Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dysis1 UTZ krásný nález odpovídající 6 plus 3 i se srdíčkem. Vše ukázkové.
Nicméně dnešní odběr HCG 6529j v pátek bylo 4910j. Opět moc malé navýšení :-/ z CAR mi poslali injekci ovitrelle a budeme doufat, že jsem nějaký netabulkový typ ![]()
@Lamicka2016 tak to je divné… pokud mas vse na ultrazvuku dobré tak je to super hlavne ze tam to embryo je a neni vacek prázdný..
vzala te doktorka zase brzo na kontrolu radeji? Jakou vubec mas? ![]()
@Dysis1 ne já už do CAR nemusím až na screening a teď řeším to, že gynekologové nefungují a kam budu chodit na UTZ ![]()
Jinak já se holky vetřela chodím do CAR v Praze ![]()
@Lamicka2016 tak snad bude vse v pořádku ty jo.. zkus si najit nejake diskuze kde to řeší at se trosku uklidnis ![]()
@Dysis1 Právě naopak od pátku jsem byla v diskuzích ponořena. Teď musím vypnout a věřit ![]()
@Jaruška110 Super
to rada slysim
ja nic, nam ted vse stopli, takze na imunologii pujdu az vse skonci a tak se mi to vsechno protahne na Buh vi kdy. Hematologii mam v poradku! @Lamicka2016 to je zvlastni, ze ti to roste tak pomalu, ale ultrazvuk je nejdulezitejsi! Takze si uzivej tehotenstvi ![]()
@Lamicka2016 ahojky tak jak se citis
doufám že je vše v pořádku a uzivas si těhotenství ![]()
@Dysis1 no už jsme dvakrát zašpinila, ale jinak vše v pořádku. Pozítří jedu na UTZ tak snad bude vše v pořádku
užívat si to asi začnu až v druhém trimestru přeci jen pak už je to takové jistější
![]()
@Lamicka2016 me pomohl ascorutin 😊 pak jsem měla pokoj od spineni
@Dysis1 já se zatím snažím ládovat přírodním Cečkem ( zelí, citrony, kiwi), ale pokud se to zase zopakuje asi po něm taky sáhnu. Jak dlouho jsi ho brala?
@Lamicka2016 nez se rozjel potrat cca 10dni ale byl klid tech 10dni a doktorka mi rikala ze neuškodí ![]()
@Dysis1 to mě mrzí, že jsi si tím musela projít
věřím, že geneticky otestovaný prckoj už bude ten pravý, tam by se to už tolik stávat nemělo
![]()
@Lamicka2016 ja v to doufám
bylo to moje ctrte biochemko takze uz to beru sportovně
@Dysis1 chápu, hlavně že si tělo poradí a nemusíš pokaždé na revizi ![]()
@Lamicka2016 to jsem taky strasne rada
vzdy jsem se modlila at je pak krev negativní.. to tělo je skvelej stroj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.