FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
22.3.19 15:30

@Dadule27 aha no me prave ze rikala ze se to většinou dela az kdyz se to nepovede tak při dalším pokusu.. Uvidim kdyztak reknu zítra at mi to udelaj… A dekuji ale zatim ještě neni vyhrano jeste se furt může cokoliv stat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.3.19 19:12

@Moniseeek aha tak me rikala ze se to dela kdyz je silnejsi obal ze se ten vnitrek z toho lip vylije jakoby a zavrta do sliznice…nekdy kdyz je silnejsi obal tak se kvuli tomu nemuze zahnizdit pac se z tama nedostane tak proto…a u me to delala prave z tohoto duvodu..tak je to asi lepsi kdyz se to udela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.3.19 17:48

@Dadule27 tak uz to mam za sebou… Dali mi teda blastocystu ale bohužel jen B+B, druhou jsme si nechali zamrazit. Zbylé byly s vývojem stejně jako den předem takže se nejspis zastavily :? Opět me boli bricho dneska takze odpocivam. Co ty jak se ti daří, kdy jdes na kontrolu? Ja 8.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.3.19 04:23

@Moniseeek ahojky tak becko neni spatny..a ted se tam pekne zavrta a basta :P :mrgreen: to je dobre ze mate i mrazacka.. :dance: jo bricho me boli od punkce ale zda se ze trosku polevuje tak nevim jestli je to dobre :lol: na kontrolu jdu 1.4. Tak sem zvedava jestli do te doby prijede mrcha… :roll: vcera vecer sem byla tak unavena (nevim z ceho) :lol: ze sem za deset deset lezela uz a snad sem usnula do minuty a podivej v kolik tu strasim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.3.19 07:31

@Dadule27 no tak se nacekame… Jee to jdes na moje narozeniny na kontrolu :D ja az 8.4. Se zblaznim.. No snad se nam mrska vyhne :hug: me to brichobtaky poboliva, hlavne sem tam tak pichne. Ono se rika, ze se zavrtava kdyz bolí bricho tak snad to je pravda. Ja uz tyden tak blbě spim ze vzdy od 2do4 cumim donzdi a pak je vecer 7hod a ja jsem unavena jak hrom. Nevim kdy ja se pořádně vyspim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.3.19 07:37

@Moniseeek jo to asi delaji ty hormony ze nemuzem spat ja se vzbudim za noc tak trikrat z toho dvakrat musim curat :lol: a to ze boli bricho je pry taky hormonama takze s bublinkou to nema nic spolecnyho :lol: ale.....nadeje umira posledni :lol: ja mam narozky sedmeho dubna tak to sme stejni beranci :mrgreen: :dance: :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.3.19 08:44

@Dadule27 fakt? Tak to jsme beranci :palec: :hug: ja taky v noci chodim furt curat :D a jak se cítíš dobrý? Vydržíš az do kontroly nebo si budes delat časem test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.3.19 12:11

@Moniseeek no…bricho i prsa pomalu povoluji takze bych rekla ze se blizi tetka..proste ta mrcha prijede to je jasny uz sem i trochu splaskla jak bricho tak prsa :lol: dneska sem dost podrazdena a nejradsi bych vsem kolem zakroutila krkem :zed: :cert: :lol: no test sem delala abych vedela jestli je pryc ten ovetrille nebo jak se to jmenuje…a delala sem ho pred dvema dny a byl tam jen dusik takze uz sem cista zkusim testnout bud zitra nebo pozitri a kdyz nic tak pockam na krev…tesila sem se ze po transferu budu silene testovat jako spravnej magor a cim driv tim lip ale kdyz vim jak to nakonec bylo s embryjkama a ze to co mi transferovali se den a pul nehnulo dal tak se mi ani nechce…spis uz se tesim az mi prvniho ukonci neschopenku a pujdu do prace…doma uz mi hrabe…muj furt at nic nedelam a at sem v klidu at tomu dam sanci…on tomu veri ze se to povede o to vic me to se.e kdyz vim jak bude zklamanej :,( ale tak co nadelame no…asi to proste nema byt..a vis co? To nevadi…uz sem unavena…vycucla jak financne tak psychicky a proste na to kaslu uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.19 13:16

Dadule 27 bože jak já ti rozumím já už poslední měsíc si jen říkám už ať mi je dobře ať už mě uschopni a můžu zas do práce a oklepat se z toho… Je to děs mě furt MS nepřišla takže budu muset pristí týden na další injekci nechci to pak vidět as to přijde.. A zkus ještě věřit dokud neprijde ms pořád to. Může vyjít a partner tě podpoří ať to dopadne jakkoliv tím se vůbec netrap. Taky jsem byla špatná z toho že bude manžel sklamany ale je neuvěřitelný jak se s tím popral a jakou oporou je pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.3.19 15:05

@Lululu1234 tak to ti zavidim ten muj takovy neni…ted mi vycetl susenku ze pak moc kynu a to mimco se tam pry nemuze ani procpat..no prvniho pry uvidim ze ma pravdu..takze susenka=nepodareny ivf…kazda prince nemame :lol: jo jako to vis ze furt doufam ale neverim tomu proste uz…a uz se mi ani nechce nad tim premyslet…a taky to uz nedelam…zitra odpo jedu za mamkou tak spriznena duse mi trosku pomuze :srdce: holky co na to jdou petkrat desetkrat i vickrat obdivuju…ja poprve a naposled…to je taky divny ze ti ani po agolutinu nedosla…no tak jeste jednou te opichaji a uvidis no :( a uz je to deset dni po injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.19 15:51

Dadule 27 tak to mě mrzí já mám v tomhle zaplať pán bůh štěstí a to mě taky hodně psychicky drží. No už je to 11 dní po injekci a nic tak zítra tam zavolám a uvidím co ko zas chytrého řeknou. Já jsem si na začátku říkala že bych to zkusila dvakrát a tím co se stalo do toho už stejně nemůžu jít a vlastně jsem ráda že se to tak vyřešilo a můžu to zkoušet ještě jinými směry tady už je to prostě dané. Budu na tebe myslet a držet palce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.3.19 23:05

@Lululu1234 dekuju ses moc hodna :hug: ja na tebe taky budu myslet dej vedet co ti řeknou ale urcite ti daji dalsi injekci…no ja neovuluju takze ty hormony potrebuju tak jak tak…ale myslim si te mam spatny vajicka proste…kdyz sem byla pred 4 rokama tehotna tak se miminko prestalo vyvijet ve 14 tydnu musela sem na revizi…od te doby a ani driv sem neotehotnela…a vsichni moji byvali maji decek jak slupek a se mnou ani tuk…i kdyz sme zkouseli inseminaci a casovany styk s clostikem a pregnylem…proste si myslim ze mam cadny vajicka..ted se taky embryjka zastavily vsechny skoro stejne…zkusila bych vajicko darkyne a klidne..nevadilo by mi to ale proste nemame 30 000 ale za to mame spoustu veci k placeni (jako kazdej) takze z toho nebude nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.3.19 06:17

Dobre ranko holky :kytka: hlasim na testu shnehobilo dneska 11 dni po punkci a 6 den od transferu…normalne mam lutealni fazi 11 dni tak uvidime kolik to bude po vsech tech hormonech…mozna si ze me na aprila chce prcek udelat sprtouchlata a tak uz pockam na krev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
25.3.19 06:35

@Moniseeek co ty beru…budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
25.3.19 07:10

@Dadule27 dobré ráno, nebooj nebudes sama ja budu mit taky bílo :hug: pak si muzem pobrecet spolu :D ja nevim zda mam testovat, chtěla bych to vydržet do kontroly, ale to se mi určitě mrcha dostaví driv, takze uvidíme jestli to vydrzim… Zatim nemam ani tendenci si jet test kupovat, protože uz doma zadny nemam :D nejvic se bojim dne kdy mrcha dojde, ze se totalne složím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.