Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
170
21.10.10 12:00

ne ještě nemámfavorita jen tak pokukuju :-)
jejda odsávačku mléka :mrgreen: no to nevim ani nevim kdo by mi poradil.ale jestli je levná tak ji asi koupim,zato nic nedam :lol:
ted jsem pekla kynute domáci české tvarohové buchty mnam mnam ..a rano jsem se vážila a mám 9 kilo nahoře 8-o a to ani tak nejak moc nepapam ani sladké :think: a ty si už přibrala kolik ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.10.10 12:28

Ty brďo…domácí kynuté buchty :jazyk: …dala bych si. To já teď hodně ujíždím na teplém pudinku s piškoty…jinak tomu sladkému taky moc nedám. Ale sklenici zelí sním na posezení :mrgreen:. Já dneska naštěstí nemusím nic vařit…od včerejška mám omajdu s rýží a zítra odjíždíme kvůli tomu kočárku k tchýni (budeme to mít od nich blíž)takže další vaření mě čeká až v pondělí :dance: .
Já jsem přibrala zatím 4-5kg, ale já dost nabrala před otěhotněním z původních 58 mám teď 68…takže jsem přibrala v podstatě stejně jako ty.
Odsávačka není zrovna levná záležitost …i použitou jsem našla za 2100Kč a nová stojí kolem těch 3000Kč :zed: …proto se rozmýšlím, jestli ji kupovat hned nebo až po narození miminek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
21.10.10 12:42

no tak to je docela řacha za tu odsávačku. :roll:
no tak leda bych řekla někomu z rodiny aby nám ji koupil k Vánocům,nebo alespon prispel půlku :mrgreen: prijede dnes mamina tak se ji dnes zeptam :lol: jinak buchty se povedly jsou teda obr buchty ale vyborné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.10.10 13:23

No právě mi by jsme ji taky nechali na vánoce…ona to fakt není sranda..ty peníze jen lítaj 8-o .
Hele a nemáš nějaký typ na dárek pro chlapa? Chtěla bych pro něj nějaké překvapení :dance: , ale nic mě nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
21.10.10 14:35

no pro manžela už dárek mám, má na starem telefonu poškrábaný displej,tak jsem mu obědnala pres net nový telefon za 2900 kč,jinak stoji 4200kc,tak ho mám už schovaný :mrgreen: a ještě mu koupim pouzdro na ten nový mobil…tak co třeba hodinky,nebo rybářský nůž,jesli chodí na ryby,nebo já nevim podle toho co má rad,nebo jaké jsou jeho koníčky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.10.10 08:31

Dobré ránko,
no s ním je to těžký :roll: …mobil má, nůž nějaký taky, na ryby nechodí (za což jsem ale ráda :wink: ), hodinky, řetízky..nic nenosí,..No asi mu dám nějakou voňku nabo mikču…jde jen o to menší překvapení, jinak si totiž kupujeme dárky, které si vyloženě přejeme.
Dneska jsem měla hroznou noc..pořád mě něco bolelo, táhlo…no prostě jsem nemohla pořádně zabrat a ještě k tomu pořád chodím na záchod…chodíš také častěji? Já dokáži jít dvakrát do hodiny :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
22.10.10 09:18

dobré ráno ,no je pravda že taky nemůžu večer usnout a každy den vstavam v 7 a to se jen už převaluju v posteli :-(
na záchod jsem chodila až 5 x za noc to bylo hrozný,ale to bylo tím že jsem měla malý zánět, tak jsem bumbala bylinné čajíky a už jdu tak 2× za noc..ale normální to je tak za měsíc už budu třeba taky chodit 4× až 5× protože děloha začíná tlačit na močový měchýř..tak proto se nám chce pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.10.10 10:32

Jj, a bude hůř :lol: :wink: , ale za ty dvě krásný miminka to stojí.
Já se s tebou zatím loučím, odjíždímě k babičce a dědovi (a zítra kouknout na kočárek)…nevím jestli budu mít přístup na net, tak kdyžtak až v pondělí. Krásnej víkend :pankac: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
22.10.10 11:33

tobě taky krásný víkend. :mavam:
to me dneska kamarádka přiveze kojící polštář,moc pěkný a dětské hračičky…už se taky moc těším tak v ponděli papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.10.10 21:16

Ahojky Peti!!Dnej jsem si objednala krásné věci pro mimi :mrgreen: Už se na ně těšim.Příští týden by měli přijít :-) Mě pořád pálí žáha..čím dál víc.Co tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
24.10.10 09:51

ahojky Romčo (herma), jé a to sis objednávala přes aukro nebo na internetu nové věci???
jo jinak miminka mě ještě nekopají :cry: tak mám pořád obavy jestli je všechno v pořádku :nevim: ,ale jdu na kontrolu už v úterý,tak jsem zvedavá co nového atd,protože už jsem miminka neviděla 3 týdny a to je na mě sakra dlouho :oops:
taky jsem psala že jsem nabrala uz 9 kilo,ale zase jsem 2 kila shodila ,nevim jak je to možné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.10.10 10:55

Jo,na aukru jsem vyhrála paradní věcičky :-) Neboj,mimina začnou kopat co by dup :mrgreen: A úterý je za chvilku,uteče to a mimi uvidíš :kytka: Já mám pořád 3 (po jídle4 kg) nahoře.Tak ještě zase tolik netloustnu.Ale snad všecko mě bolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
24.10.10 15:00

a co přesně sis tam objednávala ??? oblečky nebo i něco jiného ??
To mě taky bolí celý člověk, zádá krk,kyčle,kříž, :zed: vůbec nemůžu večer usnout a ráno zase moc brzo vstávam :-(
Jinak bříško nebolí,ani v něm nepíchá,ale občas mám býlý výtok ale jak kdy tak snad bude všechno v pořádku
a ty jdeš kdy na kontrolu a kdy jdeš na ten 3D ultrazvuk??? no třeba mi už taky řekne pohlaví :dance: třeba taky ne :-(
uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
24.10.10 17:34

Věcičky na mimina.V pátek jdu na ten ultrazvuk.Taky jsem zvědavá :-) Drž se mě přesně tak taky vše bolí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
25.10.10 08:57

Ahojky, tak jaký byl víkend? My jeli pro ten kočárek a nemáme ho :-( . Když jsme tam konečně dojeli (tam i zpět 600km, takže trasa nic moc)tam jsem se zhrozila. Kočárek rezavý, veškéré takové ty nýtky, šroubky, kolečka..vše rezavé + na třech místech prasklá konstrukce kočárku :pocitac: . No hlavně že paní psala, že kočárek je jako nový, bez závad :nevim: …ještě jsem se o tom vícekrát přesvědčovala, když jsem jí psala. Paní tvrdila, že o tom nevěděla, že si toho nevšimla…no, tam bych jí to ještě možná věřila, ale jaké bylo moje překvapení, když jsem dojela domů a paní na MMB vystavila ten stejný kočárek, se stejným popisem a bez udání jakékoliv vady :cert: :pocitac: . No abych pravdu řekla, tak bych jí nejraději dala negativní hodnocení, protože když si vemu, kolik km a kolik času nás to stálo a to jen proto, že paní zatajila skutečný stav kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí