Ex partnerka je v 34tt a nechce mě zapsat do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.12.19 08:45
@lebambule
@lebambule píše:
Tak tobě jde asi hlavně o to tvoje právo a pak možná o dítě, viď…
Řekněme, že člověk co mi píše pod příspěvek, že ho ani
celý nečetl a potom soudí..mi nemá co říct v tomto kontextu.
  • Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 08:46
@bjetuschka píše:
Cože?! Mohla bys mi dohledat tu diskuzi prosím? Nebo aspoň navést, o co šlo? 8o 8o 8o

Nevím jestli najdu, ale byl to taky takovej zvláštní pisatel, to dítě jim seslalo samo nebe nebo spíš vesmír… Vzpomenete si některá?

• Citovat
  • Upravit
14723
16.12.19 08:46

Je fakt, že kdybych byla těhotná, tak jediný důvod neuvést otce je, že ho nesnesu/kvůli něčemu nenávidím, nebo ten, kdo si myslí, že je otec, tak ve skutečnosti otcem není nebo si to dítě stejně nehodlám nechat a vážně uvažuji, že ho dám k adopci ihned po porodu.
Může to být tak, že si vztah s tebou rozmyslela příliš pozdě, když už nešlo jít na potrat, tak to dítě je pro ni nechtěné a nechce ho vychovávat, aby jí tě nepřipomínalo. To je sice nejvyšší level, ale je možný. Kdyby ti ho dala na výchovu, tak by musela platit alíky a třeba se i stýkat. Uvidíš až po porodu, co měla za úmysly.
Dělat děti mimo manželství je vždycky riziko.
Anebo je lesba a byl jsi dárce materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
16.12.19 08:49
@Anonymní píše:
A je Vám naprosto jasné, že mám nezpochybnitelné právo jako biologický otec dítěte být dle ústavy pro ochranu zájmů dítěte a dále také opírající se o lidská práva ve spolupráci s Unii-Otcu -nekompromisně uveden do RL dítěte? Ty náklady spojené s podáním mého návrhu na určení otcovství pomocí genetických testů- bude hradit odpůrce.

A to teď takhle stresuješ ženu ve vysokým stupni těhotenství výhrůžkama??? 8o Ty asi budeš empatická osoba. Neznáme celý příběh z obou stran, ale jestli ti jde tak o blaho o dítěte, tak se začni chovat jako normální osoba. Čiší z tebe zášť, ta z tebe dobrého otce neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
16.12.19 08:50
@Anonymní píše:
@lebambuleŘekněme, že člověk co mi píše pod příspěvek, že ho ani
celý nečetl a potom soudí..mi nemá co říct v tomto kontextu.

Na to mi stačí přečíst kazdej třetí řádek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 08:54

@LaPaloma
Krásne ráno, velmi děkuji za smysluplný komentář. Matka dítěte je nezletilá. Není v žádném mém úmyslu ji nějak znevýhodnit vůči mimcu. Právě naopak : navrhoval jsem jí výlučnou péči matky. Mnou posílané výživné na domácnost sdilenou s její matkou(zákonného zástupce),aby dítě nemuselo pendlovat mezi domovy. Zachovat tedy nadřazené právo dítěte vyrůstat v atmosféře štěstí, lásky a porozumění.//: Možný je druhý otec dítěte.

• Citovat
  • Upravit
87
16.12.19 09:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 09:03
@Anonymní píše:
@LaPaloma
Krásne ráno, velmi děkuji za smysluplný komentář. Matka dítěte je nezletilá. Není v žádném mém úmyslu ji nějak znevýhodnit vůči mimcu. Právě naopak : navrhoval jsem jí výlučnou péči matky. Mnou posílané výživné na domácnost sdilenou s její matkou(zákonného zástupce),aby dítě nemuselo pendlovat mezi domovy. Zachovat tedy nadřazené právo dítěte vyrůstat v atmosféře štěstí, lásky a porozumění.//: Možný je druhý otec dítěte.

A o co ti tedy jde? Jen o ten zápis do RL? Tak ho holt podstoupíš po testech otcovství a následně se můžeš soudit o určení styku s dítětem (pokud se tedy prokáže, že jsi otcem). Mimochodem, pokud budeš dělat testy otcovství a prokáže se, že otcem nejsi, ty náklady půjdou za tebou (tuším cca 10tis). Ona má stejné právo nezaspat tě do RL jako ty máš právo to soudně vymáhat.
S její matkou není řeč?
Není vážně možné, že chtějí dát dítě k přímé adopci po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.12.19 09:07

Žádný soud, přece nevezme matce malé miminko na střídavou péči, vaše role tam určitě je, ale ne u malého miminka. Ale až od věku 3 let. Chápu, že chcete byt uveden v RL, ale jediné co budete moct je platit alimenty. Jak na miminko, tak na matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 09:07
@BarboraB6 píše:
https://www.emimino.cz/…v-16-372340/ - tahle?

No ty krabe, to mi zase něco utelko 8o :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 09:10
@barboramerk píše: Žádný soud, přece nevezme matce malé miminko na střídavou péči, vaše role tam určitě je, ale ne u malého miminka. Ale až od věku 3 let. Chápu, že chcete byt uveden v RL, ale jediné co budete moct je platit alimenty. Jak na miminko, tak na matku.

Tak to zase není úplně pravda. I otec novorozence má nárok na styk s dítětem - samozřejmě zprvu ve společnosti matky, později třeba na hodinku s kočárem a styk se upravuje úměrně věku. A samozřejmě až po proběhnutém soudu, pokud s matkou není jiná domluva.
Ovšem fakt by mě zajímalo, co jí provedl tak hrozného, že ho totálně odstřihla, když předtím spolu žili v jedné domácnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
16.12.19 09:10

@BarboraB6 nene..to není jeho diskuse
Psala ona maminka dítěte o něm, jaký je…a pak on začal psát do té její diskuse…
Jenže protože tady se to maže na požádání, už to tu asi není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65384
16.12.19 09:11

@unuděná hele…oni se nějak na začátku rozešli…
Zkouším hledat, ale zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.12.19 09:14
@bjetuschka píše:
Cože?! Mohla bys mi dohledat tu diskuzi prosím? Nebo aspoň navést, o co šlo? 8o 8o 8o

Jo, dob.ytek, sprominutim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
16.12.19 09:14

Už si to tady řešil několikrát, tak nevim proč zas nová diskuze, nic nového se nedozvíš a během jejího těhotenství nic nezmůžeš, nech do porodu tu chudinku 15letou holku v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí