Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
12.12.15 09:30

@Itečko

Hele super a to už jsi ve trojce?? Já jsem teda najela na tu trojku a šup ho 58,5 - 58,8 a drží se to mrcha. Si dám odlehčený víkend, tak jsem zvědavá, jestli to srazim.

Jinak já jsem se rozhodla věnovat víkend vánočnímu úklidu, zdobení baráku a hodlám si dnes udělat radost, jdu na nákupy :mrgreen:

Takže hezký víkend všem a držte se… nástrahy fakt číhaj všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.12.15 14:28

@Petra Daisy já u ž jsem ve trojce od června :)a to jsem v ní ještě zhubla 5kg..přes léto bych 2F nedala..Teď už jsem jakože 4F..:) Původně jsem chtěla zhubnou t jen na 70kg a pak na 65..te´d když to mám tak chci 60-62kg nebo spíše vyrýsovat tělo..já dukanku držím od 11.února..
Vydrž ono to půjde dolu :) ale už pomaleji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.12.15 15:43

@Itečko… Tak info, že i ve trojce se dá hubnout zní velice dobře :mrgreen: Ale člověče, já včera B den a váha se ani nehla… tak jsem teda fááákt zvědava, jak to bude fungovat na mně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
13.12.15 22:42

Ahojky, tak se hlásím po delší odmlce… měli jsme teď trable s rodinou, tak šel Dukan stranou skoro na 3týdny… bych to nedala ještě se hlídat v jídle.:-( Za ty tři týdny co jsem jedla vše..tedy omezila jsem hodně pečivo a sladký, tak mám cca 1,5kg nahoře, bála jsem se, že to bude horší.
Tak od zítra jedu znova..sice před Vánocemi, ale alespoň mám jistotu, že nesežeru na co přijdu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
14.12.15 19:34

@překvapení Šup šup, hezky naskoč a to co přibylo do vánoc zmizí :mrgreen: Pak tedy možná zas něco přibude, jestli budeš dlabat cukroví :cert: Jinak chápu, když jsou doma starosti, člověk se rád zakousne do rohlíku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
15.12.15 12:18
@Petra Daisy píše:
@překvapení Šup šup, hezky naskoč a to co přibylo do vánoc zmizí :mrgreen: Pak tedy možná zas něco přibude, jestli budeš dlabat cukroví :cert: Jinak chápu, když jsou doma starosti, člověk se rád zakousne do rohlíku :(

no naskočit jsem naskočila..tak uvidíme :nevim: jen doma mi manžel řekl, že nechápe, že nevydržím a nezačnu po svátcích. Tak jsem mu vysvětlila, že právě proto, abych se o svátcích tak necpala..tak uvidíme jak mi to vyjde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a jak píšeš, starosti a nervy fakt udělají svoje :zed: :zed: :zed:

holky, když jsem měla takhle pauzu, mám začít úplně od 1f. nebo od 2f.?
Včera jsem si dala 1f, tak nevím zda v ní pokračovat nebo zda můžu dneska zeleninu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
15.12.15 19:28

@překvapení
Ahojky :mavam:, hele asi bych to testla, jak to to zafunguje… zkus střídat, a když to nezafunguje, dej těch B dní víc po sobě. Ale zkušenější ti určitě poradí lépe. U mě to je tak, že mě pan Dukan spočítal 3 dny 1.F… a je fakt, že když nestřídám nebo nedej bože prasim a mám pevnou vůli, tak ty 3 dny po sobě si zase dám. Taky jsem zkusila střídat 2 na 2… a taky docela dobrý. Nepamatuju si, koli dní si měla být v 1.F, ale jestli víc jak 3, tak bych se do ní nevracela a hezky střídala.

Ono to chce hlavně trpělivost, bych mohla vyprávět :mrgreen:. Za tu dobu, co jsem tady už jsem mohla minimálně 2× dosáhnout svého cíle a hele ono nic, pořád mi ta 2 kg chybí, ale jsem asi smířená a nechci se rouhat, takže i spokojená s těma 58.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.12.15 20:24

Krásný večer všem,

tak co holky, jak hřešíte, pečete a chystáte se na Vánoce. Já jsem teď déle nebyl, to víte vánoce a práce je až nad hlavu :-) I tak se stále držím. V této chvíli jedu 9 týden na DD a výsledky super - 16 kg a -17,5 cm. Posouzení nechám na Vás dle aktuální fotky :-)

PS: krásné svátky všem a málo kil zpět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
15.12.15 21:30

@Coke_men

Ahoj, ty jo, tomu říkám motivační foto :palec: :potlesk:
Stal se z tebe šikézní chlapec :)

Já teď nehřeším, jedu tvrdě, páč je mi jasný, že babiččino cukroví ochutnám, už jsem si v duchu naplánovala 5 kousků ke kávě :mrgreen: Takže asi tak. Míry seděj, váha dnes ráno rovných 58… extrémě poctivý víkend se nakonec vyplatil, ač to z počátku nevypadalo valně.

Tak pěkně pokračuj, ale né, ž z tebe bude anorektik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.12.15 21:57

@Petra Daisy

poctivost se vyplácí, :potlesk: já tedy nehřeším jídlem, to si opravdu držím, ale ted nějaký ten večírek a flaška vína + nějaký jegr padl. Takže pak tak den až 2 a jsem zase v normě a jedu dál. Ted jsem tedy zapojil i 4× týdně sport ( běh a plavání). Anorektik ze mě nebude, ted mám 94 (což do mě nikdo neřekne) a na 85 končím, což na výšku 178 je celkem ještě dost. 85 je můj cíl a méně už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
15.12.15 23:57
@Petra Daisy píše:
@překvapení
Ahojky :mavam:, hele asi bych to testla, jak to to zafunguje… zkus střídat, a když to nezafunguje, dej těch B dní víc po sobě. Ale zkušenější ti určitě poradí lépe. U mě to je tak, že mě pan Dukan spočítal 3 dny 1.F… a je fakt, že když nestřídám nebo nedej bože prasim a mám pevnou vůli, tak ty 3 dny po sobě si zase dám. Taky jsem zkusila střídat 2 na 2… a taky docela dobrý. Nepamatuju si, koli dní si měla být v 1.F, ale jestli víc jak 3, tak bych se do ní nevracela a hezky střídala.Ono to chce hlavně trpělivost, bych mohla vyprávět :mrgreen:. Za tu dobu, co jsem tady už jsem mohla minimálně 2× dosáhnout svého cíle a hele ono nic, pořád mi ta 2 kg chybí, ale jsem asi smířená a nechci se rouhat, takže i spokojená s těma 58.

no dala jsem si dneska BZ, tak zítra zase B a zkusím střídat po dni…uvidíme co to do konce týdne udělá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.12.15 07:46

@Coke_men :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :pankac: jsi borec :)
Hrozně jsi prokoukl a na ty kila opravdu nevypadáš :) paráda..
Já teď už dřu jen tu posilku a ten běh :)a je to opravdu znát :) tak jsem ráda..ale je fakt, že jak vynechám třeba ty 3dny, tak to je na tom břiše také znát :)
Tak snad ty vánoce nějak přežijem..já nemám ještě ani všechny dárky a ani stromek..mám nějakou krizi či co..:)musím to nějak dohnat tento týden :)
@překvapení také jsem po prasení občas dávala 3dny BD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.12.15 08:57

@Itečko

děkuji :lol: já tedy Vánoce moc neřeším, jen stres a nervozita je na všech znát a to kvůli jednomu dni. Já si ježíška už udělal novým oblečením :-)
tak se o svátcích drž, já nemám na cukroví vůbec pomyšlení - radši si dám flašku vína :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
17.12.15 21:07

Ahoj - všechny zdravím :mavam:

Aktuální stav: držím trojku, váha 58,30 kg (dnes jsem zblajzla 2ks cukroví) :cert: Ale bylo to fakt dobrý :mrgreen:

Zítra mě čeká pracovní vánoční večírek. Tak nebudu tam jíst, kvůli tomu tam nejdu, ale whisky si dám, to zas jo. Ach jo, to bude kalorií :zed: Piju alkohol max 4×-5× do roka, takže jenom cucám, abych nebyla sťatá, jak nejsem zvyklá, stačí mi fakt málo :lol:

Jinak jsem se viděla cca po roce s jedním známým a ten byl ze mě celej paf, prý jestli jsem tak krásně zhubla kvůli nějakýmu chlapovi?? Pche pche, houby kvůli chlapovi, kvůli sobě PŘECE!!!

Tak se ten poslední předváční víkend držte a víte jak, Dukanovi zdar :D

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.12.15 21:12

Ahoj moc zdravím! :)
Tak jakpak se držíte? :) Já se snažím co to jen jde, ale pořád mám 63kg a to už jsem podle výpočtu měla mít 60kg :,( Sem z toho nějaká špatná a mrzí mě to, protože makám jako blázen, začala jsem každý den cvičit a kila se ne a ne pohnout! :( Přála jsem si k Vánocům mít tu 60ku na váže a ono nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková