Disfunkční děloha, pomůže duphaston?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
10.1.15 19:22

@Peťulínka29 ahojjky a u toho Clostilbegytu se nesmí řídit??? to je docela silnej prášek ne?? každopádně snad to bude mít nějakou účinnost a brzo to výjde. Nejsem na nějaké léčení hormonama a celkově ládovat se práškama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.15 19:57

@Jajul85 No píšou k tomu, že může způsobit poruchy vidění, takže je asi lepší nejdřív zkusit jak to bude působit…já naštěstí žádný problémy zatím nemám. Ale dryák to asi bude, to jo :oops: Taky nejsem moc na braní léků na všechno a za každou cenu, a pořád jsem čekala, že to vyjde i bez toho všeho, ale zatím nic. No tak jsem zvědavá jestli mi to pomůže, abych měla ovulaci v každém cyklu, už mě moc nebaví pořád čekat, už to jsou 2 roky co se nám nedaří… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.1.15 21:18

@Peťulínka29 já na Honzíka čekala taky dva roky a pak to přišlo samo a ani nevím jak. Jednou to výjde uvidíš, určitě:) a bude z tebe maminka. Zkoušela jsi prstkovou metodu? tu jsme zkoušeli jednou a hned jsem otěhotněla a Honzík je asi díky tomu, protože to po Novém roce a já pak jela pryč a pak jsem byla nastydlá nebo to jsem si myslela ( myslela jsem že mám zánět močových cest ) a ono to bylo těhu. Ani test jsem si nedelala. protože to prostě nešlo tak jsem to vzdala. Tak věřím tomu že to klapne. a pak sem nebo mě třeba:))) budeš psát že už jsi těhule:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.15 22:24

@Jajul85 Kéž by to v nejbližší době vyšlo :-) už mi to kolikrát přijde jak sci-fi, že já snad nikdy nebudu…Ale děkuju za podporu, docela mě to povzbudilo, že to přece musí už konečně někdy vyjít ;) Něco o té metodě jsem tu četla, ale nějak mě zatím nenapadlo to vyzkoušet v praxi :) Tak začnu teda zkoušet, za to nic nedám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.1.15 22:33

@Peťulínka29 určitě se to povede, někdy si to miminko dává na čas, ale zas asi to vyzní dost blbě si ho ty maminky tak nějak více váží, nebo mě to občas tak připadá. My třeba máme dětí hodně nebo hodně někdy to je na hlavu přítel dvě já jedno a někdy tu jsou i další dvě od nevl. sestry a to je pak teda hukot, ale většinou jen ty tři. Takže veselo tu máme, ale ještě jedno by jsme si moooc přáli a vím jaké to je toužit po tom prvním, bylo to kolikrát hrozně těžký koukat na kamarádky jak se kulatí a usmívat se. Pak jsem otěhotněla a moje nevl. sestra taky a Porodili jsme ve stejný den. Bylo to hodně vtipné :)))Tu metodu zkus a nemysli na to, že sexík je jen cesta k tomu mít ten malej uzlíček :)) hlavní je aby jste si to užívali :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
11.1.15 07:40

@Jajul85 @Peťulínka29 ja po prstikove metode taky otehotnela, ale tehu nedapadlo, tak nevim jestli ji zkouset znovu :think: nekde jsem cetla, ze timto zpusobem se k cipkun dostanou i ty spatne spermijky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 11:30

@Jajul85 Já to beru stejně. Na první půlku cyklu beru clostilbegyt - 5 - 9 dc a ten je n apodporu ovulace. pak po ovulaci beru duphaston. Měla jsem ho brát 16 - 25DC, ale to jsem ještě měla ovulaci, tak jsem si to posunula na 18DC. Je to na podporu děložní sliznice, aby se případné embryo zahnízdilo. Jen mám dilema… normálně v tuhle dobu už mívám MS 25 DC a mívala jsem to špinění před. Dnes jsem 10 DC a špinění, ani ms nikde. A já mám strašnouchuť testovat. :) protože mě dost bolí bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.1.15 19:30

@Jednasnažilka a co je to za hormon ten Clostilbegyt??? ten estrofen prej estrogen a je na podporu LH něčeho žlutého těliska nevím čeho ( je to hrozně matoucí) a to pak nějak asi spouští tu ovulaci, ale vyloženě na ovulaci to asi nebude :(, ale já nevím kdy ta ovulace je a jestli se to tref do té mezery kdy nic neberu. a jak to poznám nevím protože já mám ovulační testy pozitivní každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 20:25

@Jajul85 obsahuje látku clomifen…tak nějak a ten spouští ovulaci. Mě nedorůstaly folikuly do patřičné velikosti aby praskly a došlo k ovulce a možnému oplodnění. Bere se cca 5 - 9DC hlavně v první půlce cyklu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.1.15 20:36

@Jednasnažilka aha tak to mě taky prej nerostou a mám jinej prášek:(( taky bych chtěla ten co je na to přímo určenej. ach jo jsem v tom nová absolutně se neorientuju mám z toho hlavu jako balón a když mám pocit že to chápu tak vlastně to nechápu. Proč mi teda jako dal nějak jinej když na to už prášek je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 20:38

@Jajul85 To fakt nevím, protože ten clostil je dost profláklý a zabírá. A ty teda bereš co? píšeš, že to je na podporu žlutého tělíska, ale to je záležitost až druhé půlky cyklu. Kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.1.15 21:05

@Jednasnažilka já beru teď na 14 dní Duphaston aby jsem to vůbec dostala, pak od 5 dne Estrofem a ten beru jen 7 dní a pak pauza 4 dny a pak zase duphaston. ten estrofem je tuším estrogen. Chodím k primáři celé gynekologie, a tak jsem si říkala proč by mi to nedal rovnou ten Clostilbegyt když to funguje a dal mi toto??? no nevm mám z toho trošku strach, po 3 měsících když neotěhotnm což asi zcela nejde pokud nemám ovulaci a to já ani nevím kdy je tak jdu na nějakou folikumetrii??? Já jsem z toho hrozně mimo jsem z toho tak zmatená ale jet tam a udělat ze sebe idiota to se mi moc nechce a poučovat ho o tom co mi vlastně má dát, já jsem na druhou stranu ale ani žádné prášky nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 21:41

@Jajul85 třeba je to nějaká novinka a něco jak ten clostilbegyt… zkus vyhledat info na netu. Já myslím, že pan primář ví, co dělá. Jestli je to na ovulku, tak to bude asi podobné jak clostil :nevim:
Já taky beru duphaston, jenže jsem měla ovulaci později tak místo 16DC jsem začala 18DC a má se brát 10 dní a já nechce MS až někdy 30DC…tak si říkám, k jestli si zítra vezmu naposledy…prostě to zkrátím o ty dva dny. Zítra jsem 26DC tak abych to dosala do těch 2 - 3 dnů… nebo nejlépe vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.1.15 21:47

@Jednasnažilka ty jo koukám že to máš zmáklé, a prosm tě když ho teď mám na 14 aby jsem to dostala to můžu prej dostat i dřív. a pak ten 5 den ten Estrofen to mám ten duphaston vysadit když to dostanu a nebo ho brát dál to tam totiž psané není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 21:54

@Jajul85 14 dní duphaston? to jde? není to dlouho? to pak bude mít mega dlouhé cykly
asi to můžeš dostat i při něm, ale asi jakmile bych to dostala, tak bych to přestala brát a jela nový cyklus a zen 5.den bych vzala ten estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí