Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naštěstí mě tohle minulo…10let a porad ten samy…sice je to nekdy otrava,ale nemuzu si stezovat ![]()
Ahoj,
moje první známost byl magor, který se nás pokusil oba zabít v autě (jednou mu ruplo v bedně).
Moje druhá známost je svým způsobem ještě horší, než ten první, ale rozvedla jsem se s ním kvůli generačním neshodám s jeho rodiči. Vlastně jsem se rozvedla s jeho mámou
. Od té doby, co spolu nebydlíme, máme docela slušný vztah.
Třetí známost neplánuji. Myslím, že dva magoři za život jsou až dost.
misacek00 píše:
tvoje vztahy jsou jen ukázkou toho co jsi sama zač,dál se nebudu vyjadřovat
Pokud se dál nebudeš vyjadřovat, budeme jen rádi.. ![]()
tak já vlastně kromě probíhajícího měla opravdu vážnej vztah (pár týdnu nepočítám) jen jeden, rozešla jsem se já s ním, zamiloval se do naší kamarádky, ale nebyl schopnej se rozhodnout a hlavně se vyjádřit a pustit mě k vodě, tak sem to udělala za něj… pak jsem zjistila, že mě podváděl s bývalkou (možná i s někým jiným, nevím…)
misacek00 píše:
tvoje vztahy jsou jen ukázkou toho co jsi sama zač,dál se nebudu vyjadřovat
rika svobodna matka,bez chlapa co?
![]()
Tohle téma mě napadlo zrovna včera. Přemýšlela jsem, kdy už se konečně rozejdu s tím svým ženáčem a co se proboha bude muset stát, abych k tomu dostala odvahu a sílu.
Ten první - velká láska - milovala jsem ho asi 2-3 roky a pak jsem se zamilovala do lásky číslo dvě - s prvním jsme se vlastně nikdy nerozešli, ono to nějak vyprchalo. Číslo dvě - láska trvala taky cca 2-3 roky - zemřel. Potom jsem potkala manžela, s kterým jsem dodnes, už mnoho let. A před pár lety jsem potkala lásku číslo čtyři, já vdaná, on ženatý, občas to tak bývá. Trvá to už pár let a mám dojem, že to jde do kopru, ale neumím říct sbohem, mám na něm svým způsobem asi závislost a taky jsem si na něj zvykla. Zapletli jsme se do životů navzájem už tak moc, že o něj zakopávám denně, ať ho potkám, nebo ne. Je „všude“ kolem mě. Takové druhé manželství. Vůbec si nedovedu představit, že se někdy rozejdeme, jak, proč. Asi nám to bude muset taky vyprchat, jako s láskou číslo jedna. Se mnou se nikdy nikdo nerozešel a já s nikým (koho bych milovala) vlastně taky ne. Takže si to neumím představit! ![]()
1. láska se zakoukala do mé nejlepší kamarádky, i když nám to moc neklapalo, bylo to pro mě hrozný. Na 2. kluka navázal 3., který měl raději noťas a „kamarádky“ na chatu a i mě po roce podvedl, ale já to zkoušela 4 roky přejít. Nakonec tomu dodala korunu jeho rodina, nebyla jsem dost dobrá a hezká pro jejich synáčka
No a se 4. láskou doufám, že se nikdy nerozejdem
![]()
No, budu upřímná, jeden psal takový hrubky v sms, že jsem to nedala, druhý ho měl tak malýho, že se těžko hledal no a třetí měl chtěl mít pořád doma, měl připravený i řetěz v kuchyni ![]()
Poslední je doufám napořád, umí gramatiku a dává mi volnost.
1. po 3letech a 9timěsících manželství jsem ho nechala já.. týral mě a mlátil…
2. po 9 měsících - byl feťák
3. nechala jsem já.. zamilovala jsem se do jednoho Fina..
a teď mám skvělého chlapa.. sice občas na zabití, ale je to můj miláček ![]()
Tak se ještě dodatečně přidám …
Alkohol, automaty, s tím související dluhy a exekuce. Dodnes mám z toho noční můry.
Holky ja se rozvadim s tyranem gamlerem alkoholikem psychopatem a nevernikem 1 tridy.
1. láska, kluk co se odstěhoval do švýcar, když se vrátil byl už jinde, jsme kamarádi
2.kluk co miloval beatles 60.léta, těžkej romantik,2roky kytky dárky, něha, kytara…dodnes jsme kamarádi
3. zamilovala jsem se do jinýho, ale ukrutně
trvalo to jen 3měsíce a poslal mě do…
,dlouho jsme byli milenci, když jsme nikoho jinýho neměli ![]()
4.7let s klukem co jsem ho znala už od školky, měli jsme prosperující hospodu. zbalila ho mladší, neplatil co jsme měli platit dodavatelum, energie ani zaměstnancum pojištění, když to prasklo, byl rychlejší.
vybral náš učet a zdrhli spolu do anglie, dluhy tímto vzniklé jsem splácela 8let
5.jsme spolu 8let čekám druhé dítě, taky mě občas sere a dělá kraviny. odpoustila jsem i nevěru. prostě ho miluju.kde to má hranice netuším, ale jinýho nechci.
1. po stredni jsem zjistila, ze ma jine zivotni priority nez ja. Chtel ze me mit poslusnou manzelku u plotnu, aby si on sam mohl chodit s kamaradama na pivo. Krome toho nechtel, abych pokracovala ve studiich. Neprenesl pres srdce, ze bych vydelavala vic nez on.
2. Byl moc hodny a dobre se s nim parilo, ale ja do nej nebyla zamilovana. Rozesla jsem se s nim a vratila se k ke klukovi c. 1
3. je muj soucasny manzel. Jsme spolu 10 let a zatim to nehodlame menit. I pres chyby ktere ma ho mam moc rada a vazim si ho.
1. po 3letém vztahu jsem zjistila nevěru.
2. byli jsme spolu 4 roky a mame spolu malou holčičku. Vztah se nam rozpadl po porodu ale né že bych se změnila já ale bohužel on a stal se z něj tvrďák který si myslí že ví co ženská chce tak nebude poslouchat její slova. Zkoušela jsem to přejít že se to možná změní ale bohužel to došlo až k tomu že mě donutil říct „AU“ a v tu ránu jsem si řekla ten chlap musí z domu. ![]()