Exot s 15 exekucemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
27.7.15 14:14

Ano, znam jednoho takoveho a ja blba s nim ctyri roky byla, nez zacalo vse vyplouvat na povrch - ma ctyri deti, na ktere neplati, dopisy s upominkami zasadne neoteviral, po case dopisy od exekutoru, ktere taky ignoroval a ani neotevrel. Vse mi tajil. Ja blba si na sebe nechala napsat sluzby jako elektrinu, jeho telefon a internet, kdyz jsme se rozesli, prosil mne, at nic z toho nerusim, ze by zustal bezprizorni a na jeho jmeno by smlouvy neuzavrel, tak jsem mu ty sluzby nechala bezet, samozrejme neplatil, dopisy mi nedal a ja nakonec zaplatila 70 tisic, protoze to doslo az k soudu. Ted bych si naliskala, protoze peknych par let nedostanu ani na slanou vodu od banky, nic. Nastesti uver nepotrebujeme. A jedine me stesti bylo, ze jsem si ho nevzala, i kdyz me zadal o ruku, to bych se mohla jit ted rovnou odstrelit. Ani nevim, kde ted je. Nejlepsi bylo, ze prodal dum po rodicich za dva miliony a penize behem dvou let rozfofroval a nezaplatil z dluhu nic. Hlavne ze si vozil pr.del v audi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.7.15 14:27

@RoseK on si to uměl zařídit. Udělat děcka, zanechat tady své hloupoučké DNA a baby, ať se postarají.
Nechápu ženy, které si nechají na sebe napsat faktury, jenom proto, že jejich chlap nemůže a pak splácí do úmoru. Fakt nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
27.7.15 14:32

@Blekota ja ted uz taky ne - byla jsem holt mlada a blba a pekne me to vytrestalo, takze jsem poucena. Nelituju se, byla to jen a jen moje vina, spis je mi lito tech deti a jejich matek, ktere se sveho vyzivneho nedomuzou, protoze on zasadne pracoval na cerno a bydliste ma taky na urade. Z nej ty penize uz nikdo nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.7.15 15:06
@RoseK píše:
@Blekota ja ted uz taky ne - byla jsem holt mlada a blba a pekne me to vytrestalo, takze jsem poucena. Nelituju se, byla to jen a jen moje vina, spis je mi lito tech deti a jejich matek, ktere se sveho vyzivneho nedomuzou, protoze on zasadne pracoval na cerno a bydliste ma taky na urade. Z nej ty penize uz nikdo nedostane.

To ti nemusí být, to je jejich problém. Ty můžeš být ráda, že jsi přišla jen o peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.15 16:49

@RoseK jo, ja jsem na tom jeste hur. Muj manzel, jsme spolu 13let, manzele jsme 3 roky. jednak pred vic jak rokem vyplavaly na povrch jeho exekuce a ze jich bylo dost, ale koncem lonskyho roku i pujcky, ktery si nabral za manzelstvi u nebankovek. mame a male deti, od ledna jsem od nej pryc a do dneska mi nedal ani korunu na kluky. ja mam 2 pujcky pred manzelstvim, zbyva mi doplatit nejakych 130tisic, splatky jsou kolem 5tisic, rodicak mam 7tisic. z tech penez nemam temer nic. ale to je moje blbost. mam strach z tech jeho pujcek, protoze on to skoro neplati a mam strach, co jeste vyleze na povrch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.7.15 15:07

@MilijonDolarBejby achjo… to te lituju, snad se z toho s detmi vyhrabes. Leda u soudu pri rozvodu dokazat, ze si pujcku bral bez tveho vedomi, abys za nej jeste neplatila jeho dluhy :pocitac: nesla by tva pujcka nejak zkonsolidovat, abys platila mene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
28.7.15 15:21
@MilijonDolarBejby píše:
@RoseK jo, ja jsem na tom jeste hur. mam strach z tech jeho pujcek, protoze on to skoro neplati a mam strach, co jeste vyleze na povrch :roll:

Kamarádka si taky s manželem pořídila 2 děti a ejhle, on si popůjčoval 300 tisíc za jejími zády a ona teď musí polovinu splácet. Z peněz neměla ani korunu a on je promrhal s kurvičkama.
Nemít podporu rodiny… nevím, kde by byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.7.15 15:27

@Blekota to je fakt desny, ty chlapy by patrilo nekdy fakt proplesknout :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
28.7.15 16:57

@RoseK A to by pomohlo?

Jinak je fakt průser mít někoho takovýho v rodině. A je úplně jedno jestli je to sv*ně nebo je jen finančně negramotnej. Následky jsou úplně stejný (za blbost se platí).

Já mám nedávnou zkušenost, kdy jsme do tchána z našeho rodinného rozpočtu nalili doslova statisíce, zaplatili nějaký jeho dluhy u státu i jinde, platili mu i jídlo aby měl vlastně co žrát, sestavili a předjednali mu možnosti refinancování, aby se měl šanci ze žumpy dostat a výsledek? Podává na nás žaloby, že se kvůli nám dostal do nouze.

A můžu vás ujistit, že proplesknutí nepomohlo. :zed:

Dodatek: omluva za použité vulgarismy, jeden z mála případů, kdy se bez nich neobejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
28.7.15 17:09
@RoseK píše:
@Blekota to je fakt desny, ty chlapy by patrilo nekdy fakt proplesknout :pocitac:

Podívej, byl to chlap, co robil ve vítkovicích, dokonce chodil na šerm, prachy měl skvělé, pro dcerky každé léto zdarma příměstský tábor a další volnočasové aktivity a ejhle, našel si mrchu na netu, odstěhoval se kajsi k Temelínu, tam v práci vydržel týden a vyhodili ho. Mrcha potřebovala na barák cca 300 tisíc, on si půjčil, dal na opravu (ještě za manželství) a ejhle, mrcha ho vyhodila z baráku, má dluhy, a exmanželka musí splácet 150 tisíc, z kterých nic neměla, živit 2 děti (měsíčně jí posílá 100,–Kč na 2 děti (ZŠ), aby nemusel sedět.
Takže tady by nestačilo ani proplesknout. Nejlépe zbavit mozku a koulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 14:08
@RoseK píše:
@MilijonDolarBejby achjo… to te lituju, snad se z toho s detmi vyhrabes. Leda u soudu pri rozvodu dokazat, ze si pujcku bral bez tveho vedomi, abys za nej jeste neplatila jeho dluhy :pocitac: nesla by tva pujcka nejak zkonsolidovat, abys platila mene?

ne, jsem na rodicaku, tak s tim nehnu. no snazim se z tech jeho vyvliknout, aĺe nevim nevim. nerada bych, aby za jeho blbost platily deti

@Blekota píše:
Kamarádka si taky s manželem pořídila 2 děti a ejhle, on si popůjčoval 300 tisíc za jejími zády a ona teď musí polovinu splácet. Z peněz neměla ani korunu a on je promrhal s kurvičkama.
Nemít podporu rodiny… nevím, kde by byla.

je to bordel. maji chtit ke kazde pujcce potvrzeni druhyho manzela, kdyz pak musi platit pulku

@AlphaOmega píše:
@RoseK A to by pomohlo?

Jinak je fakt průser mít někoho takovýho v rodině. A je úplně jedno jestli je to sv*ně nebo je jen finančně negramotnej. Následky jsou úplně stejný (za blbost se platí).

Já mám nedávnou zkušenost, kdy jsme do tchána z našeho rodinného rozpočtu nalili doslova statisíce, zaplatili nějaký jeho dluhy u státu i jinde, platili mu i jídlo aby měl vlastně co žrát, sestavili a předjednali mu možnosti refinancování, aby se měl šanci ze žumpy dostat a výsledek? Podává na nás žaloby, že se kvůli nám dostal do nouze.

Dodatek: omluva za použité vulgarismy, jeden z mála případů, kdy se bez nich neobejdu.

to je hruza. muj je teda i negramotnej, ale i zmetek a to predevsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 14:14

Ja to proste nechapu. nechapu ani okradani cizich lidi, natoz rodiny a jeste umyslne. a kdyby jste videli, jak manzel tvrdi a prisaha, ze zadnou pujcku nema. a ja mam hned 3 smlouvy s jeho vlastnorucnim podpisem. na providentu ma uz nejakych 25tisic po splatnosti :roll: pak mi rekne, ze to mam za trest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.7.15 14:22
@AlphaOmega píše:
@RoseK A to by pomohlo?

To je jak z blbýho filmu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1409
29.7.15 14:29

@MilijonDolarBejby paneboze, za trest? To je fakt do nebe volajici 8o :roll: oproti tomu jsou moje (ted uz nastesti byvale) problemy s byvalym nicotne. Jen jeste prihodim takovou perlicku, kdyz jsem se od nej balila, vzala jsem si jen to nejlehci, co jsem zvladla pobrat, v byte jeste zustala sedaci souprava s konferencnim stolkem, hodnota asi 20 tis., vyrozumela jsem ho, ze si pro ni do tydne prijdu. Prisla jsem pro ni za tri dny a na schodech jsem potkala pana, ktery se me ptal, kde bydli pan K., ze ma zajem o koupi te sedacky :mrgreen: 8o no kdybych prisla pozdeji, tak uz sedacku nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
29.7.15 14:34
@Kobliha51 píše:
To je jak z blbýho filmu… :mrgreen:

Není to film, je to z reality a je to lekce.
Tchána jsem si do té doby nesmírně vážil a těšil se u mě bezvýhradné důvěře. Dokonce ho znám déle než svou ženu a něco jsme si spolu prožili a hodně toho společně udělali.

Vzniklá situace mě neuvěřitelně překvapila a mé přesvědčení, že se v lidech vyznám vzalo nenávratně a kompletně sbohem.

V tomto případě to není vyčůranost nebo tak. On je skutečně přesvědčen že je v právu, že jsme mu škodili a ubližovali a že na peníze a věci co od nás dostal měl nárok (či co). On je do poslední buňky v těle přesvědčen, že morálně nepochybyl. A já jsem přesvědčen, že bude bránit svou pravdu, i kdyby ho to mělo zabít. A myslím, že tak každý z těch exotů co je tu popsán. Každému bylo jen ublíženo a každý je v právu, ať si realita tvrdí co chce.

Lidské bytosti jsou opravdu zajímavá zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová