Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Motka píše:
@lucenka promiň, ale tohle mi fakt nepomůže. Mám nemocné dítě, které celou noc nespalo, teď chvíli chrupe, blbě se mu dýchá a to jen proto, že nějaká madam není schopná dát nám kluka jednou za dva měsíce zdravého!
Jsi ty normální?
ty se chováš, jako kdyby mu jeho matka snad naschvál očkovala nemoci
Nejsi moc normální, tudíž dle tvé logiky, kvůli TVÉMU miminku, nemá starší nárok otce vídat, protože je nemocný
Protože asi těžko mávne EX doma proutkem a na víkend dítko uzdraví
@Motka No je to kravka na ntou a jak vidíš je jich i plné emimino
. Každopádně pevné nervy přeji a převezmi to do vlastních rukou..nějak.. určitě nějaký způsob je.
@kvaček ale ona nechce! odmítá dát náhradní termín. dostane ho prostě v sudý týden a hotovo-samo pokud ona jede na dovolenou, tak to neeeee, to se sudý týden nedrží.
@Tunrida píše:
Prosím tě, řekni chlapovi, ať si kluka domů vůbec nebere. K čemu vám tam je, když je furt nemocnej?Beztak ho tak kravka vždycky před odjezdem popatlá posmrkaným kapesníkem, aby vám jezdil domů nemocnej a všechny vás tam nakazil. To přece nemáš za potřebí
![]()
@Motka píše:
@Tunrida klidně-ať ho ex ubytuje ne?
@kvaček jako… manžel má zítra narozky.. chtěli jsme po roce někam vyrazit… a ne, nešla bych od nemocného prostě nikam. přesně, nemocné návštěvy si domů taky nezvu, ani tam nejezdím.
Nastesti dite nejede na navstevu, ale k otci
Jak bys separovala dve sve deti?
Za sebe bych nemocne ( horecka, akutni prujem ) nikam neposlala. Jinak ano. Taky se mi nikdy nevrati kapky do nosu ![]()
@Lady Bee byt je můj, t akže aprdon, ale kdo tu bude a kdo tu bude nudlit a chrchlat je na mém uvážení. ![]()
no jo no, je pravda, že ex neměla ani to první mimino voňavé, tak já si to holt užívám
ona mohla taky, tak proč nesmím já?
@Motka jinak kup pro sebe a maleho Imunoglukan, ten fakt funguje. Investuj do vaseho zdravi. Zdravi pastorka at si resi tatinek. I financne.
@esterka03 Proto bych sem ani o svých problémech tohoto tipu nepsala
Předem vím co by mě bylo odpovězeno,,no si čekala,, to si řeknu raděj sama ![]()
@Motka píše:
Holky vít eco, já skleníková květinka nejsem. Ale opravdu nestojím o to mít neustále nemocné dítě. Tak třeba může tatínek trácit víkendy na chalupě a je topáč podle vás jsem setjně magor a mám držet hubu a krok a nejlépe ještě zaplatit ze své brigády léky a poslat je pak ex
že jsem se já blbka vůbec ptala
Chápu, že ti jde především o tvé dítě, že se snažíš předejít tomu, aby bylo nemocné. Každopádně to druhé je také jen dítě, které má právo na svého otce a stejně tak otec na dítě. Pokud je to tak zlé, jak tvrdíš, tak se musíš domluvit s otcem toho dítěte na nějakém řešení - vezme si ho na víkend na chalupu nebo k babičce nebo se z bytu vyklidíš ty s prckem, aby nebyli ve společné domácnosti. Ale nemůžeš přece chtít po té ex, aby to řešila ona - proč? Jí přece vůbec nemusí zajímat, že jste si pořídili další dítě, to není její starost, ale vaše. A s těmi léky… Pokud se nejedná o léky na předpis, ale běžně dostupné léky, které se dají koupit v lékárně, tak nevím, proč by vám je měla dávat - v dnešní době to není záležitost pár korun a stejně tak jako byste na to dítě měli mít doma oblečení, tak byste pro něj měli mít i léky. Jídlo vám s sebou přece taky nedává, že ne? Ona totiž nepůjčuje někomu dítě na hlídání, ona ho předává jeho otci, který má vyživovací povinnost. Sama určitě víš, že alimenty jsou ve většině případů opravdu směšné v porovnání s tím, co všechno dítko potřebuje. Takže nevím, proč by otec dítěti nemohl koupit léky.
Podle mě jsi jen další žena, která si na začátku vztahu neuvědomila, jak je těžké žít s partnerem, který už má dítě a teď se s tím neumíš vyrovnat. Jenže to opravdu budeš muset, jestli chceš ten vztah udržet ![]()
P. S. Nechci, aby sis myslela, že tě jen odsuzuju, jen se ti snažím ukázat pohled z jiné strany (a tím ti pomoct).
@Motka tak toto upřímně nechápu..
Já mít nemocné dítě, tak ho nebudu někde posílat- pokud je fakt nemocné, nemyslím nějakou podzimní rýmu, ale doléčím si ho doma.. Věřím, že i to dítě raději, když je nemocní je radši s mámou než- no nevím nazvat slovo.. chtěla jsme napsat macechou, ale tak nevím, jak to nazvat.
ale nic proti tobě..
@kvaček a jak bys to řešila, když matka má v době kdy je dítě u otce naplánované směny v práci???
@Motka píše:
@Netopirek manžel podle ex na náhradní termíny nárok má, až ona bude chtít. Sirup jsme nikdy nedostali, ani mast, prášky-nikdy nic sebou. a právě, že ona ho nechá doma ze školky, ale dá ho pak nám. a ex má dítě? dala by jsi mu s čistým svědomím nemocné dítko, když by měl doma mimino?
Jako já bych mu ho dala, proč by ne? jestli je fakt furt nachcípaný, tak si i matka má nárok oddechnout. Ne dávat otci jen na pomazlení, prostě je tvůj druh otec, tak se stará, naštěstí aspoň on je normální ![]()
@araw jééééé, jak natvrdlá, další ![]()
tak kurňa. je nemocnéé, nechám ho doma a otci napíšu doraž příští víkend
co tu furt blbnete, že se nemaj vídat? ![]()
a ona může svoje miminko chránit tím, že staršího strčí nemocného k babičkám, že? to jen já, zlá next nesmím
![]()
@Motka píše:
@kvaček ale ona nechce! odmítá dát náhradní termín. dostane ho prostě v sudý týden a hotovo-samo pokud ona jede na dovolenou, tak to neeeee, to se sudý týden nedrží.
Na to, ze ti vadi nemoci dost zminujes jeji zivotni styl..
A otec ditete…ten to asi moc neresi, ze. Tak holt budeš vytocenejsi a vytocenejsi.
@Ráďa81 tak když je nemocné tka je sním doma ne?? když má teploty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat