Ex partnerka je v 34tt a nechce mě zapsat do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.12.19 10:46
@baimoli píše:
Já jsem nepřivedla nezletilou do jiného stavu a teď ji nestalkuji ani neterorizuji. Rovněž neberu drogy a dokážu psát bez pravopisných chyb. Nevím, proč si myslíš, že tě v tvém chování bude někdo rozumný podporovat

To jsme na tom stejně :) Dite má možného druhého otce-rekla to její matka sama ;) Nestalkuji nikoho když píše v anonymním režimu a všude mě má zablokovaného to se pletete damo :) zkuste víc přemýšlet než budete někoho osočovat.. dokazi toho také mnoho, každý je nadaný v jiném směru viďte madam ;))… Samozřejmě podporu nepotřebují od vás velice „milých“ maminek. Najdou se také tatínkove v mojí nebo podobné situaci a určitě ocenni takové informace. Děkuji za komentář přeju hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
16.12.19 10:49
@Anonymní píše:
To jsme na tom stejně :) Dite má možného druhého otce-rekla to její matka sama ;) Nestalkuji nikoho když píše v anonymním režimu a všude mě má zablokovaného to se pletete damo :) zkuste víc přemýšlet než budete někoho osočovat.. dokazi toho také mnoho, každý je nadaný v jiném směru viďte madam ;))… Samozřejmě podporu nepotřebují od vás velice „milých“ maminek. Najdou se také tatínkove v mojí nebo podobné situaci a určitě ocenni takové informace. Děkuji za komentář přeju hezký den.

:lol: jistě. Dospělejch chlapů co šustěj patnáctky. Taťků od rodin :lol: tak co řešíš když ani nevíš zda si otec?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 10:53
@Lynx.lynx píše:
Nestydím. A ty? Ty se nestydíš “připravovat” 15ti letý dítě na těhotenství a pak jí to dítě udělat? Nestydíš viď. Ani trochu. Je mi z tebe na blití. A řeknu ti proč. Protože nejvíc tohle odnese to nebohý dítě, co sis s ní udělal. A ty stejně budeš mít pocit, že je to tvý právo viď, však ty to dítě seslala Vyšší moc za to malé zemřelé. Prosimtě.. jeden takovej mi zabil kamarádku, jsem na takový kecy úplně alergická.

Děkuji za názor, to snad bude všechno z Vaší strany. Celá tato obtížná životní situace mě silné psychicky poznamenala a rozchod v těhotenství je pro člověka obrovským šokem který by ani ten diabetik nerozchodil. Příspěvek napovídá o „Jednání rodiče, který opakovaně a bezdůvodně nesmyslně brání druhému rodiči podílet se na výchově, je zlé, psychopatické, sobecké. Poškozuje i dítě i druhého rodiče i jeho příbuzné“ Vaše odvětví nemá nic s tímto případem společného. Přeju krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.

• Citovat
  • Upravit
6735
16.12.19 10:54
@Anonymní píše:
To jsme na tom stejně :) Dite má možného druhého otce-rekla to její matka sama ;) Nestalkuji nikoho když píše v anonymním režimu a všude mě má zablokovaného to se pletete damo :) zkuste víc přemýšlet než budete někoho osočovat.. dokazi toho také mnoho, každý je nadaný v jiném směru viďte madam ;))… Samozřejmě podporu nepotřebují od vás velice „milých“ maminek. Najdou se také tatínkove v mojí nebo podobné situaci a určitě ocenni takové informace. Děkuji za komentář přeju hezký den.

Tady se určitě nenajdou. A četla jsem ještě další dvě diskuze, kde ses projevoval jako úplně stejný psychopat. Dokonce si se do jedné anonymní diskuze, kterou založila tvá bývalá dokázal navrtat a tam na ni útočit. Nevím, co dokážeš, ale nic hezkého to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 10:56
@Anonymní píše:
Dite má možného druhého otce-rekla to její matka sama ;)

A o co tedy jde? Ještě jsi nikomu neodpověděl, co si vlastně představuješ, že by měl kdo udělat. Jde ti o zápis do RL? Počkej po porodu, pokud dítě nedá k přímé adopci, udělej testy otcovství, pokud se potvrdí, náklady uhradí matka. Pokud ne, uhradíš je ty a můžeš si jít hledat jinou nezletilou, které uděláš dítě :roll:
Jestli ti jde o „vytvoření bezpečného a láskyplného prostředí pro dítě“, pak zalez někam do jeskyně a dej pokoj celé jejich rodině! Dítě bude vyrůstat s matkou a prarodiči, lépe mu bude bez všech těch tahanic, které chceš momentálně hlavně TY podstupovat pod rouškou „mám na to právo“. Děláš přesně to, za co odsuzuješ ženy. Chceš se pomstít, případně vydupat si styk s dítětem nikoli proto, aby znalo otce a mělo se u tebe dobře, ale proto, že to je tvé PRÁVO :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
16.12.19 10:56
@Anonymní píše:
Děkuji za názor, to snad bude všechno z Vaší strany. Celá tato obtížná životní situace mě silné psychicky poznamenala a rozchod v těhotenství je pro člověka obrovským šokem který by ani ten diabetik nerozchodil. Příspěvek napovídá o „Jednání rodiče, který opakovaně a bezdůvodně nesmyslně brání druhému rodiči podílet se na výchově, je zlé, psychopatické, sobecké. Poškozuje i dítě i druhého rodiče i jeho příbuzné“ Vaše odvětví nemá nic s tímto případem společného. Přeju krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.

Tak jsi diabetik nebo tvá bývalá přítelkyně byla diabetička? Myslím, že psychicky poškozený jsi byl již dříve, chudák holka. To dítě se ještě ani nenarodilo, dochází ti to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 10:57
@Anonymní píše:
Děkuji za názor, to snad bude všechno z Vaší strany. Celá tato obtížná životní situace mě silné psychicky poznamenala a rozchod v těhotenství je pro člověka obrovským šokem který by ani ten diabetik nerozchodil. Příspěvek napovídá o „Jednání rodiče, který opakovaně a bezdůvodně nesmyslně brání druhému rodiči podílet se na výchově, je zlé, psychopatické, sobecké. Poškozuje i dítě i druhého rodiče i jeho příbuzné“ Vaše odvětví nemá nic s tímto případem společného. Přeju krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.
Čím ona poškozuje dítě? Tím, že s tebou odmítá komunikovat? Ač teprve 16ti letá, zjevně má víc rozumu, než ty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.12.19 10:58

Fuj, me se udelalo zle, ze by za rok, dva…takovy prase uchylny a vymagoreny mohlo zneuzivat moji dceru :roll:.Sama bych te asi prizabila, kdybych vas spolu potkala a nemusel bys ani promluvit :roll:.Uz si toho na te holce napachal az dost, nech ji nepokoji, at se rozhodne co dal. Prava si mas plnit se starsima, mezi nema taky najdes mysleni jak u 14letych. A bez se lecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
16.12.19 10:58
  • Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
16.12.19 10:59

@wildcherry přesně. Taky mám dceru a je mi z té představy do pláče.

• Citovat
  • Upravit
24379
16.12.19 11:01
@Lynx.lynx píše:
@wildcherry přesně. Taky mám dceru a je mi z té představy do pláče.

Vid :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
16.12.19 11:01

Necetla jsem úplně všechny stránky ma to zas čas nemám jen pár komentářů.. jistě právo mají oba rodiče, ale zase na druhou stranu pokud si ji nic neudělal tak by se stebou nerozešla a nebyl by problém aby tě uvedla do rodného listu.. nic není jenom tak to ať mi nikdo neříká. I když kdo ví nezletilé dívky většinou v dnešní době zas moc velký rozum nemají…
Jinak dute že soudu fakt nebude mít žádné trauma..Samozdrejme ze je lepší se domluvit mimosoudně ale kdo ví co bylo mezi vámi a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 11:15
@Kajka9 píše:
Necetla jsem úplně všechny stránky ma to zas čas nemám jen pár komentářů.. jistě právo mají oba rodiče, ale zase na druhou stranu pokud si ji nic neudělal tak by se stebou nerozešla a nebyl by problém aby tě uvedla do rodného listu.. nic není jenom tak to ať mi nikdo neříká. I když kdo ví nezletilé dívky většinou v dnešní době zas moc velký rozum nemají…
Jinak dute že soudu fakt nebude mít žádné trauma..Samozdrejme ze je lepší se domluvit mimosoudně ale kdo ví co bylo mezi vámi a je

Prosím vás holka byla přelétavá v období příchodu léta a já sem byl její první vztah. Když jsme se rozcházeli nevěděla že je těhotná. Určitě by semnou nechodila a nespala predtim rok kdybych byl tak strašné velký feťák viďte? Ona měla odeme veškerou péči a lásku i fin. pomoc.. Slečna o mě ani mém životě tak samo jako já o tom jejím nevím už pěkně dlouho. Všechno to jsou křivá obvinění.. Žádné překážky jako udělej test na drogy a přiznám ti otcovství neexistuje. Nemám zájem o to chodit s tou holkou, mám svůj život mimo ten její, mám svoji ženu dospělou o 18 let starší než já. Je hlavní ochrannou složkou zákona a věřte že takový vysoce postavený člověk na ředitelství pro MS kraj by s narkomanem neměla nic společneho to mi věřte. Pokud soudní genetické testy o uznání otcovství ukáží že dítě je pokrevně a právem také i mé udělám pro ni vše aby byla šťastná.

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
16.12.19 11:17
@Anonymní píše:
Prosím vás holka byla přelétavá v období příchodu léta a já sem byl její první vztah. Když jsme se rozcházeli nevěděla že je těhotná. Určitě by semnou nechodila a nespala predtim rok kdybych byl tak strašné velký feťák viďte? Ona měla odeme veškerou péči a lásku i fin. pomoc.. Slečna o mě ani mém životě tak samo jako já o tom jejím nevím už pěkně dlouho. Všechno to jsou křivá obvinění.. Žádné překážky jako udělej test na drogy a přiznám ti otcovství neexistuje. Nemám zájem o to chodit s tou holkou, mám svůj život mimo ten její, mám svoji ženu dospělou o 18 let starší než já. Je hlavní ochrannou složkou zákona a věřte že takový vysoce postavený člověk na ředitelství pro MS kraj by s narkomanem neměla nic společneho to mi věřte. Pokud soudní genetické testy o uznání otcovství ukáží že dítě je pokrevně a právem také i mé udělám pro ni vše aby byla šťastná.

Nevěřím ti ani slovo. Nejdřív o 10 let mladší dítě, co zbouchneš. Pak o 18lte starší žena. Prosimtě.. nemusím ani číst co psala ona a je mi to jasný.

• Citovat
  • Upravit
35798
16.12.19 11:18

:roll: Ted máš o 18 let starší? Si chcete děcko adoptovat když ona nemůže? Ahaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí