Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já si říkám, jaktože sem nikdo nepíše a pak zjistím, že jsem si asi omylem vypnula upozornění pro toto téma
Kolik z nás je nás ještě v kuse? ![]()
Já dnes 29+4, chodící koule, až na občasné tvrdnutí, zadýchávání se, velrybovytost, asi dobrý
Na poslední kontrole 27+2 měly holky už přes kilo, takže nám krásně rostou a další KO mě čeká v úterý, to asi ke svému doktorovi naposledy.
@Dreezy
Já dneska 29+6
takže jsme stejne..
Já minuly tyden na ultrazvuku odhad váhy kazda 1200g, jdu zase příští týden, tak jsme zvědava kolik budou mit. Jinak Já bych hrozne ráda rodila v první pulce prosince..
@Kajkaa85 A už chodíš do toho Podolí? Nebo ještě ke svému dr.? ![]()
Já si představuju ideálně tak půlku prosince, ne 11., to je Julinka
Chlapovi by to ale prý nevadilo, že by měla narozeniny a svátek v jeden den
A chci rodit v Rakovníku, takže co nejblíž termínu ![]()
@Kajkaa85 A jak se cítíš? Jak to zvládáš se starší? Já jsem hodně unavená, malá už mi nechce odpoledne spát a já nemám moc chuť a energii si s ní hrát..
@Dreezy
Na ultrazvuky chodím do Podoli, jinak na kontroly ke svému doktorovi. Sára mi už doma taky nespi
Kolik je Tvé holčičce? Sarinka začala ale chodit 2× týdne do školky..už tam chodí i se spaním a tam spinká v pohodě..
Energii taky už moc nemám..chodíme ještě na cvičení a hudebku a s bab a dědou chodí plavat..
@Kajkaa85 Má dva a půl. Školka u nás moc nehrozí, není na to moc zralá a vzali by nám ji max. v soukromce. Zrovna jsme jednu v úterý zkoušeli, jako hlídání by to asi zvládla, ale nepřišlo mi to moc přínosné. Navíc zrovna takhle je až v Hostivaři. Jinak aktivity jsem teď na podzim ani nezaváděla, žádné cvičení a tak, jen občas s taťkou na bazén a tak.
@Dreezy
Tak to máme podobne stare holky..Sára 7/2014.. Také chodí do soukrome a je tam spokojena. Začali jsme trénovat v září..poprvé ok, podruhé hysterak, potřetí plakala ale šla a pak už ok..je tam málo deti a porad stejna paní učitelka, tak.je spokojena..a já si aspoň odpočinu. Ona je hrozne číslo..nevydrží chvilku v klidu, porad se ji musím věnovat. Nedokáže se sama zabavit. Doma to je hrůza, takže musíme dvakrát denne ven. Ale mně už všechno tlačí, tvrdne porad břicho a vylezly mi krecove žily.
Posli foto bříška
kolik jsi přibrala? Já 11,5kg, se Sarou celkem 13..tak uvidime kolik ted.
@Kajkaa85 Ty soukromky jsou v tomhle fajn, ale nehorázně drahé no. Jinak bych taky asi neváhala. Ale náš rozpočet i ty dva dny celkem zatíží. Jinak je malinko starší než ta tvoje, je březnová ![]()
Já mám nahoře od začátku asi těch 13, uvidíme jak v úterý na kontrole
S Eli jsem měla nějak přes dvacet, na konci už jsem se nevážila.
Pořádnou fotku „bříška“ zatím nemám, ale jsem fakt koule, dotazy na to, kdy mám termín, slýchám třikrát denně ![]()
@Dreezy no to si prave moc nemyslim. Kdyz tady vidim ten prumer porodu cca 36-38 tt, tak to vychazi na prosinec, ale kdo vi ![]()
@Včelička992 Tak uvidíme
Ale přála bych ti ten leden, čím víc se mláďata dopečou, tím lépe
Já mám termín na nový rok a budu ráda za ten prosinec, ideálně v půlce ![]()
Holky mých 38+6 bylo az az. Ten poslední týden nepreju nikomu. odtekani hlenove zátky, tvrdnutí a curala jsem tak 5× do hodiny - par kapek. 37.týden bych viděla jako optimální a vcelku přijatelný ![]()
@kyticka86 no to by byl dobrý masakr
@Betynka87 tak to tady v Trauči je to ještě stále raritka