Exot s 15 exekucemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.7.15 18:34
@Anonymní píše:
Vrátil ti někdy alespoň něco?

Tihle lidé to moc dobře umí s těmi kecy, ten, o kterém jsem psala taky je takový, že hodně lidí obalamutil a nyní dluží kdekomu.

Kolik jsi mu celkově půjčila?

Já už nyní celkovou částku neřeším, dluhy jsem za něho zaplatila. Postupem času ze mě vymámil desetitisíce. Ale ty jsem již oželela. Spíš se bojím čeho je schopen jako psychopat..

• Citovat
  • Upravit
Lojzkata
26.7.15 18:34
@Anonymní píše:
Občas toho exota s 15 exekucemi někde potkám. Okamžitě mě naskočí husí kůže. Něco jako pud sebezáchovy. Takový psychopati jsou schopni pro stovku udělat cokoliv a mám strach o členy ve své domácnosti. Jak jsem mohla být tak blbá? On ale nemá jenom těch 15 exekucí v práci, má toho mraky kolem, nejvíce dluží peníze blbečkům, jako jsem byla já. Čert vem peníze, vzala jsem si z toho ponaučení. Mám strach o svoje blízké. Občas ho vidím, jak šmejdí kolem našeho baráku, pěšky, nebo autem. Asi nemá peníze a přemýšlí, koho by oškubal..

Až tak? To jsi mu půjčila nějaké desititisíce nebo co? Proč si myslí, že jste celá rodina v balíku?

• Citovat
  • Upravit
Lojzkata
26.7.15 18:37
@Anonymní píše:
Já už nyní celkovou částku neřeším, dluhy jsem za něho zaplatila. Postupem času ze mě vymámil desetitisíce. Ale ty jsem již oželela. Spíš se bojím čeho je schopen jako psychopat..

Promiň, ale jsi hloupá. Že jsi mu třeba nějakou tisícovku jednou, max. dvakrát půjčila se dá pochopit, ale tolik peněz? A pokud ti nikdy nic nevrátil?

Bych se ho nebála, co Ti může nějakej takovej šmejd nebo má snad nějaké známé mafiány?

Ne, nikoho takového ve svém okolí přímo neznám, ale kamarádka zkušenost má s nemakačenkem, který lže a dělá jen dluhy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 18:45
@Lojzkata píše:
Až tak? To jsi mu půjčila nějaké desititisíce nebo co? Proč si myslí, že jste celá rodina v balíku?

My nejsem v balíku a on to ví. Jenže tehdy jsem ještě netušila že je takovej. To se projevilo až později. Tyto lháři mají neobyčejné schopnosti jak vše ukacet.

• Citovat
  • Upravit
Lojzkata
26.7.15 18:48
@Anonymní píše:
My nejsem v balíku a on to ví. Jenže tehdy jsem ještě netušila že je takovej. To se projevilo až později. Tyto lháři mají neobyčejné schopnosti jak vše ukacet.

No dobře, ale i tak, tak půjčím jednou, dvakrát a když nevrací, tak přece nemůžu všem věřit.
Zřejmě jsi takovou lekci potřebovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 18:53

Ano, já jsem takový soucitný blbec. Celý svůj život jsem všem kolem sebe pomáhala. Ale až na toho exota, který mě dal lekci, nelituji. Když někomu pomůžete v nouzi, on vám to jednou v dobrém oplatí. Mockrát se mě to vyplatilo, ne všichni jsou tak zlí a špatní. Je to spíš sázka do loterie, na koho narazíte. Po této lekci jsem se uzavřela do sebe a uvědomila jsem si, že nejsem matka Tereza.

• Citovat
  • Upravit
Lojzkata
26.7.15 18:56
@Anonymní píše:
Ano, já jsem takový soucitný blbec. Celý svůj život jsem všem kolem sebe pomáhala. Ale až na toho exota, který mě dal lekci, nelituji. Když někomu pomůžete v nouzi, on vám to jednou v dobrém oplatí. Mockrát se mě to vyplatilo, ne všichni jsou tak zlí a špatní. Je to spíš sázka do loterie, na koho narazíte. Po této lekci jsem se uzavřela do sebe a uvědomila jsem si, že nejsem matka Tereza.

Tak je to zkušenost, sice blbá, ale zkušenost.

Jsou to „jen“ peníze, příště víš, že takovou chybu neuděláš. Jsou horší věci na světě.

Mohu se jen zeptat, kolik to bylo přesně asi peněz?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 18:57

Asi tak 50.000

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 19:14

Jak jsem psala, dávno neřeším ty ztracené peníze.. Když bych do toho měla započítat nervy a starosti s ním spojené, tak se to penězmi vyčíslit nedá. Nevím jak se to přesně nazývá, ale je to určitý druh šikany, když vás jakoby z povzdálí někdo šikanuje, hlídá a sleduje. Těmto exotům je jedno, zda u sebe máte třeba 50 Kč. Nerada bych skončila jednou ve studni..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 19:17

Dej si tohle téma do sekce - hypotéky, dluhy, exekuce tady na e-miminu.

Tak chodí dost lidí a určitě ti někdo poradí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.15 19:19
@Anonymní píše:
Dej si tohle téma do sekce - hypotéky, dluhy, exekuce tady na e-miminu.Tak chodí dost lidí a určitě ti někdo poradí.

Dobře díky. Musím vyřešit, jak se ho zbavit. Definitivně.

• Citovat
  • Upravit
36504
26.7.15 19:32
@Anonymní píše:
Dej si tohle téma do sekce - hypotéky, dluhy, exekuce tady na e-miminu.Tak chodí dost lidí a určitě ti někdo poradí.

nad zadluženejma s exekutorem za dveřmi se tady povinně pláče, protože jsou tady soucitný empatický maminky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 19:37

Dobře, znám plno lidí, co mají třeba 2 exekuce. V práci jim to dělá pěknou ostudu a třeba se dostali do této situace nepřímo svou vinou. Ale co jsou 2 exekuce oproti 15 exekucím
na krku a dá se čekat, že budou chodit postupem času další? To už o dlužiteli něco vypovídá..

• Citovat
  • Upravit
26.7.15 19:56
@Blekota píše:
Někteří chlapi jsou tak naprogramovaní. Chtějí mít zrovna to, co se jím líbí a chuj s děckama, důležité je, že má to co chce on.
Ano, znám takový případ z mého okolí, ale s tím nic neudělám. Je lituju ženy, které si takovými troskami udělají děti (nechápu sice proč, asi doufají, že se chlap změní). Pak trpí celý život.

asi proto, ze nevi, jaky ve skutecnosti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 22:07

No asi úplně takovýho osobně neznám. Ale pracovala jsem u jedné firmy poskytující půjčky… co to bylo za zoufalce.. nejprve to bylo nene, já nic nemám, max jedden úvěr, něco splaceného už před xx lety… ale pak o lezlo… půno půjček, úvěrových karet, vyčerpaný kontokorent, exekuce, nebo klidě přizali že nesplácí. Ale další půjčku potřebvali na dovolenou, novou lednici, auto, vánoce… ikdy jsem to nepochopila a nepochopím. :nevim: Takovým lidem prostě není pomoci…

raději anonym 1234

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová