Ex partnerka je v 34tt a nechce mě zapsat do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
16.12.19 10:03

Mě by ještě zajímalo, co myslel tím „destruktivním postojem“ - jestli ten svůj, zbouchlé holky nebo její matky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 10:04

Milé maminky, rád si přečtu komentáře co navazují na hlavní téma mého příspěvku, ale bohužel mi přijde váš nedostatek informací v tomhle už tak dosti nešťastném kontextu velmi zavádějící. at se vám to líbí nebo ne na dítě mám neodmyslitelne právo a to i z morálního hlediska neboť to je jeden z aspektů na které při řešení složité zivotni situace OSPOD prihlizi. Já pracuji, mám zájem o dceru i celá moje rodina. Cituji „Kdo takového svévolného rodiče podporuje nebo toleruje, podílí se na velkých křivdách. Matka nemá právo zakazovat otci styk s dítětem.“ = 90% z Vás emaminek

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
16.12.19 10:11
@Anonymní píše:
Milé maminky, rád si přečtu komentáře co navazují na hlavní téma mého příspěvku, ale bohužel mi přijde váš nedostatek informací v tomhle už tak dosti nešťastném kontextu velmi zavádějící. at se vám to líbí nebo ne na dítě mám neodmyslitelne právo a to i z morálního hlediska neboť to je jeden z aspektů na které při řešení složité zivotni situace OSPOD prihlizi. Já pracuji, mám zájem o dceru i celá moje rodina. Cituji „Kdo takového svévolného rodiče podporuje nebo toleruje, podílí se na velkých křivdách. Matka nemá právo zakazovat otci styk s dítětem.“ = 90% z Vás emaminek

Vidíš. Pokud matka dá dítě po porodu k adopci, můžeš se stavit třeba na hlavu. A po přečtení všech diskusí a těch tvých rádoby chytrých slátanin, upřímně z hluboka lituji tu holčinu.

• Citovat
  • Upravit
6735
16.12.19 10:18
@Anonymní píše:

Připadáš mi jako psychopat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 10:19
@Lynx.lynx píše:
Vidíš. Pokud matka dá dítě po porodu k adopci, můžeš se stavit třeba na hlavu. A po přečtení všech diskusí a těch tvých rádoby chytrých slátanin, upřímně z hluboka lituji tu holčinu.

Třeba,,, aspoň nebude ubližováno dítěti skrz rodičovskou nezodpovědnost a nezletilé matky dětinské„já nechci“ a dítě tak nebude muset vyrůstat mezi konfliktnimi rodiči, kteří řeší své spory soudně. Rozumní byť nesezdani rodiče vychází ze zájmu dítěte a dokáží se spolu dohodnout, dělat ústupky aj. Upřímně z hluboká se nadechnout a vyčkat 6 týdnů je pro mne zatím jediným možným řešením.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 10:21

@baimoli
Přečti si svou „hodnost“ kecálistek. A potom si promluvme o psycho analýze.

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
16.12.19 10:26
@Anonymní píše:
Třeba,,, aspoň nebude ubližováno dítěti skrz rodičovskou nezodpovědnost a nezletilé matky dětinské„já nechci“ a dítě tak nebude muset vyrůstat mezi konfliktnimi rodiči, kteří řeší své spory soudně. Rozumní byť nesezdani rodiče vychází ze zájmu dítěte a dokáží se spolu dohodnout, dělat ústupky aj. Upřímně z hluboká se nadechnout a vyčkat 6 týdnů je pro mne zatím jediným možným řešením.

Tak co řešíš tady, když víš co je pro tebe jediným možným řešením? Asi to máš nějaký zkreslený. Popravdě kdybych byla tvoje partnerka, sakra bych se snažila aby s tebou dítě styk nemělo. Převádím to na sebe, kdybych byla alkoholička, dítě by mi vzali a nikdo by se mě na názor neptal. Máš pravdu, jde především o dítě. A pokud má matka pravdu, a ty bereš pervitin, tak to máš dost blbý hochu. Jinak si ani neumím představit jak 25ti letý chlap pígluje 14ti letou holku. Mám dceru a věř nebo ne, ačkoliv se snažím být tolerantní, tak v tomhle případě bych nechala budoucího dědečka, aby ti pocuchal fasádu. A věř že bys z toho nevyšel moc dobře. Ještě s takovýmhle ubohým přístupem, ty Vesmíre. Spadni zpátky na nohy. Proč si nešel na ty testy, když si neměl co ztratit? Jasně ti řekla když budeš čistej, tak spolu budete dál. Si myslim že nás trochu taháš za fusekli. By ti ten test vyšel pozitivní viď, akorát by se ti to nehodilo do manipulace.

• Citovat
  • Upravit
35792
16.12.19 10:30
@Anonymní píše:

Promiň, ale měla říct „já nechci“ když s jsi s ní chtěl souložit bez ochrany. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 10:34
@Lynx.lynx píše:
Tak co řešíš tady, když víš co je pro tebe jediným možným řešením? Asi to máš nějaký zkreslený. Popravdě kdybych byla tvoje partnerka, sakra bych se snažila aby s tebou dítě styk nemělo. Převádím to na sebe, kdybych byla alkoholička, dítě by mi vzali a nikdo by se mě na názor neptal. Máš pravdu, jde především o dítě. A pokud má matka pravdu, a ty bereš pervitin, tak to máš dost blbý hochu. Jinak si ani neumím představit jak 25ti letý chlap pígluje 14ti letou holku. Mám dceru a věř nebo ne, ačkoliv se snažím být tolerantní, tak v tomhle případě bych nechala budoucího dědečka, aby ti pocuchal fasádu. A věř že bys z toho nevyšel moc dobře. Ještě s takovýmhle ubohým přístupem, ty Vesmíre. Spadni zpátky na nohy. Proč si nešel na ty testy, když si neměl co ztratit? Jasně ti řekla když budeš čistej, tak spolu budete dál. Si myslim že nás trochu taháš za fusekli. By ti ten test vyšel pozitivní viď, akorát by se ti to nehodilo do manipulace.

Pouze domněnky… Ničím naprosto nepodložené falešné zavádějící informace, že se nestydíte… Samozřejmě u soudu hájit dítě nebo její matku nebudete a budoucí dědeček ze strany slečny o ní nejeví zájem. Všichni víme jak to dále bude :) a já se velmi těším na spravedlnost

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 10:34
@Anonymní píše:

A pak uz bude všechno zalité sluncem nebo co? Jako ze kdyz bude po tvym, budes rozumný rodič, jo? 😁

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 10:37
@pikola píše:
Promiň, ale měla říct „já nechci“ když s jsi s ní chtěl souložit bez ochrany. :roll:

Omluva není na místě, tohle je chyba přeci obou.. bohužel to už změnit nejde.. a k minulosti se netřeba vracet. Snažím se vytvořit bezpečně a láskyplné prostředí pro naše dítě.

• Citovat
  • Upravit
6735
16.12.19 10:39
@Anonymní píše:
@baimoli
Přečti si svou „hodnost“ kecálistek. A potom si promluvme o psycho analýze.

Já jsem nepřivedla nezletilou do jiného stavu a teď ji nestalkuji ani neterorizuji. Rovněž neberu drogy a dokážu psát bez pravopisných chyb. Nevím, proč si myslíš, že tě v tvém chování bude někdo rozumný podporovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
16.12.19 10:40
@Anonymní píše:
Omluva není na místě, tohle je chyba přeci obou.. bohužel to už změnit nejde.. a k minulosti se netřeba vracet. Snažím se vytvořit bezpečně a láskyplné prostředí pro naše dítě.

Moc ti to nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
16.12.19 10:41
@Anonymní píše:
Pouze domněnky… Ničím naprosto nepodložené falešné zavádějící informace, že se nestydíte… Samozřejmě u soudu hájit dítě nebo její matku nebudete a budoucí dědeček ze strany slečny o ní nejeví zájem. Všichni víme jak to dále bude :) a já se velmi těším na spravedlnost

Nestydím. A ty? Ty se nestydíš “připravovat” 15ti letý dítě na těhotenství a pak jí to dítě udělat? Nestydíš viď. Ani trochu. Je mi z tebe na blití. A řeknu ti proč. Protože nejvíc tohle odnese to nebohý dítě, co sis s ní udělal. A ty stejně budeš mít pocit, že je to tvý právo viď, však ty to dítě seslala Vyšší moc za to malé zemřelé. Prosimtě.. jeden takovej mi zabil kamarádku, jsem na takový kecy úplně alergická.

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
16.12.19 10:44
@baimoli píše:
Moc ti to nejde :mrgreen:

Protože lže. Je to manipulátor a psychicky nemocnej člověk. V šišce má utkvělou představu že je to reinkarnace zemřelého dítěte jeho sestry nebo tak nějak. Nesnaží se dělat v zájmu toho dítěte ani matky. Pouze ve svém vlastním.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky