Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dysis1 Je to asi o lidech. Já mam zkušenost jinou, myslím ty na recepci…občas mi to daly,,sežrat,,jako ze otravuji, když sem se na něco ptala…ale tak to se dá přehlédnout.
@Zooinka tak to se vážně divim
ale důležitá je doktorka
ta to vše dělá..
Ahojky!!
Zkusím obnovit tuto diskuzi…chodím do Car Liberec a čeká mě IUI, já jsem v pořádku, je to kvůli manželovi… Mám tam jit na hydrolaparoskopii k Bydžovské…máte někdo zkušenost???
@Pavla198 dovču máme tento týden, takže to uteče, ten příští bude horší ![]()
@Majdasss hydrolaparoskopii jsem nepodstoupila, já byla pouze na klasické průchodnosti ![]()
Inseminaci jsem podstoupila minulý týden, tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
Jinak u dr. Bydžovské jsem byla jednou na utz a byla fajnová ![]()
@Zooinka ano, sestřičky jsou občas trošku laxní na té recepci, ale jen některé, podobná zkušenost ![]()
@Linusren já jsem se spletla, jdu taky na tu průchodnost jenom
jdu předběžně 7.9.,tak snad to už vyjde, teď v létě mi ho kvůli dovolený zrušili…jo, tak doufám, že bude v pohodě, my Bydzovskou máme ![]()
Tak držím pěsti ![]()
@Majdasss jasný
tak snad to uteče do toho 7.9… mě to ani moc nebolelo, jak jsem četla na růzkých diskuzích
jen nepříjemný tlak v podbřišku, jako u MS a bylo to za chvilku hotové…
Moc děkuji ![]()
Tak mám druhý den stimulace. Musím prý hodně pít a zvýšit příjem bílkovin. Měli jste to také? jak to zvládnout??dekuji ![]()
Tak mám druhý den stimulace. Musím prý hodně pít a zvýšit příjem bílkovin. Měli jste to také? jak to zvládnout??dekuji ![]()
@Zooinka měla jsem super bílkovinu protifar
doporučila jsem i kamarádce co byla na ivf a obě super průběh.. A pít hodně ano ![]()
@Zooinka doufám že seženeš v lékárně ale snad ano já to měla přes internet
držím palce dej vědět
já ten protifar brala jednou denně myslím a pozor
udělá to někomu trošku neplechu ve střevech ale je to nutný ![]()
@Dysis1 já už koukala, že by ho měli mít v benu lékárně. Za chvíli tam jdu.Moc děkuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.