Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@radkka
fakt jo? To je ale zase od nich hezký
Takže už máš po? Tak to závidím…
@LenďuleB píše:
@radkkafakt jo? To je ale zase od nich hezký
Takže už máš po? Tak to závidím…
Já už je mám dlouho dole, když mi je sundali, měla jsem pocit, že mám strašně veliký zuby ![]()
@LenďuleB píše:
@radkka ty se máááášUteklo to? Každý píše, že jako voda…
Jo, jo, uteklo to strašně, měla jsem je asi 2,5 roku (už nevim přesně).
@LenďuleB
ja mam rovnatka na horni celisti od ledna, ted v pulce cervence jdu na spodni celist.. na vrsek jsem si zvykla az tak po 3m, ted uz ani nevim ze je mam…dasne jsem mela odrene asi tyden, pak jednou kdyz mi blbe zastrihla ten utahovaci retizek co jsem mela pak jeste k dratku (ten tmavsi, pry vic tahne nez ten svetlejsi, ten svetlejsi jsem mela na druhe strane, tak jsem to taky vic citila, kde to vic tahne, ze zacatku mi to misto tech retizku vazala i takovou gumicko. ted nekdy retizek mam nekdy ne.
ted mi delala otisky aby se rozhodla jak bude postupovat dal, nejdriv ze mi vytahne 2 petky - osmicky nemam uz dlouho…(nahore mam krome osmicek pryc jeste na jedne strane ctyrku, na druhe petku) a minule mi rekla, ze jeste neni rozhodnuta, ale ze to vidi jen na 1 jednicku.. to jsem vytrestila oci, ale rikala, ze mi nejdriv nasadi rovnatka a pak ten zub vytahnem az treba za 2 mesice, ze se uvidi…
@lightblue
jsem v nejakem videu na youtubku o rovnatkach slysela o tom sundavani, ze je to docela v pohode, jen ze ma clovek pocit, ze mu krupou zuby
- tim jak se pry klestickama scvakne ten zamecek aby se deformoval…a pak se zbrousi zbytek toho lepidla.. kdy ti je budou sundavat?
@ixule @lightblue
me bude letos 36
taky jsem se rozhoupala hodne dlouho… vlastne az ted na materske, rikala jsem si ze je to jedinecna prilezitost je dat, a do prace uz snad pujdu s hezkyma zoubkama…
jako jedna znama mi rekla, proc jsem si rovnatka dala, kdyz vdana jsem, deti mam
jako ze je to proto aby mi ty zuby dlouho vydrezeli, abych ja se citila v pohode asi nepochopila…
Jen holky, ja nevim, jestli je to moje uchylka, ale od ty doby, co mam rovnatka vic lidem koukam na zuby…
@Chezzie píše:
@lightblue
jsem v nejakem videu na youtubku o rovnatkach slysela o tom sundavani, ze je to docela v pohode, jen ze ma clovek pocit, ze mu krupou zuby- tim jak se pry klestickama scvakne ten zamecek aby se deformoval…a pak se zbrousi zbytek toho lepidla.. kdy ti je budou sundavat?
Žádný takový pocit jsem neměla, vůbec jsem necítila, že ty zámečky sundali (měla jsem klasická rovnátka), ani broušení nebylo nepříjemné.
@radkka díky, to je potěšující. Jako nebojím se, že by to bolelo, ale ten pocit mě zajímal ![]()
@lightblue píše:
@radkka díky, to je potěšující. Jako nebojím se, že by to bolelo, ale ten pocit mě zajímal
Já se toho trochu bála, ale fakt to nebylo cítit, až jsem se divila, když jsem viděla, že už to celý vyndavá z pusy ![]()
@Chezzie píše:
@ixule @lightblue
me bude letos 36taky jsem se rozhoupala hodne dlouho… vlastne az ted na materske, rikala jsem si ze je to jedinecna prilezitost je dat, a do prace uz snad pujdu s hezkyma zoubkama…jako jedna znama mi rekla, proc jsem si rovnatka dala, kdyz vdana jsem, deti mam
![]()
jako ze je to proto aby mi ty zuby dlouho vydrezeli, abych ja se citila v pohode asi nepochopila…
jo přesně tak jsem to brala i já
jsem doma, nikam moc nechodím, tak to nevadí
ale už jsem si zvykla tak, že by mi to nevadilo, ani kdybych chodila do práce
to je blbej dotaz teda jako, to vlastně, když už jsme vdané a máme děti, tak nemusíme vypadat dobře a jak se cítíme už už úplně jedno že
![]()
Věř, že nevadilo. Já na mateřské váhala i z důvodů finančních a teď chodím do práce a je to OK. Navíc to vidím i na více lidech v MHD. ![]()