Ex partnerka je v 34tt a nechce mě zapsat do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76782
16.12.19 12:25
@Anonymní píše:
Pouze domněnky… Ničím naprosto nepodložené falešné zavádějící informace, že se nestydíte… Samozřejmě u soudu hájit dítě nebo její matku nebudete a budoucí dědeček ze strany slečny o ní nejeví zájem. Všichni víme jak to dále bude :) a já se velmi těším na spravedlnost

ty spravedlnosti, a tušíš nebo víš, že souložit se 14letou, je trestný čin? to ti nedochází, když se tak vehementně pereš o otcovství, že ti hrozí trestní stíhání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 12:28
@pikola píše:
Jinak přečetla jsem si všechny 3 diskuze a dost se ti rozchází informace třeba kdo kde bydlí, že se nevídáte a přitom na ni sáhneš, že nebudeš otec a podepisuješ papír o jménu?Jsi psychopat.

Nedáváš smysl absolutně o dítěti jsme 20 listopadu souhlasné podepsali dotazník o jménu dítěte. V restauraci kde jsem ji pozval a udělal rezervaci. Dostala dárky pro miminko a usmívali jsme se na sebe. Sáhl jsem si na její těhotenské bříško a byl jsem zaplaven velkou radostí a dalo mi to obrovský impuls dávat 100% do Rodičovství kvůli malé. Náhle zase začala ignorovat i když slíbila že budeme o otcovství společně jednat. Protože prohlášení rodičů o jmění není platné pokud otec nemá vyhotoveny doklad o otcovství.. to že chtěla test na drogy bylo už úplně dávno předtím než si přišla pro ten podpis že jsem otec dítěte Apod. Já jí nic nedělám ona je jenom mladá pípka prostě.. kdo kde bydlí potom ti je prd…

• Citovat
  • Upravit
6735
16.12.19 12:33
@Anonymní píše:
To je asi omyl Pani Kadidržková?? A i kdybych žil u rodičů nebo na rodinném baráku s přítelkyní. Co to mění na tom, že mám právo na dítě a v souladu dite má právo mit otce.. všechny snahy proti mě otačet tak vážnou a složitou situaci jsou zcela zbytečne. Zákon světí prostředky.

blablablablabla pořád to stejný. Dítě má právo mít příčetnéhootce, se narodí. A kdo je teda diabetik? Ještě o 18let starší manželka a šéfka policie? A co na to říká? Taková žena by měla mít smysl pro pořádek a morálku. Takže ty jsi ženatý, udělal jsi dítě nezletilé a máš morální a zákonné právo být otec. Zákon nesvětí prostředky - to nedává smysl :lol: Ano, až se narodí, můžeš požádat o určení otcovství. Pak můžeš platit alimenty, ale při tvém duševním zdraví, doufám, že tě s dítětem nikdo nikdy nenechá samotného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 12:35
@stinga píše:
ty spravedlnosti, a tušíš nebo víš, že souložit se 14letou, je trestný čin? to ti nedochází, když se tak vehementně pereš o otcovství, že ti hrozí trestní stíhání?

Hahahhaa ty seš mimo, nic proti mě neotocite chápete?? Ji je za 3 měsíce 17 totálně jsem jištěnej vším a vymohu si stridavku během krátké chvile a budu se odvolávat na OSPOD do nekonečna klidně abych byl u všeho co se dítěte týče. Máte dost,,absolutně nerozumíte. Mám také své povinnosti ale ty si řádně v zájmu dítěte a v plnění rodičovské odpovědnosti v plném rozsahu naprosto uvědomují ahooj pa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 12:36

@baimoli
Papa

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
16.12.19 12:40
@Anonymní píše:
Hahahhaa ty seš mimo, nic proti mě neotocite chápete?? Ji je za 3 měsíce 17 totálně jsem jištěnej vším a vymohu si stridavku během krátké chvile a budu se odvolávat na OSPOD do nekonečna klidně abych byl u všeho co se dítěte týče. Máte dost,,absolutně nerozumíte. Mám také své povinnosti ale ty si řádně v zájmu dítěte a v plnění rodičovské odpovědnosti v plném rozsahu naprosto uvědomují ahooj pa

Najednou už necituješ fráze z netu, viď ty hrdino. Přeju ti soudce, kterej bude normální. A dopřeje tomu nebohýmu dítěti klidnej život bez tebe. A zlato, střídavku na miminko.. žiješ v bludu. Místo tahání těhotný nebo nové matky po soudech, radši v okolí vyhledej odbornou psychiatrickou pomoc. Není to tak dávno, kdy takovej nebožák vystřílel nemocniční čekárnu. A to myslim teď smrtelně vážně. My pak musíme žít a vychovávat svý dcery ve světě, kde se pohybují lidi jako ty a trpět po nocích pomalu úzkostí, co všechno venku běhá.

• Citovat
  • Upravit
929
16.12.19 12:43
@Anonymní píše:
Prosím vás holka byla přelétavá v období příchodu léta a já sem byl její první vztah. Když jsme se rozcházeli nevěděla že je těhotná. Určitě by semnou nechodila a nespala predtim rok kdybych byl tak strašné velký feťák viďte? Ona měla odeme veškerou péči a lásku i fin. pomoc.. Slečna o mě ani mém životě tak samo jako já o tom jejím nevím už pěkně dlouho. Všechno to jsou křivá obvinění.. Žádné překážky jako udělej test na drogy a přiznám ti otcovství neexistuje. Nemám zájem o to chodit s tou holkou, mám svůj život mimo ten její, mám svoji ženu dospělou o 18 let starší než já. Je hlavní ochrannou složkou zákona a věřte že takový vysoce postavený člověk na ředitelství pro MS kraj by s narkomanem neměla nic společneho to mi věřte. Pokud soudní genetické testy o uznání otcovství ukáží že dítě je pokrevně a právem také i mé udělám pro ni vše aby byla šťastná.

