Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky všem přeji vše nej nej v novém roce 2012!!!
A hlavně mimísky.
![]()
ahoj holky, přeji všem do nového roku mnoho zdraví a splnění toho našeho největšího přání !!! chci se zeptat, funguje FN zítra už normálně, že? Mám jet na ultrazvuk, tak ať nejedu přes těch 100 km zbytečně… dík za info
jj, funguje, nemusíš se bát - fungovali pořád - maximálně bys skočila k okýnku na gyn. a dr by přišla. Já když jsem byla 29 na UTZ tak ta nová dr. normálně sloužila na ambulanci gyn. a na utz dorazila
holky my jdeme do CARu za 10 dní…
držím nám všem pěsti, aby to co nejdřív vyšlo ![]()
Holky když potřebuji ještě na genetiku na dodělání chromozomů, musím se první objednat nebo tam stačí jen zajít?? Po prve jsme tam jen zašli??
Ahoj holky, přeju všem jen štěstí v tomto roce, abychom byly zdravé, měly svoje nej chlapy a narodila se nám zdravá miminka ![]()
Simi, na zítra posílám hodně síly ![]()
Já tam byla v létě, byli na mě moc hodní, tak budou určitě i na tebe.
Drž se a doufám, že už nic takového nebudeš ani ty ani já nikdy zažívat.
![]()
Díky Renčo - právě přemýšlím co si vůbec zítra vzít sebou…
sestřička mi nic neřekla, jen že nemám od půlnoci nic jíst ani pít…
Papuče, noční košili, vložku, ručník, kartičku pojištovny a zprávu z CAR.
A asi něco na čtení, já tam asi půl den ležela.
Simi přeji ti na zítra pevné nervy a ať jsou na tebe hodní si to za to vše moc zasložíš ![]()
Já taky budu volat do FN a zeptat se co bude dál, mám už skoro vše jen dodělat genetiku a je to a pak jen jak rozhodnou oni!
Renčo a tys ležela v baťovce???
téda mám problém - nemám noční košili
Tak ti dají tu jejich erární:-) Já měla normální delší triko, jako do půl stehen:-)
Jo byla jsem na revizi v Baťovce.Šla jsem tenkrát kvůli krvácení v 8tt na pohotovost a už si mě tam nechali.
Přestalo ťukat srdíčko:-(
jojo Renčo - to znám…
a tobě nikdy nezůstaly mrazáčky?
Mě sestřička do telefonu říkala, že mě odpoledne pustí domů (v 7 nástup - okolo 15 mě pustí), tak doufám že to tak bude. Dr. v caru mi říkala, že v OL si nechávají do druhého dne, ale kvůli problémům s pojišťovnami - prý není problém podepsat reverz a jít domů. Kvůli pitomé pojišťovně zůstávat v nemocnici když líp je človvěku doma.
jdu najít nějakou knihu…
joo už vidím - ty máš první dítko po IVF, a pak pár mrazáčků… promiň přehlídla jsem to.
To bylo druhé IVF a zůstal mi jeden mražáček.
KET s ním ale nevyšel.Ted jsem byla na třetím IVF a nevyšlo:-(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.