Erotický live chat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lucie Lexová Vzhledem k tomu, že jste sem reagovala, musela jste si téma vyhledat, takže vás to asi také zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
P. S. Chci začít z domu, prosím o rady na jaké servery je nejlepší se přihlásit. Zařízení mám, děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím, poradil by někdo slušnou, cenově dostupnou webku, která by se hodila, nejl. pro americký chat, abych nekoupila šunt s nekvalitním obrazem? prosím pár tipů, nejl. do 1000 Kč..
- Citovat
- Upravit
Ahoj přidávám se k této diskuzi jsem nová a nikde jsem nenašla aktuální diskuzi, neslyšely jste někdy o live chatovém studiu v Brně jménem villa voyeur? Nabízí tam 1000euro za první odpracovaný měsíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky prosím, poradil by někdo slušnou, cenově dostupnou webku, která by se hodila, nejl. pro americký chat, abych nekoupila šunt s nekvalitním obrazem? prosím pár tipů, nejl. do 1000 Kč..
Nabízím kameru, ale teda trošku dražší nicméně i tak si myslím, že tento typ za pusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky doporucily by jste mi nejakou zahranicni stranku na Live chat. Ktere bych neodvadela %
Premyslim nad tim, protoze jsou to preci jen slusne penize co tak ctu.
Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co by z toho ta stránka měla když by jsi jim neodváděla procenta? Všude se budeš dělit se stránkou, záleží na tom kolik… @Yess
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Take bych rada zacala s live chatem. Pomuze mi nektera z vas v zacatcich prosim? Nejak si obcas nevim rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky, včera jsem začala z domu, jediného, čeho na této práci lituju je, že jsem o ní nevěděla dřív. Tak jestli pořád váháte, běžte do toho. Už teď mám víc penízků za 4 hodiny denně, než dřív za 8 hodinovou dřinu pod nějakým protivným šéfem. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojte holky, včera jsem začala z domu, jediného, čeho na této práci lituju je, že jsem o ní nevěděla dřív. Tak jestli pořád váháte, běžte do toho. Už teď mám víc penízků za 4 hodiny denně, než dřív za 8 hodinovou dřinu pod nějakým protivným šéfem.
je to super práce, hlavně na začátku čím to budeš dělat dýl možná tě začnou vytáčet nějaké věci
Já si dala pauzičku rok v normální práci a zas se těším že budu na chatu
Ikdyž mě práce moc bavila, zákazníci v reálu mě vytáčeli stejně jako na chatu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka co dělala na livechatu před cca 5 nebo 6 lety si vydělala 24 tis za 14 dní.. to si pamatuji. Viděla jsem to na žebříčku, který měly vytištěný ve studiu v denní místnosti. Mazec.
Zvažuji tuto práci.. dá se v dnešní době pořád ještě tolik vydělat? Všude čtu, jak to v dnešní době upadlo díky Maďarkám a Ruskám co ukazují kde co na free. A je lepší pracovat z domova nebo ze studia? Díky za případné odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raraavis píše:
Kamarádka co dělala na livechatu před cca 5 nebo 6 lety si vydělala 24 tis za 14 dní.. to si pamatuji. Viděla jsem to na žebříčku, který měly vytištěný ve studiu v denní místnosti. Mazec.Zvažuji tuto práci.. dá se v dnešní době pořád ještě tolik vydělat? Všude čtu, jak to v dnešní době upadlo díky Maďarkám a Ruskám co ukazují kde co na free. A je lepší pracovat z domova nebo ze studia? Díky za případné odpovědi.
Neupadlo…vydelam prumerne 30 dolaru na hodinu a zalezi jen na me jak malo nebo hodne chci pracovat
Lepsi z domova urcite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla jsem moc poprosit, jestli by mi poradila nějaká zkušenější, co už v tomto dělá. Chtěla bych začít a rady do začátku by mi moc pomohly. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mm87 píše:
Neupadlo…vydelam prumerne 30 dolaru na hodinu a zalezi jen na me jak malo nebo hodne chci pracovatLepsi z domova urcite.
Je naprosta pravda, ze zalezi jen na kazde holce kolik si vydela. Tahle prace neni o tom, ze si to zapnete na dve hodiny a mate penize. Klienti tam na Vas necekaji az se Vy pripojite, ale Vy tam musite byt kdyz se klient pripoji a to znamena delat nejlepe 6 a vice hodin v kuse. Pak si vydelate skutecne velike penize. Taky zalezi na kolika chatech delate. Spousta holek fnuka, ze to delali z domova a nikdo se jim nepripojoval, nikdo netipoval, neplatil. No jiste viz. vyse + ze kdyz delate 10 chatu najednou a mate techniku a internet co to utahne, tak se proste automaticky musi neustale nekdo pripojovat a platit
Takze, tahle prace je jen o tom, jak se k ni postavite. Pokud to berete vazne jak po strance technicke, tak i po strance zodpovednosti, tak neexistuje holka, ktera by si vydelala pod smesnych 50.000,– mesicne. Alespon u nas to tak funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit