eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
1.2.14 17:17
@asha píše:
Vubec netusim…myslim, ze to bylo k denicku PSTM, ale obavam se, ze to slo jako prvni :mrgreen:

no a vím já mladice co to je? 8o

• Citovat
  • Upravit
K-Black
1.2.14 17:19

Už jsem na to přišla, hledám :dance:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
1.2.14 17:25

@asha no už vím kdy jsi se narodila a jak se jmenuje prvorozený syn, hledám dál :lol: ale vůbec to nechápu :think:

• Citovat
  • Upravit
15319
1.2.14 17:28

Někde na webu byla k dispozici stará verze emimina, dávali ji sem admini po předělání webovek. Ale nevím, jestli je to ještě k nahlédnutí. :think: Nepamatuju si, ve které diskuzi se ten odkaz objevil. Sahalo to až k počátkům emimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
1.2.14 17:29
@Nelisa píše:
Někde na webu byla k dispozici stará verze emimina, dávali ji sem admini po předělání webovek. Ale nevím, jestli je to ještě k nahlédnutí. :think: Nepamatuju si, ve které diskuzi se ten odkaz objevil. Sahalo to až k počátkům emimina.
@admin jo to je pravda, ale už taky nevím kde to hledat???
  • Citovat
  • Upravit
sophinka1
1.2.14 17:31

@admin je možno ještě někde nakouknout do staré verze emimina?

• Citovat
  • Upravit
29730
1.2.14 17:38
@K-Black píše:
@asha no už vím kdy jsi se narodila a jak se jmenuje prvorozený syn, hledám dál :lol: ale vůbec to nechápu :think:

Boze, koukam, ze budu muset udelat totalni inspekci, co jsem na sebe vsude napraskala. 8o
Co nechapes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.2.14 17:40
@asha píše:
Boze, koukam, ze budu muset udelat totalni inspekci, co jsem na sebe vsude napraskala. 8o
Co nechapes?

no že to vydával jeden člověk, teda co jsem zatím viděla tak všude je vydavatel Misorka :think:

• Citovat
  • Upravit
11337
1.2.14 17:43
@asha píše:
@K-Black Hm, takze uz asi nemam pocitat tim, ze tu najdu svuj denicek z r. 04, co? :think:

Možná o/t, ale já svůj denicek z roku 2006 vidím přes profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.2.14 17:49
@K-Black píše:
no že to vydával jeden člověk, teda co jsem zatím viděla tak všude je vydavatel Misorka :think:

Jo, ona ten denicek zalozila. Tenkrat to nebylo tolik o diskuzich, soustredily jsme se kolem denicku, ktery kazdy tyden nekdo sepsal a komentare byla vlastne diskuze.
Uz jsem to nasla, tak jsem uronila slzu :mrgreen: Radsi teda necist, fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
1.2.14 20:00

Missorka byla v té době admin - což asi vysvětluje to proč jej publikovala právě ona ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
1.2.14 20:05
@K-Black píše:
popleto popletená, zmatená :hug: ty budeš platit :lol:

Jinak se docela směju jak tady spřádáte konspirační teorie, nikdy nebude nic stejné třeba 10 let, firmy mění majitele, kupují se podniky atd. Tak to tak nehroťte, myslím že se nic neděje a dít nebude. Dál to tady bude slepičárna, dál tu budem plkat o nesmyslech, hledat informace. A pokud se nějak změní pravidla, nebo podmínky a bylo to pro mě neůnosné, tak prostě odejdu a hotovo. Bylo by mi to moc líto, mám to tady opravdu ráda ale násilím tu nikdo držen není ;)

@PetraPiranha a ty si myslíš že do teď se tu informace, názory nepoužívali? vždyť tu nemáš v nicku jméno s adresou a telefoním číslem ;) píšeš na internetu, to co napíšeš si může jak přečíst tak použít kdokoliv chce. Možná si nechat své názory patentovat :think: :nevim:

A že Babiš vlastní co se dá? no když na to má, je šikovnej tak ať kupuje ne? myslím že kdo je podnikatel tak chce vydělávat čím dál víc. Už vidím jak by se některá z vás spokojila s deseti miliony, když by mohla mít víc :lol:

Co se týče idnesu a registrace s adresama, nutil tam někdo někoho se registrovat? myslím že ne, takže opět dobrovolná registrace.

A mám tě.

• Citovat
  • Upravit
29730
1.2.14 20:13
@Sati píše:
Missorka byla v té době admin - což asi vysvětluje to proč jej publikovala právě ona ;)

Jo byla admin, ale to s tim nesouvisi, ona je psala nejcastejs, protoze byla sefka 8) Ty denicky jsou publikovany pod jmenem autora, jako dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.2.14 20:15
@asha píše:
Jo, ona ten denicek zalozila. Tenkrat to nebylo tolik o diskuzich, soustredily jsme se kolem denicku, ktery kazdy tyden nekdo sepsal a komentare byla vlastne diskuze.
Uz jsem to nasla, tak jsem uronila slzu :mrgreen: Radsi teda necist, fakt :lol:

ahá, no tak už vím i něco o historii :lol:

@Sati jak prosimtě najdi třeba ty tvé deníčky z roku 2008 :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
1.2.14 20:16
@Larr píše:
A mám tě.

dám si dvojitý kurz :oops:

• Citovat
  • Upravit