Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
8.1.16 10:30
@Bibiana1 píše:
@Itečko najeď si na Tchibo, tam je mají, stojí kolem 250 Kč. Vypadají dobře, uvidím, jak to v nich půjde.

takhle levný!!!??? já myslela, že to je docela drahá záležitost..tos mě teda překvapila.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.1.16 10:34

@Itečko no právě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.1.16 10:40
@Bibiana1 píše:
@Itečko no právě :lol:

jsem žádný nenašla :( jen nějaké boty za 399

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
8.1.16 13:17

Holky prosim pekne kde a jake kupujete sladidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
8.1.16 13:38

Ahoj holky :)

už jsem byla zoufalá, že ty kg nejdou a nejdou dolů :( nakonec v práci na jednu kolegyni, která se stále cpala jogurty a tvarohy, až mi to nedalo se zeptat, jestli náhodou není nemocná - před tím jedla jenom bagety a další tfujky. Řekla mi, že jedna známá držela DD a nádherně zhubla. Tak mi to nedalo, přečetla jsem si knížku a nakonec hledala na netu diskuze, až jsem našla vás :)
Začala jsem DD držet asi od 2. týdne v listopadu a šly mi cm krásně dolů :) no jo, jenže jsem onemocněla a šlo to do háje zelenýho :/ a Vánoce mi taky nepřidaly. To byly furt návštěvy, cukroví a další mňamky, hlavně teda víno. Bych neřekla jak alkohol, tak strašně DD ovlivní. Od pondělka jsem najela znovu a mám v lednici jogurtíky, tvarohy, šunku, prostě všechno co můžu :) tak se těším na výsledky :) Abych nenápadně oblbla i chlapa, který se furt cpe čokoládou - sice to na něm není vidět, kromě minibříškla, ale i přesto jsem mu čoko vyházela a když má na něco chuť, tak mu do tvarohu dám trošičku holandského kakaa a jak mu to jede :)
O víkendu máme oslavu, tak doufám, že bude dostatek kuřecího a zeleninky :)

Strašně jste mě motivovali :) Je nádhera číst, že DD funguje a má takové úspěchy ve shozených kilech a cm :) Jste opravdu borci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.1.16 14:23

@Krťounka Ahoj, už víš, jak na to, uvidíš, že to půjde jak v tom listopadu. Je moc důležité neporušovat a dotáhnout to do konce. Trochu se nám představ - věk, váha, výška a kolik kilo máš v plánu dát dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
8.1.16 14:39

Je mi 29let, měřím 172 cm a váha 67kg. Ráda bych dala dolů 5-7kg. Chodím pravidelně na vibrostation, občas plavat, ale na ostatní sporty jsem levá :D V minulosti jsem zkoušela x diet a hladovění, ale tohle je ONO :) Nikdy bych neřekla, že jsou tvarohy tak dobrý :) Surimi tyčinkám jsem na chuť nepřišla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.1.16 14:48

@Krťounka super, to budeš mít za chvíli dole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75830
8.1.16 14:50
@Krťounka píše:
Surimi tyčinkám jsem na chuť nepřišla :nevim:

Ahoj, ony taky surimi tyčinky po česku nejsou v dukance žádná hitparáda, přečti si složení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
8.1.16 14:52

To doufám :) před rokem jsem byla po operaci očí dva měsíce doma, nic jsem nemohla a pěkně jsem nakynula. Krásných 12kg :,( 6 kg je dole, ale zbytek se pacholek drží :/ Myslela jsem si, že první fázi nedám a opak je pravdou :) moc se mi v ní líbilo :) nejvíc jsem si užívala ryb a hovězího masíčka, které jsem do té doby moc nejedla :(
Holky, jak si připravujete kuřecí játra? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
8.1.16 15:13

Byl to opravdu hnus :( ani kočky to nechtěly jíst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75830
8.1.16 16:13

@Krťounka Já obecně ryby moc nemusím, protože smrdí rybinou, že jo. :poblion:
Ale dobře, jednou za čas pstruh nebo tak něco, prosím. :nevim:
To je aspoň čistá bílkovina. Ale ten sajrajt prodávaný pod obchodním názvem surimi, tomu před distribucí kraba ukazujou možná tak na obrázku. :cert: :pocitac:
Játra peču v troubě nebo teflonku vytřu kapinkou oliváče, zpěním na ní cibulku, na ni játra, můžeš máčknout česnek, okořenit, solit radši málo, dusit a dobrota.
Mám vařící náladu a zrovna se na ně chystám.
Nevím, jestli jsi koukala do fotoalba téhle diskuze, v průběhu našich hubnoucích měsíců až let jsme tam s holkama naházely plno fotek jídla v dukaní úpravě a do komentářů pod fotkami obvykle i recept.
Dukanka opravdu nemá chybu, vidíš sama, jak krásně frčíš dolů.
Já začala dukanit před dvěma lety, shodila jsem celkem 15 kilo (s neustále plnou pusou, nejsem líná si vařit a maso miluju), prošla si třetí fází… čtvrtou.. až zhruba po šestku. :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Z původního dukaního ideálu 64 kg mi váha postupně povylezla až k 68, tak s těmi čtyřmi kily teď bojuju, protože jak tu dobře někdo psal - nevyměknem!! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.1.16 16:59

@sonulicka Holky používají třeba červený diachrom z lékárny, já mám doma Kandisin z Kauflandu, je tekutý, já osobně sladidlem dost šetřím, mám ho určitě už víc než rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
8.1.16 17:36

@Bibiana1 diky ja tady nasla recept na sneky a tam je psano jinak nejak nemam potrebu nic doslazovat ale ukladam si ruzne recepty na dny kdy bude honit mlsna :-) abych nehresila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.1.16 22:24

@Coke_men Jak tak koukám na tu fotku, tak si říkám, že si za chvíli budeš muset koupit dupačky, páč nehorázně mládneš :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková