Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@andelka83 musí se znovu k soudu, aby bylo jasně dané, že matka je povinna dát náhradní termín. Teď jsou náhrady na domluvě a tak to není vymahatelné. @Samantha9 ne, příště napíčš, jak z manžela vytřískat co nejvíc a jak mu nedávat kluka a bude to 200 strany milujích rad ![]()
@Motka a kdyby to dítě bylo tvoje tak co s tím uěláš??? smiř se s tím že děti od sebe prostě něco chytají. Pokud to neřeší otec tak s tím nic neuděláš
Ahoj zakladatelko a jak bys to chtela resit, kdyz bude to starsi dite nemocne s prestavkami skoro celou zimu? A nebo jak bys resila kdyby bylo nemocne to tve a starsi melo akorat prijet na vikend?
@kvaček však ano-copak je normální ho s horečkou vézt 200km? nemluvě o tom, že manžel myslejíc si, že si jen odkašlal ho vzal i na houby a divil se, že kluk už nechtěl dál jít a nebavilo ho to. ![]()
@Trojlístek souhlasím.
@Motka určitě bych chtěla léky, hlavně když jsou na předpis… ty si v lékárně dost často sama nekoupíš a jemu je jen tak taky nedali
@tronelka pokud byl malý nemocný, tak se to překládalo… co je na tom divného?
@Motka ono s těmi nemocemi je to takové…blbé. Kdybych mohla dávat děti ex jen zdravé, tak všechny nemocné víkendy je mám já, a všechny zdravé on. A ještě by se to kolikrát nedalo nahradit. Prostě guláš a děkuju pěkně, neužít si ani jeden víkend se zdravými dětmi, protože když je konečně dám do kupy, pošlu je pryč. ![]()
@Netopirek jednou jsme dostali mast-jednou za tři roky-kortikoidy na pinďu-jinak nikdy nic. ![]()
@paola white co moje? jak moje? moje dítě je normálně zdravé a nemocné bych ho netáhla nikam-ani k sousedům, když mají mimčo. Nejsem blbá.
@kvaček třeba není, jelikož pokud má hlídání, tak pokud je s dítětem sama, tak si rozmyslí každé OČR,…
@Ráďa81 já jí neobviňuju-jen říkám, že jí byl u zadku-ani nezavoalal, když jí manžel psalk, že jí ho přivezeme, jen nám řekla, hlavně ať po cestě nespí. Sorry, ale po tom, co si ten kluk se mnou prožil na pohotovosti, když se doma dusil, pak ten adrenalin a jí jen zajímá a´t nespí… ![]()
@Ráďa81 prostě mě to přijde, že je to jenom takový spoor dvou stran..
Vy byste posílala 200 km nemocní dítě s teplotou??
Asi ne…
Běžné nemoce nemyslím, to by fakt asi to dítě nejelo nikde, ale s teplotou, fakt nechápu..
Příspěvek upraven 06.10.15 v 12:55
@Motka píše:
@araw jééééé, jak natvrdlá, další
tak kurňa. je nemocnéé, nechám ho doma a otci napíšu doraž příští víkendco tu furt blbnete, že se nemaj vídat?
a ona může svoje miminko chránit tím, že staršího strčí nemocného k babičkám, že? to jen já, zlá next nesmím![]()
Protože bude nemocné i další týden a za chvilku otec podá na soud, že nedostává dítě. Dítě je nemocné jak píšeš pořád, tak když bude v jednom měsíci na víkend zdravé, máte ho dostat vy? A jako máma nemá nárok jít se zdravým dítětem ven? Je to holka těžké, ale TVOJE dítě nebude pro nikoho dalšího pupkem světa, smiř se s tím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat