Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh píše:
NoZe zkušenosti s jedním takovým podobným to tak vůbec nemusí bejt. Oni se rádi tváří, jak jsou finančně za vodou a jak se mají čůprově
![]()
Ano… Takova je i moje zkusenost
@hanča74 píše: @IgneMoje řeč. Já nechápu jak pořád někoho baví hrabat se v cizím soukromí.
No pokud by peníze dluzil to e, taky by ses třeba zajimala
@AlphaOmega píše:
Protože je potřeba ho morálně odsoudit! Myslím, že poslední autorka ráda koukala na Vyvolený apod.
Tak člověk s 10 ti exekucema na plat si to zaslouží…
@MilijonDolarBejby
No pokud by peníze dluzil to e, taky by ses třeba zajimala
Promiň, ale jsi asi trochu mimo. Nevím co sem pleteš to, kdyby dlužil mě. Za jedno zakladatelce nic nedluží, myslím že ani té účetní která to roztroubila nic nedluží, takže si přečti ještě jednou na co jsem odepisovala a potom komentuj. Děkuji.
@hanča74 píše:
@MilijonDolarBejby
No pokud by peníze dluzil to e, taky by ses třeba zajimalaPromiň, ale jsi asi trochu mimo. Nevím co sem pleteš to, kdyby dlužil mě. Za jedno zakladatelce nic nedluží, myslím že ani té účetní která to roztroubila nic nedluží, takže si přečti ještě jednou na co jsem odepisovala a potom komentuj. Děkuji.
Tak zakladatelce dluží hromadu peněz, cist bys mela lepe ty…proto to sem píšu. Nevím, v čem jsem mimo a četla jsem dobře narozdil od tebe ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Tak zakladatelce dluží hromadu peněz, cist bys mela lepe ty…proto to sem píšu. Nevím, v čem jsem mimo a četla jsem dobře narozdil od tebe
Tak v prvním příspěvku to nepíše, ted jsem dočetla další, tudíž za to se omlouvám. Jenže já to psala všeobecně, že se lidi pořád starají o ostatní a o to do čeho jim je houby. A promiň, ale mám pocit, že to je nebetyčná blbost zakladatelky, dokolečka půjčovat někomu kdo nevrací.
@hanča74 píše:
@MilijonDolarBejbyTak v prvním příspěvku to nepíše, ted jsem dočetla další, tudíž za to se omlouvám. Jenže já to psala všeobecně, že se lidi pořád starají o ostatní a o to do čeho jim je houby. A promiň, ale mám pocit, že to je nebetyčná blbost zakladatelky, dokolečka půjčovat někomu kdo nevrací.
Tak lidi jsou už takový, ze se starají tam, kde nemají…