Fixní rovnátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
537
16.6.15 10:15

@LenďuleB ne že je to větší masakr, ale když pak jdeš na utažení drátu, jak já tomu říkám a utáhne Ti vršek a spodek najednou, tak toho je až dost ty první dva dny :) Jinak nahoře mám keramiku a dole kov, protože mi mudra řekla, že dole dát keramické zámečky nedoporučuje, protože jsou vystouplejší a mohla bych si o ně zubama vadit a je fakt, že je mi to už jedno. Stejně to není vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 10:25
@LenďuleB píše:
Jo a teda ty spodní jsou ještě větší masakr než ty horní? No tak to je radost teda :roll:.. aha a to jsem nevěděla že ibalgin přerušuje proces rovnání zubů 8o mně ho moje ortodontistka doporučila a samozřejmě paralen apod..

Ibalgin jsem brala a nemám pocit, že by to něčemu vadilo (zuby mě teda tolik nebolely, ale brala jsem ho na břicho). Spodní pro mě byly horší, protože jsem je měla křivější, takže to bolelo první 3 měsíce vždy týden po utažení jako prase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.6.15 10:33

@radkka tak to budu mít podobně. Nahoře jsem měla jen jeden zoubek maličko ven ale dole je mám hodně stěsnané, hlavně teda vepředu, tak to se mám na co těšit :( Ale zase pak budu mít hezké zuby, to za to stojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 10:35

@LenďuleB Dole to mám taky na prd, nějak málo místa v puse :zed: nahoře jsem měla taky jen jeden zub špatně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.6.15 10:37

@radkka tak to jsme na to stejně. Taky mám v puse nějak moc zubů :lol:, teda hlavně dole. Já právě jsem chtěla jí ti do toho jedno zubu nahoře, jsem si říkala když už… hrdinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 10:41

@LenďuleB Ještě sis nezvykla nebo už je líp? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.6.15 10:50

Mě teda nic neutahuje :think: jednou za 5-6 týdnů vymění ty gumičky a jednou za 4 měsíce celý ten drátek - oblouk. To nejhorší, tedy pro mě bylo, že před nasazením jsem si musela nechat vyndat osmičky, protože byly na ležato a tlačily na ty ostatní zuby, takže rovnátka by byly k ničemu, 3 z nich ani nečouhaly, takže 13 stehů v hubě, takže s rovnátkama už mě snad nic horšího nepotká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 10:52

@ixule Osmičky mi zjistili na rentgenu po sundání rovnátek (při nandání fakt nebyly), už je to nějakej rok a nehly se, prý to může trvat i několik let..ale taky mi nevyrostou a budu muset na vyřezání, mám docela strach, abych se tam dostala včas a nezačaly se mi křivit zuby :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.6.15 10:58

@ixule noo, já je mám právě taky takový ležatější ty moudráky… 8o a říkala, že trhat se nebude :think: tak jako doufám a věřím, že ví co dělá, znovu bych to všechno, byť časem teda podstupovat nechtěla :cert:

@radkka už je maličko líp, děkuju :hug: Jen jste mě teď maličko vyděsily s těma moudrákáma, ale ta orto říkala, že trhání není třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 11:00

@LenďuleB Tak třeba netlačí a bez problému se vejdou, doktorka to ví určitě líp, než my :kytka: neboj. Hlavně, že už je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
16.6.15 11:02

No holky mě říkala, že i kdybych si ty rovnátka rozmyslela, tak ty osmy by měly ven, že mi minimálně ničí sedmičky, ale byly vyloženě na ležato, tak nevím, tak snad ví co dělají že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.6.15 11:07

@ixule :pankac: přesně nebo :cert: :lol: Tak to jsi si asi užila co? Byla na tom moje starší ségra a vím, že teda brutálně trpěla, když to přicházelo k sobě :?

@radkka Je, díky bohu :dance: ještě ty tváře aby si už zvykly.. to zachycování rovnátek o rty když se usměju už ani neřeším, když mi to ty rty nějak teda ještě nepoškodí.

Holky a ruku na srdce, jak si připadáte s těma rovnátkama? Já teda né zrovna moc atraktivně :-(…Taky Vám příjde že máte hrozně velkou pusu?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 11:10

@LenďuleB První měsíc jsem si připadala příšerně, ale pak už jsem byla zvyklá a vůbec se za ně nestyděla. Pamatuju si, že asi po půlroce co jsem je měla jsem se rozešla s přítelem, to jsem se trochu bála, že mě nikdo nebude chtít :mrgreen: :mrgreen: ale trhala jsem rekordy v počtu nápadníků :oops: :lol: takže myslim, že je to všem jedno, teď už je to opravdu běžná věc, nikdo se nad tím nepozastavuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
16.6.15 11:12

@radkka no já si taky říkám aby ode mě ten můj teďka neutekl :roll: :lol: ale tak koukám, že se není čeho bát :pankac: :D Jinak já si teďka taky právě připadám né zrovna atraktivně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.6.15 11:15

@LenďuleB Teď jsem si vzpomněla, že když mi je sundali, já celá nadšená, tak mi plno kamarádů řeklo „jéé a tobě tak slušely“ 8o :pocitac: cítila jsem se trochu uraženě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.