Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, potřebovala bych názor. Jeden jistý vůl s moře exekucemi právě podal v práci výpoved. V té práci je několik let, má smlouvu na dobu neurčitou. Bohužel během té doby, co vím z doslechu mu k zaměstnavateli přišlo asi 10 exekucí. Nyní podal sám výpoved, je dvou měsíční. Tvrdí nám, že jeho asi 10 exekucí mu místo v nové firmě neohrožuje, čemuž moc nevěřím. Ostuda je už jedna exekuce, že jo.. Co si o tom myslíte? Výpoved podal z důvodů, že v jiné práci nabízejí lepší plat a on není spokojen s tím co má. Já si ale myslím, že jakmile k novému zaměstnavateli dorazí směs jeho exekucí, tak má s prací útrum úplně a nebude mít ani to, co má nyní ![]()
Rozhodně to není hezká vizitka, nicméně zaměstnavateli to v důsledku může být jedno, ale může to vidět i tak, že má dotyčný problémy a při množství těch exekucí můžou nastat problémy i v práci…
No je docela lehkomyslný ![]()
Myslím že je to hodně odvážný krok, když během zkušební doby k novému zaměstnavateli dorazí všechny ty exekuce..
Já nevím, ale u jednoho zaměstnavatele, kde jsem pracovala (firma o cca 1000 zaměstnancích), měl exekuci každý třetí. Dneska to není nic divného.
@Mirabe1ka píše:
Já nevím, ale u jednoho zaměstnavatele, kde jsem pracovala (firma o cca 1000 zaměstnancích), měl exekuci každý třetí. Dneska to není nic divného.
No jo, jedna nebo dvě exekuce, ale 10? Možná jich má víc, nevím ![]()
Zamestnavateli to muze byt uplne burt. Nikdo to za nej platit nebude. Dnes ma exe kde kdo. Vizitka nic moc, ale je to ciste jeho vec kterou by se melo dozvedet v nove firme jen par lidi.
@Šarlota4 píše:
Zamestnavateli to muze byt uplne burt. Nikdo to za nej platit nebude. Dnes ma exe kde kdo. Vizitka nic moc, ale je to ciste jeho vec kterou by se melo dozvedet v nove firme jen par lidi.
V té staré práci s obrovskou radostí jeho výpoved přijali a jsou rádi, že už tam takového člověka zaměstnávat nebudou.
Mě by spíš zajímalo, kde pracuješ ty, že se tam bavíte o exekucích zaměstnanců. Zaměstavateli to může být úplně jedno, vůbec se ho to netýká a tebe vlastně taky ne ![]()
No to víš no, roznese se všechno. Paní účetní jásá radostí, protože ji ubude hromada papírování kolem exekucí a zaměstnavateli to v žádném případě jedno není, že zaměstnavají takového člověka. Hlavně když dotyčný vůl dělá několik let v té práci problémy a není vůbec oblíben.
Treba si nasel praci na cerno, coz by pro nej bylo asi kratkodoby utek od placeni. A vam se samozrejme s necim takovym chlubit nebude
@Bibi239 píše:
Treba si nasel praci na cerno, coz by pro nej bylo asi kratkodoby utek od placeni. A vam se samozrejme s necim takovym chlubit nebude
Si taky myslím, že to bude spíš takhle
Ale moc to tady nepiš nebo to tady dotyřná roznese po úřadech ![]()
Prej roznese se všechno
Vy se hrabete účetní v papírech? Nebo si účetní pouští hubu na špacír? V tom případě tam nemá co dělat, pracuje se soukromými informacemi
To, že u vás dělá nějaký problémy, neznamená, že jinde je bude dělat taky ![]()
@RadkaCh píše:
Si taky myslím, že to bude spíš takhleAle moc to tady nepiš nebo to tady dotyřná roznese po úřadech
Nemám důvod něco takového dělat, je mě to ukradeno. Dotyčný vůl si popůjčoval peníze od kdekoho a nikomu nic nevrátil. Čili lidi jsou na něho sami nasraní, je to vychcanec a podrazák na dálku. A to, že je je přestane konečně svoji přítomností otravovat se v mžiku rozneslo a firma to jde slavit do hospody
Měl smlouvu na dobu neurčitou, nemohli se ho proto zbavit. Sám si ostudu udělal, sám s ní odchází.
Mě taky dluží hromadu peněz a jeho xicht už fakt potkávat nepotřebuji.
Když se všechno roznese, tak si dej pozor, aby se dotyčnému nedoneslo, že ho propíráš na netu a řešíš tady věci do kterých ti nic není. kdyby ti to bylo tak ukradené jak tady píšeš, tak by jsi to tady neřešila ![]()
Příspěvek upraven 31.08.15 v 19:45
@chipsa Co je ti do toho? Tak má exekuce. Z platu se to sráží jemu. Ne zaměstnavateli a ani tobě. Kdyby si každej hleděl svýho, to by byl takovej klid.