Používáte fyzické tresty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
1.5.17 07:06
@terinka4444 píše:
myslíš, že i box se časem bude hodit? :mrgreen:

Box? :think: Ze by se zavedl specialni matersky petiboj? V klasickem je serm, beh, jezdectvi, strelba, plavani.
Serm - ten by samozrejme zustal
Strelba - tu bych taky nechala - trenink na doktora, co chce treba naockovat dite
Beh - s kocarem
Jak modifikovat plavani ajezdectvi me zrovna nenapada. Misto jednoho by treba mohl byt ten box. Ten se domavzdycky hodi, nekdy holt argumenty dojdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
1.5.17 07:09

@…mišíček18.5 nějaké následky tam asi budou ne :jazyk: Jo já taky dostávala a že bych byla štastná to fakt ne. Svoje děti opravdu nefackujeme ;) Ty když uděláš něco špatně tak taky dostaneš pár facek? Já teda ne a dovolovat si na slabší může jen zoufalec :? Umění je vychovávat právě bez facek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.17 07:23
@Baba píše:
Box? :think: Ze by se zavedl specialni matersky petiboj? V klasickem je serm, beh, jezdectvi, strelba, plavani.
Strelba - tu bych taky nechala - trenink na doktora, co chce treba naockovat dite
Beh - s kocarem
Jak modifikovat plavani ajezdectvi me zrovna nenapada. Misto jednoho by treba mohl byt ten box. Ten se domavzdycky hodi, nekdy holt argumenty dojdou.

no hele ale, ono vezmi to takhle, děti neposlouchají, ty zvládneš kordem, když je doběhneš, popřípadě pěstí to srovnáš, ale mělo by se myslet v rámci rodiny prostě v širších souvislostech, prostě i chlapovi někdy jako něco řekneš 3× a nic, takže si myslím, že by bylo rozumné do moderního rodinného pětiboje moderní ženy zařadit nějaký ten styl alá Taekwondo třeba, protože nevím, jestli by jako box na chlapa stačil, oni jak jsou větší než ženská, tak si myslím, že by bylo výhodnější než jen vystřelit ránu, umět tak nějak jako komplexnější bojové umění. A to Taekwondo se mi jeví takové dobré, bylo původně sice pro vojenské účely, ale později bylo přizpůsobeno pro civilní účely, takže si myslím, že by se to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.5.17 09:07
@Baba píše:
Beh - s kocarem

místo plavání bych tam viděla chytání dětí v kalužích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.5.17 09:37
@Tamtama píše:
místo plavání bych tam viděla chytání dětí v kalužích :palec:

Takže si ke kordu seženeme ještě laso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
1.5.17 09:48

Dámy, máte pravdu. Místo toho, abych na své neposlušné děti ječela, vytasím kord, zaujmu postoj a TOUCHE! Začíná se mi ta představa líbit 8) @Baba @terinka4444

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.5.17 09:58
@terinka4444 píše:
myslíš, že i box se časem bude hodit? :mrgreen:

Stačí pepřák. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.17 10:10
@Anna766 píše:
Takže si ke kordu seženeme ještě laso…
:mrgreen: no a to muzeme hezky skloubit s tom jezdectvim :mrgreen: nerikam, ze zvire musi byt nezbytne kun :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
1.5.17 11:20

Ste mě pěkně po ránu nas..štvaly. Včera jsem se dozvěděla, že bez kordu dělám fatální chybu ve výchově a teď čtu, že dobrý rodič má zároveň i pro mě nedosažitelnou fyzičku :think: jste hnusný a určitě to je následek toho, že pro vás rodiče neměli dost facanů :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.17 11:26
@KatkaX píše:
Ste mě pěkně po ránu nas..štvaly. Včera jsem se dozvěděla, že bez kordu dělám fatální chybu ve výchově a teď čtu, že dobrý rodič má zároveň i pro mě nedosažitelnou fyzičku :think: jste hnusný a určitě to je následek toho, že pro vás rodiče neměli dost facanů :cert: :mrgreen:

to se mi líbí, děti nedoběhne, boxovat neumí, s kordem se nechce tahat a my jsme prej hnusný :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
1.5.17 11:36

Bezvadná diskuze :lol: :lol: @terinka4444 @KatkaX @Baba, jen nevím, jestli to ta uživatelka pochopí :lol:

jinak já nemlátím nikoho, manžela, děti, psa, kolegy v práci, prostě nikoho :lol: a kdo někoho uhodí, stejně jedná v afektu a chce si vylít zlost :nevim: tak jaká „výchovná“ metoda? Pak se ty matky diví, když jim to za pár let dítě vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.17 11:40

@EmmaAnna když umí taekwondo, tak nevrátí :mrgreen: promiň, musel jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
1.5.17 12:01
@EmmaAnna píše:
Bezvadná diskuze :lol: :lol: @terinka4444 @KatkaX @Baba, jen nevím, jestli to ta uživatelka pochopí :lol:jinak já nemlátím nikoho, manžela, děti, psa, kolegy v práci, prostě nikoho :lol: a kdo někoho uhodí, stejně jedná v afektu a chce si vylít zlost :nevim: tak jaká „výchovná“ metoda? Pak se ty matky diví, když jim to za pár let dítě vrátí.

Když jim to dítě vrátí, spousta lidí ti řekne, že ho ty matky bily málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.5.17 19:50

@EmmaAnna Tak ja opet musim, i kdyz se tu debata stocila jinym smerem-mnohem zabavnejsim.Ale ja se nestydim za to, ze deti obcas placnu pres ruku nebo zadek (v 90%jeste oplenkovany),a nikdy, opravdu nikdy to nebylo v afektu, nebo abych si vylila zlost.To by mi bylo pred sebou stydno.Ale nez popate neco vysvetlovat (treba rocnimu proc nesmi sahat na sporak/zasuvky/pracku),to radeji po treti domluve pres tu rucku dostane. A pevne tedy verim, ze kdyz se v batolecim veku nauci zasadam spravneho chovani, nebude nutne mlatit 13ti leteho pubose (na peti leteho syna napriklad uz nemusim ani zvysovat hlas).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
2.5.17 09:46

Dámy, dámy, vás nikdo neučil, že slabomyslným se nesmějeme a neděláme si z nich legraci? :lol: Styďte se. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí