Ex partnerka je v 34tt a nechce mě zapsat do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
16.12.19 13:26

Střídavou péči na miminko fakt nedostaneš š tím teda nepočítej..a pro mě absolutně zbytečná diskuze my to tady fakt nevyresime..mel sis prostě dávat pozor jak už jsme psala…jo a k tomu jménu co je to za blbost? Vzdyt tyto papíry se vyplňují na matrace první souhlas o otcovství a pak zároveň papíry o jméně…samozdrejme na soud atd se obrátit můžeš až se narodí ale budeš mít nárok ho víš ať pár hodin za dohledu matky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
16.12.19 13:28
@unuděná píše:
Aha, takže teď je to jasné, pod záminkou šlechetnosti chcete tý holce dítě vzít, páč tvoje vysoce postavená žena už má plodné roky za sebou :poblion:

Na to mi připadá příliš vypatlanej. I když je to tak šílený, že se to mohlo v jeho kebuli zrodit. Ale spíš to bude spíš jen patologický lhář. Pochybuji, že by nějaká vysoce postavená žena měla toto za manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
16.12.19 14:00
@Anonymní píše:
@DeeSocialWorkerAle mám na to si je zaplatit a také podnikat tyto právní kroky jako zletilá osoba :) takže co tam máš dál? To že je možný druhý otec dítěte je z mého pohledu jen snaha jak přestat tuto skutečnost těhotenství řešit a ztratit o dítě zájem, ale v žádném případě se nevzdám svého prvního potomka ;3

Co tam mám dál? Psala jsem výše ;) mimochodem, vezmi si svoje komentáře tady z diskuze k soudu a na OSPOD, určitě ti to pomůže získat dítě do střídačky prakticky okamžitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
16.12.19 14:39

Dítě ještě ani není na světě, ale zploditel už má spočítáno, co jeho ex poplatí. To kázání a ohánění se institucema je až hrůzostrašný. Já mám obvykle malinko sklon stranit chlapům, resp. snažím se koukat na věci i tak, že muži, který je milující táta, bývá odpírán kontakt opravdu nefér způsobem atd. Ale toto? z toho kouká pomstychtivost na všechny strany, až mi jde mráz po zádech. Matka asi dobře věděla, proč za sebou chce pálit mosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
16.12.19 14:59

Fujtajbl, dočetla jsem to komplet. Jako někomu, kdo je v 37tt je mi úplně zle z něčeho takovýho. Pán, co je zadaný se starší vysoce postavenou paní a souložil s dítětem a udělal jí dítě si teď zaplatí úřady atd atd… Večer až přijde můj příčetný, normální a hlavně milující partner z práce, tak mu skočím kolem krku už u vchodu. Tohle strašný 8o :poblion:
Já doufám, že to není realita. Fakt. Snad bude stačit změna medikace u pacienta, snad žádná 15ka v 34tt, co s tímto čeká holčičku, neexistuje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.19 15:37

Aha, pozor, zněma názvu diskuze, aby nebyla tak pobuřující? :P Nebo snadno dohledatelná? :mrgreen: Hele, ať to nazveš jakkoli, je to nechutný.

Nejhorší je, že já vlastně v principu nerozumím pojmu „trollení“. I kdyby šlo o příběh smyšlený s takhle propracovanými komentáři, stejně se to někomu muselo zrodit v hlavě. Někomu prokazatelně existujícímu a s nejvyšší pravděpodobností pohybujícím se ve společnosti. A to samo o sobě je děsivé víc, než dost. Zpětně chápu rodiče, proč se jim nezamlouvalo, když jsem v 16ti randila s klukem 25. Brrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
16.12.19 15:43

? Nekdo utekl z lecebny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.12.19 15:58
@jkra píše: ? Nekdo utekl z lecebny?

Oni mu co 3 tydny pujci mobil, at si hraje…

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 16:20
@wildcherry píše:
Ty ses proste magor jak se patri.Bud o generaci mladsi, nebo o generaci starsi…neco je hodne spatne

No napřed si udělá dítě s dcerou a pak s matkou, neasi 🤦‍♀️ :zed:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 16:24
@Anonymní píše:
@Lynx.lynx
XDDD protože vše co jsem řekl bylo zmíněno nevím co pořád zkoušíte, už z vás mám desnou srandu. Přeju ti krásné svátky ahoj.Ale dítě ještě není na světě má příčetnost a ohleduplnost je zcela v zájmu dítěte. Ona chce sebrat dítě mě tak jste normální už? Jakým způsobem mi zakáže styk? xdd nijak uvědom se. Meleš z cesty pořád tobě nemusím obhajovat nic. Prosimtě až se dítě narodí, až až až…kdo ví co bude až se narodí :) nechápu

Tak ono je toho víc, co nechápeš…

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 16:25
@baimoli píše:
Jak ti sebrala dítě, když ho má v břiše a ani nevíš, jestli je tvoje? Chceš ho navštívit v děloze? Chceš být u porodu? Tak to máš smůlu. Kdo je diabetik? Co na to tvá vysoce postavená manželka? Nevím, co ty tady zkoušíš. Mě nic obhajovat nemusíš, ale evidentně nemáš všech pět pohromadě a lžež jak když tiskne. Ani si ty lži už nepamatuješ

A to si je po sobě může přečíst! :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 16:29
@PaníKadrnožková píše:
Oni mu co 3 tydny pujci mobil, at si hraje…

Hele a vsimla sis, jak tě nazval? Prej Kadidržková… Jako nechci se tě dotknout ani jemu pochlebovat, ale pobavilo 🤪 😁

• Citovat
  • Upravit
6735
16.12.19 16:36
@lebambule píše:
A to si je po sobě může přečíst! :roll: :mrgreen:

Psát neumí a číst asi taky ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.12.19 16:42
@lebambule píše:
Hele a vsimla sis, jak tě nazval? Prej Kadidržková… Jako nechci se tě dotknout ani jemu pochlebovat, ale pobavilo 🤪 😁

Vsimla, je to vtipny :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 18:36

Nekteri lidi by se nemeli mnozit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat