Fixní rovnátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1223
30.7.15 16:41

@radkka jo? no mojí kamarádce je sundali zrovna po roce a půl :think: ale tak je fakt že pak tam měla ještě takový ten udržovací drátek, jen teď už nevím jak dlouho říkala, ale to už prý vůbec není vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 16:43
@LenďuleB píše:
@radkka jo? no mojí kamarádce je sundali zrovna po roce a půl :think: ale tak je fakt že pak tam měla ještě takový ten udržovací drátek, jen teď už nevím jak dlouho říkala, ale to už prý vůbec není vidět

Fakt? Tak třeba takové případy existují a přála bych ti, aby ti to sundali co nejdřív, ale já takové opravdu neznám. Spíš je všichni mají tak kolem tří let, znám teda i jednu, která je měla 5 let, ale to byl extrémní případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
30.7.15 16:46

@radkka 8o no ty bláho, tak to je hodně dlouho. Opravdu jo, ale nepočítám do toho tu dobu „udržovacího drátku“ :-) Mně právě orto říkala rok, rok a půl.. tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.7.15 16:50
@LenďuleB píše:
@radkka 8o no ty bláho, tak to je hodně dlouho. Opravdu jo, ale nepočítám do toho tu dobu „udržovacího drátku“ :-) Mně právě orto říkala rok, rok a půl.. tak uvidíme

Fakt, ale ona měla nějaké větší problémy, věděla, že to bude na dlouho. Tak snad půjde vše podle plánu, rok a půl je paráda, to si je ani pořádně neužiješ :mrgreen: Já ti můžu říct, že jsem si na ně tak zvykla, že jsem se za ně ani nestyděla a všude jsem se zubila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
30.7.15 17:46

@LenďuleB me rikala doktorka at pocitam 2-2,5roku vzhledem k tomu jak mam zuby postaveny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.7.15 21:35

To je v poho. Ja to nějak neresila jak dlouho. Vedela jsem, že rok a pul minimalne. Cim je člověk starší, tim to trvá dyl takže jestli to ted bude o pul roku dyl nebo ne me uz netrapi, jsem na ne uz zvyklaa kdyz vidim ten pokrok, tak mam radost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.7.15 21:36
**@radkka:
Fakt, ale ona měla nějaké větší problémy, věděla, že to bude na dlouho. Tak snad půjde vše podle plánu, rok a půl je paráda, to si je ani pořádně neužiješ :mrgreen: Já ti můžu říct, že jsem si na ně tak zvykla, že jsem se za ně ani nestyděla a všude jsem se zubila :D

Ja se taky zubim a vubec to neresim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.8.15 22:17

Jdu na radu… mam fixni dole neco malo pres mesic, zatim bez trhani, ortodontistka se rozhoduje co trhat, vypada to na 1 jednicku… tim jak to ted mam nastavene, mi jedna jednicka jakoby couva dozadu - dovnitr pusy, ale tu mi trhat nechce, mam na ni dany zamecek ale zatim neni prichycena k dratku, rikala, ze mi chce mi nejspis nechat vytrhnout tu druhou jednicku (protoze je na ni spicka trosku urazena).. no ale vypada to desne kdyz se kouknu z profilu do pusy, proste mam řadu zubu a jeden mam proste odsunuty vzadu, nemuze se mi vyviklat?? to mi ji pak zas bude vracet zpatky do rady… teda chudak zub… navic se to blbe se to cisti, mezizubni tam ani nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
26.8.15 23:08

@Chezzie prijde mi, ze to mas podobny jak ja. Jednu jednicku jsem mela uplne pretocenou a taky mi ji chtela vytrhnout, ale pak rikala, ze by to bylo blbe mit jen 3 zuby vpredu a sla ven petka. Mela jsem z toho taky strach, ale dnes uz mam zuby krasny. Sic jeste rovnatka mam, ale uz je mi to fuk pri tom pokroku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
18.11.15 09:37

Tak holky, zhruba za hodina jdu na spodní fix.. brrr mám maličko strach, když si uvědomím jak dlouho mě bolely zuby a vlastně celá pusu při nasazení horní fixu. Ale za ty pěkný zuby to stojí ne :pankac: Tak mi držte palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
18.11.15 09:41
@radkka píše:
Fakt, ale ona měla nějaké větší problémy, věděla, že to bude na dlouho. Tak snad půjde vše podle plánu, rok a půl je paráda, to si je ani pořádně neužiješ :mrgreen: Já ti můžu říct, že jsem si na ně tak zvykla, že jsem se za ně ani nestyděla a všude jsem se zubila :D

Musím reagovat takle s odstupem času.. čoveče, taky jsem si už -aspoň na ty rovnátka nahoře - zvykla a vůbec to nijak neřeším a taky se normálně zubím, naopak si říkám, že můžu být na sebe pyšná, protože pro sebe něco dělám :)… ajinak tuhle moje dceruška prej a mami, já už jsem se takle na tebe zvykla, nebude se ti po těch rovnátkách stýskat, schováš si je?? :lol: a já nene, ty se vyhodí a ona tak smutně, tak mi je dáš na památku? :lol:

Příspěvek upraven 18.11.15 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 09:42
@LenďuleB píše:
Tak holky, zhruba za hodina jdu na spodní fix.. brrr mám maličko strach, když si uvědomím jak dlouho mě bolely zuby a vlastně celá pusu při nasazení horní fixu. Ale za ty pěkný zuby to stojí ne :pankac: Tak mi držte palce :kytka:

Držíme :hug: Neboj, mysli jen na to, jak budeš mít krásné zoubky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 09:50
@LenďuleB píše:
Musím reagovat takle s odstupem času.. čoveče, taky jsem si už -aspoň na ty rovnátka nahoře - zvykla a vůbec to nijak neřeším a taky se normálně zubím, naopak si říkám, že můžu být na sebe pyšná, protože pro sebe něco dělám :)… ajinak tuhle moje dceruška prej a mami, já už jsem se takle na tebe zvykla, nebude se ti po těch rovnátkách stýskat, schováš si je?? :lol: a já nene, ty se vyhodí a ona tak smutně, tak mi je dáš na památku? :lol:Příspěvek upraven 18.11.15 v 09:42

:palec: To je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
18.11.15 09:55

@radkka já vím, děkuji :hug:, už aby to bylo za mnou.. no já sem schválně pak napíšu, budu potřebovat nejspíš utěšit :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 10:01
@LenďuleB píše:
@radkka já vím, děkuji :hug:, už aby to bylo za mnou.. no já sem schválně pak napíšu, budu potřebovat nejspíš utěšit :? :lol:

Napiš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.