FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
30.11.11 12:24

Tý jo Danuška už by měla znát výsledky HCG - byla dnes na kontrole… Ležela se mnou a s Vanilkou po OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.11.11 12:29

To bylo na mě?""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11935.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11935.gif
Já teda se mám dobře. Jsem včera na noční zjistila, že jak každou chvílu vycházejí nové směrnice tak mi musíme podepisovat, že jsme seznámené, no tak jsem některé četla a chtěla podepsat, ale moje jméno tam jaksi není. Hold se mnou už nepočítali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 12:30

jojo na tebe :jazyk:

No vidíš - aspoň tě nebudou muset v únoru vyškrtávat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.11.11 12:32

To je fakt :think: :mrgreen: A co ty? Mě je blbé se tě furt ptat, mosí to být úžasné. Fyzicky asi žádná změna ale v hlavě to máš furt coo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 12:39

Makisku já to zase nechci zbytečně vytahovat, víš - mrzí mě že vám to nevyšlo a na druhou stranu mám strach, jestli se bobek bude vyvíjet jak má, jestli vůbec toho 12.12. uvidím :srdce: jestli nebude moc brzy a tak…

bříško mám pořád nafouklé - ale jestli je to ještě od stimulky, nebo jsem už stihla přibrat svým nezřízeným zobáním, to netuším… v hlavě to mám, ale moc se bojím aby to byla pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.11.11 12:47

Simi věřím, že máš strach, uplně si to dovedu představit. Bohužel, ten strach bude od kontroly do kontroly minimálně do konce 12 týdne. Si myslím. Nemysli si furt ti držím pěsti ať to je dobré, protože vím, že je dlouhá cesta před vámi.Ale raduju se, že je to ok a ok to taky furt bude. Musí. Tak já se už ptat nebudu, když budeš chtět tak mně někdy napiš o tom do SZ a když ne tak nevadí. Ju? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 12:52

Maki mě nevadí se o tom bavit, jen nechci ubližovat holkám kterým to neklaplo a nechtějí to číst..... víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.11.11 12:53

Právě proto říkám SZ, mě to totiž nevadí ba naopak. Těším se z toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 12:57

holky normálně jsem se včera chytla u toho že nemám vůůůbec vánoční náladu. A co hůř - ani jeden dáreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
30.11.11 12:57

Ahoj holky,chtela jsem se zeptat,jestli některá nejdete na KET. Mám nějaké prášky Divinu,Divigel,Fraxiparin a ještě na imunitu?? nemůžu si vzpomenout. Pokud byste některá něco potřebovala,dejte vědět-daruji vám to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
30.11.11 13:03

Ahoj holky ta já zase dneska testnula a nic :,( . už tomu nějak přestávám věřit, no i tak zase zítra testnu jestli náhodou nebudou //, no uvidím zítra. Jinak já se včera pustila už do pečení a mám skoro půlku ještě tu druhou a bude to. Dárky pomalu chodí poštou tak už se mi to tu sbírá :) . Aspoň ty svátky mě těší!
Jinak doufám, že Simi srdíčko :srdce: už uvidíš a bude vše v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16732
30.11.11 13:37

Simi buď v klidu, já nemám taky ani jeden dárek, teda zítra přinesu první- mám objednanou voňavku pro mojého a pro taťku. Jen pomyslím na to vymýšlání a shánění a je mě zle. Předvánoční náladu nemám a moc mít nebudu, až těsně před Štědrým dnem. Nemůžem mít výzdobu kvůli kočce. Ještě, že nám ještě neshodila stromek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 13:39

já mám sice vymyšleno, ale stejně ne všechno a hlavně mi chybí nálada jít nakupovat.
Navíc mě doktrorka postrašila - prý se mám vyhýbat dětským kolektivům a nákupním centrům, obchodům a obecně místům kde se kumulují lidi - kvůli bacilům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
30.11.11 13:42

Tak to je jasné Simi, teď je období chřipek a v této fázi by to bylo pro miminko nebezpečné, kdybys onemocněla. A co to objednat po netu? Když máš vymyšleno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
30.11.11 13:53

tak něco jde objednat, ale spoustu věcí nejde… Pro Mišičku chci nákrčník na lyžování, ale to prostě musím vidět - aby jí to barevně sedělo. Ještě pro ni mám najitou peněženku - ve Zlatým jablku… takže tam taky musím osobně… ale něco budu objednávat. Tchyni ponorný mixér co si poručila a ségře žehličku na vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.