A že by byla taková vysoce postavená osoba s někým, kdo zneužívá nezletilou? Přemýšlím, o co ti jde - moc dobře víš, že dokud se dítě nenarodí, nemůžeš nic… Tak proč tady zakládáš diskuzi zabalenou do vzletných citátů a prohlášení? Chceš si potvrdit svoji představu o tom, jak je český soudní systém strašně nespravedlivý k otcům? Nebo jak je to děcko, které si zbouchnul, strašně iracionální, když se s tebou nechce bavit (a jak pak víš, že jde o holčičku, která se bude jmenovat Kateřina?)? O dítě ti totiž nejde ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 12:47

@Lynx.lynx
XDDD protože vše co jsem řekl bylo zmíněno nevím co pořád zkoušíte, už z vás mám desnou srandu. Přeju ti krásné svátky ahoj.

@baimoli píše:
blablablablabla pořád to stejný. Dítě má právo mít příčetnéhootce, se narodí.

Ale dítě ještě není na světě má příčetnost a ohleduplnost je zcela v zájmu dítěte. Ona chce sebrat dítě mě tak jste normální už? Jakým způsobem mi zakáže styk? xdd nijak uvědom se. Meleš z cesty pořád tobě nemusím obhajovat nic. Prosimtě až se dítě narodí, až až až…kdo ví co bude až se narodí :) nechápu

• Citovat
  • Upravit
35797
16.12.19 12:49
@Anonymní píše:
Hahahhaa ty seš mimo, nic proti mě neotocite chápete?? Ji je za 3 měsíce 17 totálně jsem jištěnej vším a vymohu si stridavku během krátké chvile a budu se odvolávat na OSPOD do nekonečna klidně abych byl u všeho co se dítěte týče. Máte dost,,absolutně nerozumíte. Mám také své povinnosti ale ty si řádně v zájmu dítěte a v plnění rodičovské odpovědnosti v plném rozsahu naprosto uvědomují ahooj pa

Ty by ses snad pro to dítě i rozkojil kdyby to to pomohlo na ospodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
16.12.19 12:54
@Anonymní píše:

Opravdu nerozumím - hlavně tomu, o co ti jde tady v této diskuzi. Jistěnej vším? Třeba tím, že ani nevíš, jestli jsi otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 12:56

Jestli to není troll, tak v zájmu té nezletilé doufám, že dá dítě k přímé adopci nebo do babyboxu, jinak tohle individuum udělá ze života peklo jí i jejímu ditěti.
Prej střídavku raz dva, no to na mě pojď z boku :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 12:58
@DeeSocialWorker
@DeeSocialWorker píše:
Opravdu nerozumím - hlavně tomu, o co ti jde tady v této diskuzi. Jistěnej vším? Třeba tím, že ani nevíš, jestli jsi otec?

Ale mám na to si je zaplatit a také podnikat tyto právní kroky jako zletilá osoba :) takže co tam máš dál? To že je možný druhý otec dítěte je z mého pohledu jen snaha jak přestat tuto skutečnost těhotenství řešit a ztratit o dítě zájem, ale v žádném případě se nevzdám svého prvního potomka ;3

• Citovat
  • Upravit
6735
16.12.19 12:58
@Anonymní píše:
@Lynx.lynx
XDDD protože vše co jsem řekl bylo zmíněno nevím co pořád zkoušíte, už z vás mám desnou srandu. Přeju ti krásné svátky ahoj.Ale dítě ještě není na světě má příčetnost a ohleduplnost je zcela v zájmu dítěte. Ona chce sebrat dítě mě tak jste normální už? Jakým způsobem mi zakáže styk? xdd nijak uvědom se. Meleš z cesty pořád tobě nemusím obhajovat nic. Prosimtě až se dítě narodí, až až až…kdo ví co bude až se narodí :) nechápu

Jak ti sebrala dítě, když ho má v břiše a ani nevíš, jestli je tvoje? Chceš ho navštívit v děloze? Chceš být u porodu? Tak to máš smůlu. Kdo je diabetik? Co na to tvá vysoce postavená manželka? Nevím, co ty tady zkoušíš. Mě nic obhajovat nemusíš, ale evidentně nemáš všech pět pohromadě a lžež jak když tiskne. Ani si ty lži už nepamatuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 13:00
@Anonymní píše:
@DeeSocialWorkerAle mám na to si je zaplatit a také podnikat tyto právní kroky jako zletilá osoba :) takže co tam máš dál? To že je možný druhý otec dítěte je z mého pohledu jen snaha jak přestat tuto skutečnost těhotenství řešit a ztratit o dítě zájem, ale v žádném případě se nevzdám svého prvního potomka ;3

Aha, takže teď je to jasné, pod záminkou šlechetnosti chcete tý holce dítě vzít, páč tvoje vysoce postavená žena už má plodné roky za sebou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
16.12.19 13:22

@unuděná jen aby s tím dítětem neměli víc starostí jak radostí, genetika se nezapře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí