Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lebambule
Nesouvisi to s timhle, ale uplne jsem si vybavila tu rvouci zenskou s hlaskou,, ja mam právo sedet!" 🤣
@Akasha94 píše:
@lebambule
Nesouvisi to s timhle, ale uplne jsem si vybavila tu rvouci zenskou s hlaskou,, ja mam právo sedet!" 🤣
Dyt von nedělá nic jinyho nez kvici o svych právech ![]()
@lebambule
Dala jsem to cist partnerovi, aby na to byl nazor chlapa a jen si tukal na celo. Ten můj si na rodine zaklada a jednou bude dobrym tatou, ale toto je dle neho jen delani zamerneho dusna, protoze zakladatel neunese odmitnuti a predstavu, ze se da zit i bez jeho božství ![]()
@Anonymní píše:
https://www.emimino.cz/…tcem-373128/
Tak jsem to přelouskala a je to teda masakr
Fuj, je mi z něj blbě, z úchyla vesmírnýho…
Zdravím zakladatele. Jako biologický otec máš právo na dítě, a bývalá s tím nic neudělá. Jak se dítě narodí, zkus o to zažádat soudně. Pak se ještě dělají i testy otcovství. Když tak by to šlo řešit ještě přes právníka.
Držím ti palce ať ti to dobře dopadne. ![]()
@Anonymní píše: „Největší zlo, jímž trpí svět není síla zlých, nýbrž slabost dobrých.” — R. RollandPředně je třeba, aby si matky uvědomily, že otec je rodič, kterému náleží rodičovská odpovědnost ve stejné míře jako matce. Rodičovská odpovědnost v sobě zahrnuje určitá práva a povinnosti, přičemž jedním z práv je i udržování osobního styku rodiče s dítětem.
Už brzy se dítě narodí a stále marně, žádám matku svého dítěte, aby mne souhlasným prohlášením uvedla jako otce do RL k brzy narozené Kateřince. Už to je 8 měsíců co musím takové tyranské jednání snášet a neustále mně křivými pomluvami, bestiálním chováním a ignoraci ponižuje. Znehodnocuje tak mou rodičovskou odpovědnost kterou si budu plnit a to v plném rozsahu. Vědomě nechává tuto situaci bezohledně dojít až k soudu. Fatální dopad pro dítě a snaha znemožnit mých citovýchh vazeb s dcerkou. Role otce je nepostradatelná při výchově dětí, je důležitá pro vyvážené vztahy v rodině i ve společnosti. Přesto jsou muži u nás v tomto směru diskriminováni –dítě matkou a jejími nejbližšími příbuznými proti otci přímo štváno (tzv. syndrom zavrženého rodiče). Málokdo si uvědomí, jaké následky tyto narušené vztahy dítěte a otce mají, protože otcovský vzor je nezastupitelný pro jejich zdravý psychosociální vývoj. Děti bez otce mají problémy s navazováním partnerských vztahů, chybí jim znalost modelu fungující rodiny, chlapci postrádají adekvátní mužský vzor.
Dítě má právo na oba rodiče a oba rodiče mají právo i povinnost vychovávat své dítě. Jednání rodiče, který opakovaně a bezdůvodně nesmyslně brání druhému rodiči podílet se na výchově, je zlé, psychopatické, sobecké. Poškozuje i dítě i druhého rodiče i jeho příbuzné. Takové jednání škodí celé společnosti. Kdo takového svévolného rodiče podporuje nebo toleruje, podílí se na velkých křivdách. Matka nemá právo zakazovat otci styk s dítětem.
Tak si zazadej soudne, ne? Cely roman jsem necetla, ale pravda je, ze vubec nechapu chlapy tveho razeni. Jedine co z tebe tve dite v tuto chvili ma je jedna jedina spermie. Vztah k tobe nema tudiz nicim trpi. Vztah ditete a otce se buduje pozdeji a obvykle az od tri let veku. Do tri let dite fakt otce nejak vice nepotrebuje. Do te doby je pro dite prirozene prim mama. Je to proste tak. Pokud chces mit dite v deloze, tak leda se znovu narodit jako zena. Ale klidne traumatizuj dite tim, ze ji budes brat mame z naruce, akorat pocitej s tim, ze ji ho budes muset co tri hodiny vratit, aby nakojila. Holt priroda. Divny, vid
Jinak muzsky vzor by takovyto roman na emimino nikdy nenapsal, takze asi neva…
@Anonymní píše:
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/#…
Ježiš to je komedie tohle
Fakt se modlím, aby to byl jen troll. Tihle psychopati by se mezi námi neměli vůbec pohybovat.
Nějak nechápu proč tu ta debata vůbec je!? Píšeš o svých právech, jak víš co budeš dělat a co a kdy žalovat. Tak o co ti jde?
Jestli je jen půlka pravdy co se tu píše, tak pokud se mi narodí dcera, tak půjde do kláštera ![]()