FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
8.1.19 13:53

My to bereme z ušetřených peněz a nepodstupujeme IVF každý měsíc. A ještě nikdy jsme neplatili 30 000 za jedno IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.1.19 16:59
@Anonymní píše:
Takový asi hloupý dotaz. Když vám ivf nevyjde, kde berete cca každý měsíc okolo 30 000 na další pokus? My se s manželem rozhodli že zkusíme 3× IUI jak se říká, do třetice všeho dobrého a když to nevyjde, tak ivf s minimální stimulací.

My jsme šli do dalšího pokusu za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.1.19 17:04

@Barushqa měli jsme PK i primovision :palec: pak taky ICSI..myslím, že primovision byla nejlepší investice. Podle toho se krásně dalo vybrat tu nejlepší blastocystu.. Držím pěsti, ať se vám další pokus zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.1.19 12:45

@Carolinca88 díky moc :srdce: a byla jsi po zákroku doma, ležela a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.1.19 16:22

@Carolinca88 A kolik jsi mela vajicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.1.19 16:38

@Barushqa Po ET (byl o víkendu) jsem byla na oslavě a výletě a v práci, pak až jsem nastoupila na neschopenku cca po týdnu, protože jsem se necítila dobře a z krve už mi ve FN potvrdili těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.1.19 16:39
@Alca1985 píše:
@Carolinca88 A kolik jsi mela vajicek?

22 oocytů, ale nakonec zbyly dvě blasty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
9.1.19 17:22

@Carolinca88 tak to jsi jich mela dost. :palec: Me embryolozka rekla ze pri mem poctu vajicek se primovision nejak nedela, ze bych musela mit aspon 9 vajicek aby se vyuzil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.1.19 01:43

@Alca1985 hoja ty cysty mam furt akorat obcas popraskaji a udelaji se misto nich zase novy…obcas se udela jedna velka ted nedavno byla 5cm ale nakonec praskla a tak se to nemuselo resit operativne…clostik sem mela hned nekolikrat ale pokazde sem ho brala jinak..jednou sem ho mela jen jeden vecer a jindy zas treba aj rano aj vecer…mela sem na nej i peknou reakci ale stejne to neklaplo…podle me diky tem cystam…naposledy sem ho brala jen vecer myslim ze od 3 nebo 4 dne cyklu spolecne s prednisonem a acidum folicum…posleze jeste utros…ale uplne poprve sem ho mela i s estrimaxem…a dvakrat za den…zalezi na tom jak reagujes asi i na hormonalnim profilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.1.19 01:45

@Barushqa hoja tak to je super…uz sme napojene tak ted staci aby to jedna rozjela a zbytek uz se poveze :lol: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.1.19 08:29
@Alca1985 píše:
@Carolinca88 tak to jsi jich mela dost. :palec: Me embryolozka rekla ze pri mem poctu vajicek se primovision nejak nedela, ze bych musela mit aspon 9 vajicek aby se vyuzil :?

To máš pravdu, mě ho prve nikdo nenabízel i když by se mohl udělat i při počtu 8 oocytů..ale kdo jich má malinko,tak spíš nedělají..zase pokud to člověk vyloženě chce, tak tě asi neodmítne…ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 19:55

Ahojte
Dnes jsme měli první sezení v CARu. Brali mi krev na 21 DC, udělali utz a mám cystu 2-3 cm. Prý pokud by tam byla tak žádný pokusy ještě moc dělat nebudeme… S mojí dr jsem domluvená že jak budu 3DC tak půjdu na odběry a udělá mi utz zda tam cysta je nebo ne, kdyby ne, tak začnu brát clostil a zkusíme IUI
 EVA

• Citovat
  • Upravit
137
10.1.19 21:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 13:38

Hodnotu AMH mám 8,16 ng/ml mám pcos celkem by mě zajímalo kolik z toho všeho může být oplodnění schopných vajíček… :think:
 Eva

• Citovat
  • Upravit
228
12.1.19 10:49
@Anonymní píše:
Hodnotu AMH mám 8,16 ng/ml mám pcos celkem by mě zajímalo kolik z toho všeho může být oplodnění schopných vajíček… :think:
Eva

Ahojky Evi…taky mam pcos a tahle otazka me pronasleduje uplne kazdej den…to se ale pozna az kdyz se to bude zkouset no…drzim ti pesticky… :srdce: a teda co znamena hodnota 8,16 nemam nejmensi tuseni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.