Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když ptáčka lapají hezky zpívají, ale jak budeš chtít odejít ouha velký problém. Najednou zjistíš, že smlouva je na rodné číslo a ne na odběrné místo, že je na dobu určitou tedy na 3 roky a že když se stěhuješ jinam k někomu kdo už má třeba čez tak máš problém protože máš smlouvu na 3 roky a tak vyhrožují pokutou. Nebo ti nabídnou, ukončení smlouvy s demontáží elektroměru, ale byt není můj, tak to asi z logiky věci neklapne. nejlépe by bylo předělat si smlouvu na nové adrese k centropolu. Je to peklo a moje hloupost, že jsem věřila té bábě co mi to nabízela, že není žádný problém z ukončením, kdybych se rozhodla. Akorát to není pravda. Chybami se člověk učí. Centorpol již nikdy nedoporučuji a když tak řádně se seznámit s podmínkami smlouvy a klidně si k tomu vzít někoho kdo tomu rozumí, nevěřit prodejci.
NEBRAT, NEBRAT, NEBRAT!
Podomní prodej- seniorům vnutí všechno. Smlouva je prakticky nevypověditělná. Ani po smrti uživatele není klid. Náš příklad - 6.7. tchýně zemřela ( upozornńuji, že i podpis na smlouvě musel být zfalšovaný, neb v době podpisu žila imobilní u nás), hned jsme řešili přestup zpět k ČEZu, po dodání úmrtního listu a výpovědi obratem- v okamžiku, kdy jsme úmrťák měli, se táhlo a táhlo řešení, spousta dopisů od C, spousta telefonátů na zákaznickou linku ( jediný plus- milí operátoři), placené další zálohy- po smrti tchýně, prokazatelně…nyní další dopis ( říjen 2016), že smlouvu ukončují 26.10., že chtějí další odečet (poslán v září) a že vyúčtování půjde do dědického řízení!!! proč, proboha??? jakmile dostaneme vyúčtování v plusu, jdeme za právníkem. Za nás jedině NE i pokud by byli nejlevnější na trhu.
Nevrací přeplatek ani po pravomocném dědickém usnesení. Ještě víc než půl roku po úmrtí zákazníka (a po demontáži plynoměru!) si účtují poplatky, tak, aby se z původního přeplatku stal nedoplatek. V korespondenci lžou, na věcné argumenty vůbec nereagují a neodpoví na ně (jak mohou účtovat poplatky za plyn někomu, kdo je dávno mrtev a plynoměr je odpojen?). Operátor na lince k ničemu, jen vše „předá“ a nestane se opět nic. Nikomu kompetentnímu se nedovoláte. Mně se to jeví jako pokus o bezdůvodné obohacení či o podvod. Někdo jiný by možná řekl, že to jsou jen obyčejní zloději.
Pokud se chcete někomu pomstít, tak mu doporučte Centropol!
Rok a půl po smrti tchyně (rok po ukončení smlouvy) přišla faktura + upomínky na odběr 5 ks LED žárovek…500Kč+ pokuta za upomínky 200 Kč…kašleme na ně
Centropol žádné LED žárovky nedávali. LED žárovky dostane od Bohemia energy, comfort energy, X energie a Lama energy - všechny tyto společnosti s LED řeší již čoi ![]()