Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Střídavou péči na miminko fakt nedostaneš š tím teda nepočítej..a pro mě absolutně zbytečná diskuze my to tady fakt nevyresime..mel sis prostě dávat pozor jak už jsme psala…jo a k tomu jménu co je to za blbost? Vzdyt tyto papíry se vyplňují na matrace první souhlas o otcovství a pak zároveň papíry o jméně…samozdrejme na soud atd se obrátit můžeš až se narodí ale budeš mít nárok ho víš ať pár hodin za dohledu matky si myslím
@unuděná píše:
Aha, takže teď je to jasné, pod záminkou šlechetnosti chcete tý holce dítě vzít, páč tvoje vysoce postavená žena už má plodné roky za sebou
Na to mi připadá příliš vypatlanej. I když je to tak šílený, že se to mohlo v jeho kebuli zrodit. Ale spíš to bude spíš jen patologický lhář. Pochybuji, že by nějaká vysoce postavená žena měla toto za manžela ![]()
@Anonymní píše:
@DeeSocialWorkerAle mám na to si je zaplatit a také podnikat tyto právní kroky jako zletilá osobatakže co tam máš dál? To že je možný druhý otec dítěte je z mého pohledu jen snaha jak přestat tuto skutečnost těhotenství řešit a ztratit o dítě zájem, ale v žádném případě se nevzdám svého prvního potomka ;3
Co tam mám dál? Psala jsem výše
mimochodem, vezmi si svoje komentáře tady z diskuze k soudu a na OSPOD, určitě ti to pomůže získat dítě do střídačky prakticky okamžitě
Dítě ještě ani není na světě, ale zploditel už má spočítáno, co jeho ex poplatí. To kázání a ohánění se institucema je až hrůzostrašný. Já mám obvykle malinko sklon stranit chlapům, resp. snažím se koukat na věci i tak, že muži, který je milující táta, bývá odpírán kontakt opravdu nefér způsobem atd. Ale toto? z toho kouká pomstychtivost na všechny strany, až mi jde mráz po zádech. Matka asi dobře věděla, proč za sebou chce pálit mosty.
Fujtajbl, dočetla jsem to komplet. Jako někomu, kdo je v 37tt je mi úplně zle z něčeho takovýho. Pán, co je zadaný se starší vysoce postavenou paní a souložil s dítětem a udělal jí dítě si teď zaplatí úřady atd atd… Večer až přijde můj příčetný, normální a hlavně milující partner z práce, tak mu skočím kolem krku už u vchodu. Tohle strašný
![]()
Já doufám, že to není realita. Fakt. Snad bude stačit změna medikace u pacienta, snad žádná 15ka v 34tt, co s tímto čeká holčičku, neexistuje ![]()
Aha, pozor, zněma názvu diskuze, aby nebyla tak pobuřující?
Nebo snadno dohledatelná?
Hele, ať to nazveš jakkoli, je to nechutný.
Nejhorší je, že já vlastně v principu nerozumím pojmu „trollení“. I kdyby šlo o příběh smyšlený s takhle propracovanými komentáři, stejně se to někomu muselo zrodit v hlavě. Někomu prokazatelně existujícímu a s nejvyšší pravděpodobností pohybujícím se ve společnosti. A to samo o sobě je děsivé víc, než dost. Zpětně chápu rodiče, proč se jim nezamlouvalo, když jsem v 16ti randila s klukem 25. Brrr.
@jkra píše: ? Nekdo utekl z lecebny?
Oni mu co 3 tydny pujci mobil, at si hraje…
@wildcherry píše:
Ty ses proste magor jak se patri.Bud o generaci mladsi, nebo o generaci starsi…neco je hodne spatne
No napřed si udělá dítě s dcerou a pak s matkou, neasi 🤦♀️ ![]()
@Anonymní píše:
@Lynx.lynx
XDDD protože vše co jsem řekl bylo zmíněno nevím co pořád zkoušíte, už z vás mám desnou srandu. Přeju ti krásné svátky ahoj.Ale dítě ještě není na světě má příčetnost a ohleduplnost je zcela v zájmu dítěte. Ona chce sebrat dítě mě tak jste normální už? Jakým způsobem mi zakáže styk? xdd nijak uvědom se. Meleš z cesty pořád tobě nemusím obhajovat nic. Prosimtě až se dítě narodí, až až až…kdo ví co bude až se narodínechápu
Tak ono je toho víc, co nechápeš…
@baimoli píše:
Jak ti sebrala dítě, když ho má v břiše a ani nevíš, jestli je tvoje? Chceš ho navštívit v děloze? Chceš být u porodu? Tak to máš smůlu. Kdo je diabetik? Co na to tvá vysoce postavená manželka? Nevím, co ty tady zkoušíš. Mě nic obhajovat nemusíš, ale evidentně nemáš všech pět pohromadě a lžež jak když tiskne. Ani si ty lži už nepamatuješ
A to si je po sobě může přečíst!
![]()
@PaníKadrnožková píše:
Oni mu co 3 tydny pujci mobil, at si hraje…
Hele a vsimla sis, jak tě nazval? Prej Kadidržková… Jako nechci se tě dotknout ani jemu pochlebovat, ale pobavilo 🤪 😁
@lebambule píše:
A to si je po sobě může přečíst!![]()
Psát neumí a číst asi taky ne ![]()
@lebambule píše:
Hele a vsimla sis, jak tě nazval? Prej Kadidržková… Jako nechci se tě dotknout ani jemu pochlebovat, ale pobavilo 🤪 😁
Vsimla, je to vtipny ![]()