Exot s 15 exekucemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
31.8.15 19:47

@chipsa tak za mě je dobré, že se snaží splácet a jde za lepším… Lidí s exekucí dneska je… A spousta se vykašle na práci, že se jim to nevyplatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
31.8.15 19:53
@Ginuš píše:
@chipsa tak za mě je dobré, že se snaží splácet a jde za lepším… Lidí s exekucí dneska je… A spousta se vykašle na práci, že se jim to nevyplatí :nevim:

Jo, jenže kdyby ti nadělal všechno co mě, tak bys na něho měla si jinou averzi a byla štastná, že konečně vypadl. Zničil svými podrazy život tolika lidem kolem sebe, včetně toho že má na svědomí smrt člověka, kriminál na krku a mnohé další lahůdky. Já se jen prostě raduji, že už nebudu jeho xicht potkávat, zbytek je mě ukraden. At třeba zdechne v příkopě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.15 19:55

Tak proč se tolik zajímáš o to, kam odchází a jestli ho tam vezmou? :lol: Je zajímavý, že všichni o něm všechno víte a všichni jste mu napůjčovali peníze :lol:

• Citovat
  • Upravit
42775
31.8.15 19:55

@chipsa je to jeho svědomí, on si tím špiní svojí karmu a pokud budeš myslet takhle negativně, zasviníš si svou taky.. Každý má na výběr jakou cestou chce jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lojzkata
31.8.15 20:27
@chipsa píše:
Jo, jenže kdyby ti nadělal všechno co mě, tak bys na něho měla si jinou averzi a byla štastná, že konečně vypadl. Zničil svými podrazy život tolika lidem kolem sebe, včetně toho že má na svědomí smrt člověka, kriminál na krku a mnohé další lahůdky. Já se jen prostě raduji, že už nebudu jeho xicht potkávat, zbytek je mě ukraden. At třeba zdechne v příkopě.

Už jsi tady zakládala před časem podobnou diskuzi, byla anonymní, teď píšeš neanonymně, pamatuji si, že jsi mu půjčila velký obnos peněz a dodnes jej neviděla…

• Citovat
  • Upravit
3677
31.8.15 20:59
@chipsa píše:
No jo, jedna nebo dvě exekuce, ale 10? Možná jich má víc, nevím :nevim:

10 je ještě slabý kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
31.8.15 21:00

Spíš brambůrku nechápu proč jste mu všichni napůjčovali prachy, jeden by půjčil, on by nevrátil a už by prostě jednoduše od dalšího prachy nedostal :nevim: tak jako se roznesla informace, že končí, tak se určitě roznesla tato, že nevrací peníze :nevim: spíš nechápu smysl diskuze… názor? Názor na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.8.15 21:13

Názor - jo, je to hodně odvážné, lehkomyslné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.8.15 21:17
@RadkaCh píše:
Prej roznese se všechno :lol: Vy se hrabete účetní v papírech? Nebo si účetní pouští hubu na špacír? V tom případě tam nemá co dělat, pracuje se soukromými informacemi :roll: To, že u vás dělá nějaký problémy, neznamená, že jinde je bude dělat taky :lol:

Spíš to vidím tak, že si o přestávce pustil pusu na špacír dotyčný… Každý si občas potřebuje ulevit a jestli on nemá jiné kamarády než v práci… :think: I takoví se najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.15 21:20
@Jura007 píše:
Spíš to vidím tak, že si o přestávce pustil pusu na špacír dotyčný… Každý si občas potřebuje ulevit a jestli on nemá jiné kamarády než v práci… :think: I takoví se najdou.

No :think: Ze zkušenosti s jedním takovým podobným to tak vůbec nemusí bejt. Oni se rádi tváří, jak jsou finančně za vodou a jak se mají čůprově :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
18305
31.8.15 21:21
@RadkaCh píše:
No :think: Ze zkušenosti s jedním takovým podobným to tak vůbec nemusí bejt. Oni se rádi tváří, jak jsou finančně za vodou a jak se mají čůprově :mrgreen: :roll:

Taky jsem si to myslel - než jsem jednoho takového měl v práci pět metrů od sebe. Takže holt každý tady píšeme z vlastní zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.15 21:24
@Jura007 píše:
Taky jsem si to myslel - než jsem jednoho takového měl v práci pět metrů od sebe. Takže holt každý tady píšeme z vlastní zkušenosti. :nevim:

Tak to tak bývá :lol: Ale když SE rozneslo, tak to na sebe asi sám neprášil :lol:

• Citovat
  • Upravit
1675
31.8.15 22:15
@Igne
@Ignácie píše:
@chipsa Co je ti do toho? Tak má exekuce. Z platu se to sráží jemu. Ne zaměstnavateli a ani tobě. Kdyby si každej hleděl svýho, to by byl takovej klid.

Moje řeč. Já nechápu jak pořád někoho baví hrabat se v cizím soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
1.9.15 08:11
@hanča74 píše: @IgneMoje řeč. Já nechápu jak pořád někoho baví hrabat se v cizím soukromí.

Protože je potřeba ho morálně odsoudit! Myslím, že poslední autorka ráda koukala na Vyvolený apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.9.15 17:20
@Jura007 píše:

Odhadl jsi to správně :lol: Nikdo se účetní v papírech nehrabe, dotyčný měl snahu se chlubit, jak na to vyzrál. Bohužel nečekal, jakou druhým způsobí radost svým odchodem. Myslel si, že ho budou litovat a přemlouvat, aby zůstal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová