Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3169
15.11.16 18:58

@Dreezy
Břicho mi právě trdlo furt..i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
15.11.16 19:25

@Kajkaa85 Tak to je pak jasné, já naštěstí jen občas na procházkách a teď, jak jsem zvracela. Jinak je celkem v klidu, ty dva hořčíky mi stačí.
@kyticka86 Týjo, ty rostou :-) A jsou si i dost podobné, co? Já jsem zvědavá na ty naše kočky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
15.11.16 19:33

@Dreezy
Zítra jdu na kontrolu ke svému doktorovi..tak uvidím co mi řekne..
Už se nám to krátit, co? :) Já chci úderem prosince rodit..přirozene a rychle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
15.11.16 19:49

@Kajkaa85 No to tedy krátí :-) A já tu pořád ještě nemám vše dořešené, doprané, dokoupené apod. :-D
Já si tedy radši počkám :-) 4. mi přijede mamka, to budu 36+0, tak ten týden bych pak ještě ráda vydržela, uvidím, na kdy mi naplánují CS, ale později než 38+0 snad ne, bych nestihla Vánoce :D
Navíc ještě musím dořešit porodnici, stále chci Podolí jako poslední možnost, čkoli jsou tam všichni zatím dost milí :-) Jen ty postupy no, být celý den na JIP bez dětí :-(

Snad ti to přirozeně vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
15.11.16 20:06

@Dreezy
taky doufám max v 38tt..chci být na Vánoce se všemi holkama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
15.11.16 20:27

@Dreezy To rostou :P. Jsou si hodně podobné. Ale začínají být vidět rozdíly. I když povahu mají úplně jinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 13:44
@Včelička992 píše:
@Veronika_Praha krasa, gratuluji a ve kterem tydnu jsi rodila?

36+2 podle ultrazvuku, podle menstruace 36+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 13:47
@kyticka86 píše:
@Dreezy fotky zde:https://www.emimino.cz/…kovani/1867/?…

Je, ty jsou vysperkovaný:-). Už se také těším, až mi mrňata trochu povyrostou. JInak ani Podolí nebyl žádný med, on si člověk nevybere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
16.11.16 14:19

@Veronika_Praha A rodilas přirozeně, nebo CS? Tak prozraď, co to Podolí, na co se mám případně chystat. Mě tedy čeká CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 14:30
@Dreezy píše:
@Veronika_Praha A rodilas přirozeně, nebo CS? Tak prozraď, co to Podolí, na co se mám případně chystat. Mě tedy čeká CS.

CS, již jsem tam 14 dní ležela na pozorování (ale rizikové oddělení je v pohodě, zrekonstruované, volnější režim…). Vlastní pokoje na šestinedělí, to už je jiná liga. A s dvojčaty, no není to prostě jednoduché. Jinak vlastní zákrok provedli dobře, jizvu ani necítím. Problém u mě bylo dýchání, měla jsem orgány moc stlačené, takže i na sále mi ještě museli něco dalšího píchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
16.11.16 15:05

@Veronika_Praha Já si prostě ani nedokážu představit, že při CS budu ležet na zádech, to nedám ani teď, aby mi nebylo blbě.. A co mi vadí na Podolí, že ten první den mi je budou nosit jen na kojení :-/ Nebo jsi měla šanci, aby byly třeba aspoň s partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.11.16 15:50

@Veronika_Praha
A mužů se zeptat, kolik vás bylo na pokoji na šestinedělí? Já s dcerou byla na nadstandardu, ale nevím jestli bude volny a jak tam budeme dlouho..abychom se doplatili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
16.11.16 17:13

@Dreezy Za chvilku budeš mít miminka u sebe :srdce: :srdce:. Těším se na fotečky.

@Veronika_Praha Jj, kohout jim sekne :mrgreen:. Ono si v Praze asi nevybereš. Ale musím říct, že jizvu mi v Motole udělali parádní :potlesk: :palec:. Už mi začíná blednout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
16.11.16 18:38

@Dreezy
Tak dneska u doktora vse ok..zavřena. ale už mám taky napsaný železo..jednu tabletu. Říkala jsem mu, že doufám, že budu na Vánoce už s holkama doma..tak ze by to.snad melo klapnout..tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
16.11.16 19:27

@Kajkaa85 Snad jo ;) Ty dvojčata na sebe nenechají většinou déle čekat. Ale kdybys to měla mít přirozeně, tak já bych klidně rodila i o těch Vánocích ;) Když budu mít toho domluveného CS, tak 38+0 snad nejpozději a to už je neděle před Vánocemi :-/ Železo zatím cajk, zdá se, že to byla vážně nějaká dietní chyba :-)

A celkově se cítím nějak lépe, snad mi to vydrží, ohýbání, kolena jsou lepší, lépe se mi čůrá :mrgreen: Snad to není nějaký klid před bouří, ale jen se nějak holky pěkně posunuly, nebo jsem si zvykla na tu zátěž. Dostala jsem konečně hnízdící náladu, tak začínám konečně víc uklízet, linku, hadry a tak, včera jsem doobjednala poslední plenky.. Pokoj by se měl vyřešit během dalšího týdne. Mám dneska nějaku radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí