmu chlapovi?? Pche pche, houby kvůli chlapovi, kvůli sobě PŘECE!!!
Tak se ten poslední předváční víkend držte a víte jak, Dukanovi zdar ![]()
pa pa
Ahoj moc zdravím! ![]()
Tak jakpak se držíte?
Já se snažím co to jen jde, ale pořád mám 63kg a to už jsem podle výpočtu měla mít 60kg
Sem z toho nějaká špatná a mrzí mě to, protože makám jako blázen, začala jsem každý den cvičit a kila se ne a ne pohnout!
Přála jsem si k Vánocům mít tu 60ku na váže a ono nic ![]()