Ex partnerka je v 34tt a nechce mě zapsat do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
16.12.19 09:17

Tak když je nezletilá, tak je to o tom, zda jí rodiče podporují nebo ne. Ona je vlastně dítě a ty magor, co oplodňuje děti. Oba jste magoři. A navíc, jestli nejsi prachatý, tak matka dítěte nemá zájem o ty směšné alimentíčky a být na vše sama, navíc má důvod tě nevídat- zde jí to možná mohou i rodiče zakázat, když je nezletilá.
Já bych se nedivila, kdyby její rodiče neměli zájem vychovávat tvoje dítě a ani matka toho dítěte (sama dítě), ten zájem mít nemusí.
Viděla bych to na rychlou adopci a ty si trhni nohou. Kateřinku si udělej dospělé ženě, pokud máš na to opíchat dospělou. Když oplodňuješ děti, tak sám nejsi duševně vyspělý, dítě bych ti taky nedala a nepřiznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
16.12.19 09:21

To tykráso, to je zase mazec hnedka z rána :zed: prosim napiš že jenom trollíš. Prosim fakt moc. Protože jestli tohle pochoduje po světě, asi zavřu holku do sklepa a vycházky bude mít jen do školy. Já být rodina té tvé.. slečny, tak bys dostal snad i po tlamě.

• Citovat
  • Upravit
1818
16.12.19 09:21

Pokud tě nechce zapsat do RL, budeš to muset udělat soudně. To se nedá nic dělat :nevim: možná ani nejsi otec dítětete. Každopádně ty asi jsi plnolety a vyjadrujes se tak, abychom si myslely, že jsi spolknul moudrost světa a jaký nejsi znalý svých práv. Promiň, ale chlap, co osusti 15tku a ještě jí udělá děcko není vůbec moudry, na naopak. :pocitac: :zed: Raději, než aby ses vyžadoval svých práv, zkus pristě nasadit gumu a nebo nes**** s nezletilými. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.19 09:26
  • Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 09:32
@BarboraB6 píše:
https://www.emimino.cz/…v-16-372340/ - tahle?

Je to on, jsem si jistá.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
16.12.19 09:35
@lebambule píše:
Jsem to nečetla celý, ale není to ten, co ceka dítě s patnactkou a je to nějaká ta součást něčeho většího nebo jak to psal? 8o

Jj, to je on :poblion:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
16.12.19 09:39
@unuděná píše:
Tak to zase není úplně pravda. I otec novorozence má nárok na styk s dítětem - samozřejmě zprvu ve společnosti matky, později třeba na hodinku s kočárem a styk se upravuje úměrně věku. A samozřejmě až po proběhnutém soudu, pokud s matkou není jiná domluva.
Ovšem fakt by mě zajímalo, co jí provedl tak hrozného, že ho totálně odstřihla, když předtím spolu žili v jedné domácnosti :think:

Staci si precist jeho par prispevku a nevidet do smrti zadneho chlapa mi nahle pripada jako vynikajici napad :roll:

• Citovat
  • Upravit
lebambule
16.12.19 09:42
@PaníKadrnožková píše:
Staci si precist jeho par prispevku a nevidet do smrti zadneho chlapa mi nahle pripada jako vynikajici napad :roll:

Ja se chlacholim tim, ze je to troll. Neco takového by prece vesmír nedopustil!

• Citovat
  • Upravit
21866
16.12.19 09:46

Asi se ve vesmíru něco pokazilo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
16.12.19 09:47
@Anonymní píše:
https://www.emimino.cz/…tcem-373128/

A tahle unikla pro změnu mne… Ale jako přes kopirak. Začínám se bat, ze troll by takovou vydrz nemel, o to je to horší. Vesmír má problém.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
16.12.19 09:47
@lebambule píše:
Ja se chlacholim tim, ze je to troll. Neco takového by prece vesmír nedopustil!

Hele, ja s jednim takovym mela kdysi 3mesicni interakci :poblion: fakt megapsychous, takze bohuzel verim, ze i takovi se pohybuji ve světě :,( a je jich vic, proteze tamten byl rocnik asi 1976 a dle bulvatnich medii ma zcela jine starosti, brrr fujtajbl. chudak holka, spojila se s takovym magorem :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.19 09:50

Ježiš já se docela vážně začínám bát, že tohle se děje mojí vzdálený známý :zed: i to jméno, věk obou zúčastněných.. akorát ona nemá cukrovku, myslim :zed:

• Citovat
  • Upravit
76727
16.12.19 09:53
@Anonymní píše:
A je Vám naprosto jasné, že mám nezpochybnitelné právo jako biologický otec dítěte být dle ústavy pro ochranu zájmů dítěte a dále také opírající se o lidská práva ve spolupráci s Unii-Otcu -nekompromisně uveden do RL dítěte? Ty náklady spojené s podáním mého návrhu na určení otcovství pomocí genetických testů- bude hradit odpůrce.

no však jo, po narození dítěte podej žalobu na soud a je to, nemusíš tady vypisovat, to je ti k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.12.19 09:54
@NovyAnonym píše:
Prosím, používej vyjadřování na úrovni svého intelektu. Tahle složitější souvětí ti nejdou. Ztrácíš už u druhé vedlejší věty.

Ja bych rejla, ze hned u prvni, pokud souveti povazujeme za vetu. Ale hezky postreh. Napr. jsem nikdy neslysela o dokumentu s nazvem (byt neoficialnim) „ustava pro ochranu zajmu dítěte“. Yle doufam, ze tam bude aspon zminka o ochtane prav nezletilych matek :cert:

• Citovat
  • Upravit
53190
16.12.19 09:59
@PaníKadrnožková píše:
Staci si precist jeho par prispevku a nevidet do smrti zadneho chlapa mi nahle pripada jako vynikajici napad :roll:

Tak to každopádně 8)

Hele tohle musí být troll :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí