Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miskaa85 ahoj, já čekám taky dvojčátka po ivf, ale my vkládali 2 embrya, ale ze začátku u nás byly na utz 3 váčky - ten třetí byl menší. Já jsem 24+2 a zahul už to občas je, doma máme dvouleťáka. Ale tedy u mě to způsobují komplikace - od začátku pořád něco. Kolik je dírku, co máš doma?
Ahojky holky, mohu se přidat? Jsem zatím 6+3 a mám doma skoro triletaka… A strašně mě zaskočila zpráva o dvojčátkach ale už se na ně těšíme jen se bojíme jak zvládneme 3 děti ![]()
@Sluníčko1511 ahoj vítej
myslím že taková zpráva zaskočí každého kdo už má doma dítě
jak se zatím cítíš?
@Siiiiimca děkuju
no je mi pořád, zle od žaludku, bolí mě hlava a strašně podbřišek
jak se cítíš ty?
@Sluníčko1511 vítej
myslím, že strach je na místě. My máme doma dvouleťáka
takže bude veselo.
@Sluníčko1511 já to měla podobně skoro jsem nemohla ani nic sníst a hlava mě bolí do teď ale naštěstí už je mi aspoň lépe co se týče žaludku i když sním dost malé porce.
Tak nezoufej za chvíli to přejde já teď začínám 15.tyden
Ahoj, taky se přidám
. Začínám 20. týden, čekám mo-bi holčičky a začínám z toho být trošku nesvá…holky se liší o týden, jedna méně plodovky, druhá více, takže mě čeká konzultace v Praze
. Strašně moc bych si přála, aby bylo vše v pořádku. Je tu někdo v podobné situaci?
@Lutzka já mám tedy dvojvaječná dvojčátka - ale jsou od sebe cca týden od začátku. A ohledně té velikosti mi říkali, že když se bude držet tak nějak stále stejně, tak je to ok…neměl by se rozdíl nějak dramaticky zvětšovat.
@Lutzka ahoj vítej já teda čekám jednovaječna ale označení bi-bi zítra jdu na kontrolu ale jsem teprve 15.tyden tak.snad budeš mít vše v pořádku ![]()
Ahojky holky rads bych se k vam pridala taky cekame dvojcatka po ivf ale dvojvajecna nechavali jsme davat 2 dnes jsem 17+1 ale pohlavi zatim nevime snad mi ho dnes doktor rekne na ultrazvuku krom krvaceni na zacatku zatim dikybohu vse v potadku vsem drzim palecky at to vsechno dobre dopadne ja se strasne tesim jsou to nase vymodlene deti 😀
@Bejunka180 to to máme podobné. U nás se transferovaly taky 2 embrya pro zvýšení šanci a čekáme dvojvaječná dvojčata
pohlaví vědět nechceme, chceme překvapeni. Já mám o něco více komplikaci, ale věřím, že to dotáhneme až do konce. Nyní jsem na začátku 26tt.
Já jdu na kontrolu v pondělí a strašně se bojím syndromu mizejícího dvojčete… Už jsme si na tu představu nějak zvykly…
26tt to je krasa to uz urcite zvladnete verim tomu. Ja jsem uz taky klidnejsi kdyz zaciname ten 18cty. A mizejiciho dvojcete jsem se taky moc bala ale nakonec to milacci zvladli oba zatim to vypada u nas na parecek jsem stastna jako blecha. Hilky vsem drzim pesti jsou to nervy po tom vsem co uz clovek prosel u nas 5 let nez jsme se dockali.
Holky já. byla dnes na kontrole a vše v pořádku. Jen jsem se chtěla zeptat zapisují vám do průkazky gramy miminek?