Extrémně šetřivá kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zakl.
28.8.13 22:35

@jonatanka
Ja take, kdyz jsem byla v CR, delala jsem grilovacky kazdy vikend a vse jsem tahla, nic neocekavala. Ziju v zahranici a tam je to financne opravdu o necem jinem, co se tyce zvance. Proto tu vetsinou kazdy neco prinese, nemuze to zacvakat jen hostitel. Je to tu takove nepsane pravidlo. To uz se ale dostavame jinam :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
50725
28.8.13 22:37
@Zakladatelka píše:
@siamka7
No, to se uz jednou stalo. Nefungovala mne z neznameho duvodu karta. Zaplatila to, no, nenecha mne umyvat nadobi, ze :lol:. Nicmene, byla to castka za jednu mattonku… Priste, kdyz jsme se videli, sli jsme do kina… Prvni vec, co mi rekla..muzes mi zaplatit pulku listku do kina, za to minule?..

To bylo nějaké levné kino… Nebo drahá Mattonka :mrgreen:

Tak to opravdu vypadá na těžší případ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zakl.
28.8.13 22:47

@Angua
No, voda stala tusim sedum dolaru a kino patnact… Uz si to presne nepamatuju… :cert: :lol:.

• Citovat
  • Upravit
50725
28.8.13 22:54
@Zakl. píše:
@Angua
No, voda stala tusim sedum dolaru a kino patnact… Uz si to presne nepamatuju… :cert: :lol:.

Aha, já myslela, že to bylo u nás :mrgreen: Tak to jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.8.13 00:00
@Zakladatelka píše:
@siamka7
No, to se uz jednou stalo. Nefungovala mne z neznameho duvodu karta. Zaplatila to, no, nenecha mne umyvat nadobi, ze :lol:. Nicmene, byla to castka za jednu mattonku… Priste, kdyz jsme se videli, sli jsme do kina… Prvni vec, co mi rekla..muzes mi zaplatit pulku listku do kina, za to minule?..

tak na tohle už omluvu nemám teda… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.8.13 00:01
@Zakl. píše:
@Angua
No, voda stala tusim sedum dolaru a kino patnact… Uz si to presne nepamatuju… :cert: :lol:.

aha

tak to zas není taková drzost…

Mimochodem já když byla ve státech bylo tam levněji než u nás :think:
Teda pochopitelně ne v hospodě. Ale to je fakt už jiné téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
29.8.13 09:44
@Zakladatelka píše:
@siamka7

coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 8o ty vo. e to je úplná kráva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.8.13 10:15
@Zakl. píše:
Sto lidi, sto nazoru ;). Dekuji vsem :D

nevím, co jsi četla ty, ale mě s toho sto názorů fakt nevyplývá. Já z toho vidím, že se kámoška veze na tvých zádech ať už to kdokoliv napsal jakkoliv. Že je jinak úžasná - promiň - ale to se mi fakt nechce věřit. Myslím, že jednou prozřeš a bude tě to bolet.

• Citovat
  • Upravit
10959
9.9.13 21:50

pro zakladatelku

Tak co? jak to dopadlo? zbavila ses jí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
10.9.13 16:06

Pro zakladatelku:

Ahoj, promiň, ale mě příjde, že to není kamarádka, ale známá (dle toho co popisuješ nebo já bych ji tak nazývala)… neposlat sms k narozeninám?! To je trošku divné… chápala bych, kdybyste si nedávaly dárky, ale já bych si řekla, že ji nestojím ani za zprávu… co se týče toho FB.., tak já si s kamarádkama taky píšu na FB, nedividím na tom nic divného, každý šetří jinde.

No a co se týče placení - já mám 2 nejlepší kamarádky, máme to tak, že si platíme každá svoje a když má některá narozeniny, tak zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
7.5.14 22:10

pro zakladatelku

Ahoj kočko, tak jak to dopadlo? kamarádíte se ještě? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.5.14 23:04

Před pár lety nás jeden kamarád pozval s mým tehdy ještě přítelem, dneska už manželem, a ještě se dvěma páry přátel na oslavu jeho kulatých narozenin. Rožnila se kýta, grilovalo se maso, narazila se bečka, pilo se víno. Všichni jsme se mu skládali na společný dar a ještě mu každý přinesl lahvinku, bonbošku a kamarádka ještě nějakou drobnost. Posedělo se, každý si dal asi dva kousky grilovaného masa a pár kousků z té kýty…no když jsme se s těmi přáteli zvedali k odchodu, byly tam ještě dva talíře masa z grilu a něco ještě nebylo ani hotové a téměř půl té obří kýty. Manžel si dal tehdy tři piva, já za celý večer dvě sklenky vína. Když jsme se chtěli rozloučit, tak nás oslavenec ještě pozdržel s tím, že to rozpočítal a že dělá na každý pár něco přes 500,– kaček. Tak to nám tehdy vyrazilo dech. Napřed nás pozval na oslavu svých narozenin a pak to chtěl ještě zaplatit. S ním, jeho ženou, jeho třemi přáteli nás tam bylo tehdy deset. No, zaplatili jsme, ale zařekli jsme se, že už nikdy více… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
7.5.14 23:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.5.14 23:13
@Krisťa81 píše:
Před pár lety nás jeden kamarád pozval s mým tehdy ještě přítelem, dneska už manželem, a ještě se dvěma páry přátel na oslavu jeho kulatých narozenin. Rožnila se kýta, grilovalo se maso, narazila se bečka, pilo se víno. Všichni jsme se mu skládali na společný dar a ještě mu každý přinesl lahvinku, bonbošku a kamarádka ještě nějakou drobnost. Posedělo se, každý si dal asi dva kousky grilovaného masa a pár kousků z té kýty…no když jsme se s těmi přáteli zvedali k odchodu, byly tam ještě dva talíře masa z grilu a něco ještě nebylo ani hotové a téměř půl té obří kýty. Manžel si dal tehdy tři piva, já za celý večer dvě sklenky vína. Když jsme se chtěli rozloučit, tak nás oslavenec ještě pozdržel s tím, že to rozpočítal a že dělá na každý pár něco přes 500,– kaček. Tak to nám tehdy vyrazilo dech. Napřed nás pozval na oslavu svých narozenin a pak to chtěl ještě zaplatit. S ním, jeho ženou, jeho třemi přáteli nás tam bylo tehdy deset. No, zaplatili jsme, ale zařekli jsme se, že už nikdy více… :roll: :mrgreen:
:roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.5.14 23:17

@Krisťa81 :-O..no a drobný si nech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...