Exekutor Vrána, Přerov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4077
27.4.14 09:09
@Jogrr píše:
Tak maticka je dluznice a zlodeji jsou exekutori, pchch, zvracene mysleni.

Maticka se zadlužila u lidí kteří si neověřily její schopnost úvěr slácet a udělaly z ní nevolníka kterej jim bude na životnim minimu do smrti platit a platit a platit, a nebýt hodné dcery tak by už nejspíš byla na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 09:10
@Kakika píše:
Hlavně se exekutorům případně nezmiňujte, že řešíte oddlužení. Přijeli by zabavovat hned ten den, protože by jinak přišli o peníze.
S Vránou máme taky své zkušenosti. Přijeli kvůli bráchovi k našim. Já tam tehdy přijela s ročním synem na kole (on v cyklosedačce). Domů jsem musela pěšky, protože kolo mi tam zabavili a rovnou odvezli. Brácha žádné děti nemá, bylo víc než evidentní, že kolo je moje. Dovolili mi z něj sundat cyklosedačku, protože měla minimální hodnotu. Bohužel papíry od kola sebou běžně nevozím. Ono absolvovat potom cestu z HK někam do Přerova nebo ke Zlínu (už si nepamatuji, kde je ten sklad zabavených věcí) na vlastní náklady pro svoje věci, které se tedy po měsíci tahanic povedlo z žaloby vyloučit, je taky príma :zed:

Cetla jsem, touhle Tvou story strasim lidi.
Neni mi ale jasne, jak vubec muze jakykoliv exe jit po DETSKYCH vecech, kdyz ma pravo(haha, na pravo se dovolavat v nasi zemi neni radno, ja vim)pouzw a jen na VECI DLUZNIKA :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.14 09:13
@Jogrr píše:
Tak maticka je dluznice a zlodeji jsou exekutori, pchch, zvracene mysleni.

ne, exekutoři nejsou zloději. Exekutoři jsou jen nelidské stvůry (ne všichni), kteří i přes to, že dlužník platí co může v nejvyšší možné míře, přijdou, a zabaví věci, které nemají kolikrát ani nejvyšší hodnotu, ale fungují skvěle na psychické zastrašování… viz. sebrat dětem hračku, se kterou si zrovna hrají, vám přijde zcela normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.4.14 09:14
@farska píše:
Jakýpak dlužník, snad „vydlužitel“??
Když už to máš takhle zmáklý, nebylo by špatné si přečíst nový OZ. :think: :think:

Na pochopeni principu, ze ten kdo nechce platit dluhy a zaslouzi si exekutora to nema vliv :jazyk:
Palec nahoru exekutorum, kteri dluhy vymuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 09:16
@Jogrr píše:
Na pochopeni principu, ze ten kdo nechce platit dluhy a zaslouzi si exekutora to nema vliv :jazyk:
Palec nahoru exekutorum, kteri dluhy vymuzou.

Ty seš ale mimo 8o
Neškodilo by víc pokory a míň přesvědčení.

EDIT:
On Ti to pořekadlo asi pan Werich psal na míru, že?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.4.14 09:19

@Jogrr, spatne jste to pochopil…zlodeji jsou banky a mamka splaci dluhy (pujcky) pod mym dohledem bravurne. Jedna bude splacena za rok a druha za tri. Jen jsem psala, ze bych nechtela domyslet, kdyby prestala splacet a nerekla mi to a exekutori by treba dosli…protoze ti hajzlove si dovoli vzit i veci, ktery mamce nepatri a to je vrchol. Priste lip ctete, co pisu.
A zacinam si pomalu prat, aby Vas to potkalo, protoze mi pripadate desne arogantni a zijete nekde v oblacich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.14 09:19
@farska píše:
Cetla jsem, touhle Tvou story strasim lidi.
Neni mi ale jasne, jak vubec muze jakykoliv exe jit po DETSKYCH vecech, kdyz ma pravo(haha, na pravo se dovolavat v nasi zemi neni radno, ja vim)pouzw a jen na VECI DLUZNIKA :!

Jako já naprosto chápu, že někdy je těžké zjistit, co dlužníkovi patří. Ale pak jsou situace, kdy je zcela evidentní, co dlužníkovi nepatří a oni to přesto zabaví. Většinou spoléhají na to, že lidé od spousty věcí nemají doklady se jménem (účtenka nestačí). Občas by stačilo se fakt zamyslet. Zvláštní je, že kol bylo na pozemku několik a zabavili kolo jen mě a mému manželovi. Bratrovo kolo (identické s tím manželovým) na pozemku zůstalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 09:21
@Kakika píše:
Jako já naprosto chápu, že někdy je těžké zjistit, co dlužníkovi patří. Ale pak jsou situace, kdy je zcela evidentní, co dlužníkovi nepatří a oni to přesto zabaví. Většinou spoléhají na to, že lidé od spousty věcí nemají doklady se jménem (účtenka nestačí). Občas by stačilo se fakt zamyslet. Zvláštní je, že kol bylo na pozemku několik a zabavili kolo jen mě a mému manželovi. Bratrovo kolo (identické s tím manželovým) na pozemku zůstalo :lol:

JA to chapu taky. Jejich prace neni snadna. Nicmene, stale by nemeli lidi prestat byti lidmi.
At uz maji povolani jakekoliv.
:oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.14 09:24

@farska Tak to máš pravdu. Na druhou stranu, když by byli stále moc ohleduplní, tak nezabaví nic :think: Rozhodně by to chtělo nějakou zlatou střední cestu. Hlavně pokud dlužník splácí, tak ho nechat splácet. Často je to jediná cesta, jak z něj ty peníze stejně dostat, protože svým jednáním dokážou člověka připravit i o práci (ne-li rovnou o život) a pak už z něj neuvidí ani korunu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.4.14 09:25

@Jogrr, a od tedka prestavam reagovat na Vase stupidni nazory, protoze tady ta diskuze je uplne o necem jinym…zda nekdo zna exekutora Vranu a co muze vsechno provest. Tschüß!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.4.14 09:29

Jeee, Vy jste tvrda mamicka, prejte si co chcete, to je Vas problem. Ma rodina i ja pujcky nemame a brat nikdy nebudeme, nepotrebujeme a potrebovat nebudeme. Radsi budte tvrda na tu svoji, az si bude pujcovat at si precte, co podepisuje, at nemusite verejne plakat.

Diky za tip, v okoli budu doporucovat Vranu, ocividne je sikovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
27.4.14 09:34

@Jogrr očividně jste stejné pako jako jeho vykonavatelé :nevim: A klidně mě nahlašte za urážku, ale zpátky to nevezmu, protože někdo, kdo se drží těžce mimo OT i po upozornění, prostě pako je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.4.14 09:35
@Jogrr píše:
Jeee, Vy jste tvrda mamicka, prejte si co chcete, to je Vas problem. Ma rodina i ja pujcky nemame a brat nikdy nebudeme, nepotrebujeme a potrebovat nebudeme. Radsi budte tvrda na tu svoji, az si bude pujcovat at si precte, co podepisuje, at nemusite verejne plakat.Diky za tip, v okoli budu doporucovat Vranu, ocividne je sikovny.

Jedno ponaučení pro příště: Nikdy neříkat nikdy.
Tohle mně teď přesvědčilo, že si plácám čas a slova s někým, komu ještě nemůže být snad ani 20, spíše „náct“. Takhle černobílé puberťácké názory zralý člověk mít zkrátka nemůže-k tomu totiž stačí základní porce inteligence.
Anebo pak je ještě jedna možnost.
:think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
27.4.14 09:37

Jogrr bude asi jeden z vykonavatelů ne? Nebo holt nečte a nesleduje zprávy protože jinak by věděl, co je Vrána zač. U nás nepochodil. Nedali jsme se, táhli ho až k soudu a vyhráli jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.4.14 09:40

Není to blbost je to těěd nejaká novela zákona či co během zítřka sem hodím odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel