Ex nám dává nemocné dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6047
6.10.15 12:34

@Samantha9 volám z jiného, ale asi nejsem z jejích VIP kamarádek, tak mám smůlu :D já jen ymslela, že je tu taky někdo v podobné situaci, ale asi ne :D však co čekám, když nám ex dala a klukovi se v noci zničeho nic rozjela alyrngytida, já doma šestinedělní, manžel pil, takže jsem s ním letěla na pohotovost, dávali mu adrenalin, čípky…a madam mi jen vytrhla zprávu od dr z ruky druhý den a že doufá, že v autě nespal. že jinak večer neusne na čas :mrgreen:
tak jak by mohla brát ohled na, moje dítě :mrgreen:

• načítám...
Anonymní

Chapu te, mame mimino a ex nam v sestinedeli poslala dite se spalovou anginou, zapomnela se zminit (reklo to az dite doma). Pak nam ho poslala, kdyz si u nich doma vsichni predavali strevni chripku, zase nic nerekla. Nepochopim to. Manzel ji taky skoro nic nerekne, po rozvodu ji ma plne zuby a odmita s ni cokoliv resit (bohuzel ona vystupuje z pozice Ja jsem matka, jen ja vim vse nejlip a ty jsi nic jen platic, tak nemas pravo se vyjadrit…) radu nemam, ale taky se vzdycky tesim, co zas bude. Ted po ockovani jsem manzela donutila, aby ji zavolal a vyslovne zduraznil, ze by bylo fajn abychom o pripadne nemoci vedeli predem… anonym-je to citlive rodinne tema

• Upravit
Uju
6750

No, já se přikláním k většině názorů tady.
Jinak naše Kamila je od doby co chodí do školky pravidelně nemocná NON-STOP od října do února - by se mohlo stát, že dítě neuvidí tatíka několik měsíců, chápu, že tobě to asi Vadit nebude, ale nejsem si jistá tím chlapem.
a nebo jak píše @Klementyna Tatínek by mohl tedy za dítětem jezdit-to by asi ale taky nebylo zrovna supr.
Nevím, máš chlapa se závazkem tam s nějakou tou komplikací musíš počítat :nevim:

• načítám...
1375
6.10.15 12:35

@NinPe Nebudeš ty ta jeho ex? :mrgreen:

• načítám...
9073

Tak je to snad i jeho dite, ne?
Proc by se o nej mel starat jen, kdyz je vsechno krasne - dite zdrave a v pohode?
Proc by se otec nemel zapojit do pece o vlastni nemocne dite? :nevim:

• načítám...
6047

@Tunrida klidně-ať ho ex ubytuje ne? :D
@kvaček jako… manžel má zítra narozky.. chtěli jsme po roce někam vyrazit… a ne, nešla bych od nemocného prostě nikam. přesně, nemocné návštěvy si domů taky nezvu, ani tam nejezdím. :nevim:

• načítám...
17014
6.10.15 12:36
@Motka píše:
Ahoj mamky, mám takový dotaz. Manželova expřítelkyně nám teď od září dává dítko vždy nemocné. Náhradní termín neexistuje-prostě ho dostanem i nemocného. Bylo by mi to jedno, kdybychom neměli doma ročního prcka. Už když byl náš malý miminko, tak nám ho dávala nemocného, ale teď je to opravdu co 14 dní a buď to odnesu já nebo prcek. J8 musím denně pracovat, což nejde pokud onemocní kdokoliv z nás dvou. Navíc mi nepřijde úplně super, aby byl roční prcek co 14 dní nemocný, když je to jinak dítě, které nikdy ani nebralo prášky.
Jak byste tento rozmar ex řešili?
Přijde mi to ošklivé i vůči staršímu, že než aby ležel doma v klidu u mámy, tak jede k nám 200km celkem.
P. S..moralistky typu-má dítě, tak s tím počítej-nechcte si to rpsoím od cesty. Potřebuji opravdu normální řešení.

Reaguju na tebe, aniž bych četla odpovědi. Když nedá dítě nachlazené, pak bude otec u soudu argumentovat, že mu dítě nedává. jaký div, ony prostě děti na podzim marodí :mrgreen: Asi možná posílit imunitu, hlavně tvou a tvého prcka, jako tohle tak prostě je, smiř se s tím, že děti jsou na podzim většinou imrvére nachcípané :pankac: To by taky tatínka mohl vidět až na jaře :nevim:

• načítám...
2133
6.10.15 12:36

@Motka pockej az ti pastorek prijede a bude mit zavsivenou hlavu, po ktere lezou krasne, zive exmplare. To bude smakatysek.
Ale na to ti tady damy reknou, ze to je v naprostem poradku a ze mas to dite odvsivit, sebe a sve deti taky, vydesinfikovat cely byt a nakonec si kvuli tomu ostrihat vlasy :mrgreen:
Vlastni zkusenost… :zed: :poblion:

• načítám...
23966
6.10.15 12:37

@annaei otec jí nemocnou nechce. Víkendy spolu tráví u jeho nádhery na chalupě, kde on maká na baráku a malá se o sebe má postarat sama.

• načítám...
6047
@Anonymní píše:
Chapu te, mame mimino a ex nam v sestinedeli poslala dite se spalovou anginou, zapomnela se zminit (reklo to az dite doma). Pak nam ho poslala, kdyz si u nich doma vsichni predavali strevni chripku, zase nic nerekla. Nepochopim to. Manzel ji taky skoro nic nerekne, po rozvodu ji ma plne zuby a odmita s ni cokoliv resit (bohuzel ona vystupuje z pozice Ja jsem matka, jen ja vim vse nejlip a ty jsi nic jen platic, tak nemas pravo se vyjadrit…) radu nemam, ale taky se vzdycky tesim, co zas bude. Ted po ockovani jsem manzela donutila, aby ji zavolal a vyslovne zduraznil, ze by bylo fajn abychom o pripadne nemoci vedeli predem… anonym-je to citlive rodinne tema

máme to hodně stejné… zrovna nedávno šel malý na očko a mladý byl nemocný a u nás…

• načítám...
1392

@Motka Tak jedině s ní jak píše @Samantha9
Ale jestli je to takový blázen jako u nás tak asi se s ní nedomluvíš…Mohla bych ti vyprávět tohla ještě nic není :mrgreen: Možná se tomu časem taky zasměješ…Protože prej a hodně se to tady i na diskuzích píše, že děti z prvního vztahu mají jakousi přednost nebo co podle mě blbost a hodně teda záleží na chlapovi jak se s tím popere a bude to zvládat…ale v jednom pravdu mají člověk se musí smířit s tím, že to dítě už má je jeho otec tudíž se o něj musí starat

• načítám...
5418
@carsa píše:
Jak naschvál?? Ona mu ho dává v předem domluveném termínu. Rodičovství není jen o tom, pobýt s dítětem na výletě. Holt k tomu patří i ta nepříjemná stránka, jako je právě nemoc.Příspěvek upraven 06.10.15 v 12:20
:pankac: :pankac: :pankac:

@Motka jednou sisi prostě vybrala chlapa, který má dítě z předchozího vztahu a to s sebou přináší různá uskalí. Nemyslím si, že by ex. schválně dítě nakazila před víkendem, pokud se jedná o kašel + rýmu v rozumné míře, tak bych to neřešila, hlavně ne každý je zvyklý do dítěte rvát různé medikamenty jakmile zakašle nebo má první nudli.

• načítám...
2205
@Nairol píše:
Tak je to snad i jeho dite, ne?
Proc by se o nej mel starat jen, kdyz je vsechno krasne - dite zdrave a v pohode?
Proc by se otec nemel zapojit do pece o vlastni nemocne dite? :nevim:

Protože si to next nepřeje a každý musí brát ohledy na její voňavé miminko, první dítě jen když je zdravé a vše je sluníčkové :roll: jednoduše má next odjet, pokud nechce aby se její dítě nakazilo. Chlap má dvě děti, musí se starat o obě, jednoduché tečka!

• načítám...
14335

@Motka a nemůžete se doumlouvat ta´k, že pokud zrovna na ten víkend onemocní, že přijede následující?? Je ot nějak omezující, že třeba nemůžete posunovat návštěvy??

• načítám...
6047

@araw nezlob se, ale manžel tohle nikdy nedělal. pro nemoc máme pochpení.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová