Extrémně silná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
25.10.19 23:00
@Anonymní píše:
Ahoj, mě nepomáhá nic a ani nebudu spát když tampon měním co hodinu a půl…
Byla jsem dnes u lékaře, nic mi nedal, musím vydržet, ach jo :cert:

Zkoušela jsi třeba vodu s citrónem nebo samotný citrón? Mě to vždy menstruaci zeslabilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.10.19 18:26
@Anonymní píše:

Ja pouzivam bylinkove vlozky a zensky caj. Pomohlo mi to moc. Predtim jsem za hodinu protekla. Ted mi staci 2 vlozky na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.12.19 05:43
@Anonymní píše:

mam to uplně stejně vložky použivaš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
29.6.20 19:09

Ahoj já jsem po dvou porodech po prvnim MS normalni nepravidelná ted pravidlená ale mega silná! Dnes si ríkám, že snad vykrvacim doufam, že to ustane.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
30.6.20 08:41

Nemas doma ascorutin? nebo udelat stavu z citronu…nebo vzit vitamin C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
10.7.20 20:55

@sobesin bylo to fakt jednodenni a pak uz skoro nic…uvidime co pristi cyklus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 14:34

Ahoj jedna jse o to že tento měsíc jsem dostala menstruaci o 1 den dřív.. Dneska je to pátý den co jí mám a ráno to vypadalo že už jenom spinim no teď jse to troška rozběho ale není nějako extra silná jen když jsi sednu na záchod tak to že mě jde a jsou tam malé hrudky ale nemají ani 1cm většinou už pátý den jsem spinila tak mě to trošku zarazilo PS: jsem rok a půl po porode :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.22 20:04

@MiloslavaZ ahoj, prosim te, porad ti pomaha ten rebicek na menstruaci. Mam silene silnou, nevim co s tim. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.22 20:24

@hanzy ahoj, prosim te, pomohlo ti neco na tu menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.24 22:39

Silná menstruace, kusy sliznice

Ahoj, omlouvám se za anonym,
Asi 10 let mám diagnostikovanou endometriózu na vaječnících, mnoho let jsou nicméně cysty stejné a nezpůsobují mi potíže. Neberu žádné léky ani antikoncepci. Nemám žádné problémy. Mám za sebou 2 přirozené porody.

Často mívám silnou menstruaci, to znamená, že první 3-4 dny potřebuji největší vložku co hodinu. Ale tentokrát nevím, jestli to není nějaký průšvih. Menstruační krvácení přišlo o týden dříve. Teď je to 4. den a doposud bylo všechno normální.

Už 4 hodiny mám ale krvácení tak silné, že mám vložku na 10-15 minut. Padají ze mě několika centimetrové kusy sliznice. Břicho povolívá jen lehce. Hodně piju, dala jsem si vodu s citronem, ale zatím je to pořád takhle silné. Dám si noční vložku, vyčistím si zuby, zaliju dvě kytky a vložka je proteklá :cert:. Tonic si koupím ráno, ale co teď? Nevykrvácím do rána? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76182
8.7.24 23:06

Hm :nevim: asi nevykrvácíš, ale sjela bych na pohotovost, nezní to úplně dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 23:13

@stinga To bych si musela zavolat sanitku. Jsem doma jen s dětmi a bez auta. To zase nechci úplně plašit. Dala jsem si teď 3 celaskony, ascorutin bohužel nemám. Čím to může být? Hormony? Ještě kojím, ale už jen občas. Cítím se ok…zatím. Ale prostě ta intenzita mě překvapila.

• Citovat
  • Upravit
76182
8.7.24 23:31
@Anonymní píše: Více

spíš ti mohl prasknout nějaký myom, o kterém jsi nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76182
8.7.24 23:47

Zkus na tu gynekologickou pohotovost zavolat - to je těžké takhle radit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
9.7.24 06:48
@Anonymní píše: Více

Endometrioza je poměrně závažný problém způsobený přebytkem estrogenu. je řada doplňků, které dokáží estrogeny potlačit a progesteron podpořit, ale osobně doporučuji vyhledat na internetu stránky paní Gabriely Tuatti, ta si sama endometriozou prošla a má ucelený a funkční program na řešení těchto problémů. určitě se na její stránky alespoň podívejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí