Gesslein - Vision S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Gesslein Future?

Přidejte zkušenost s Gesslein Future
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
9.3.07 14:34

Deimosko diky za radu s U nastavbou,ja tasku koupenou mam,mam ale S lift a vypada na leto hrozne teple,i kdyz neni a ma mit dobre izolacni vlastnosti. Proto sem to chtela pres leto resit tou U nastavbou,tak jeste pockam az mi kocar prijde a rozmyslim to podle tasky. Jinak jak jste tady resili tu barvu,tak ja mam objednany cerny, vzhledem k izolaci by to nemelo vadit,ale budu schopna Vam rict az po lete. Na Forbaby.sk sem se divala,ale cenove mi to vyslo stejne jako u nas v Pardubicich,mame tady vyhradniho dovozce a pani ma ty kocary namakany. Nekdo myslim psal ze jste z Prahy,takze to by se asi vyplatilo sem zajet.

• Citovat
  • Upravit
1493
9.3.07 15:42

Ona ta taška T lift měla přesný název T lift S, takže je to asi to samé. Potom to přejmenovali na S lift.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.07 16:45

nováček

Ahoj, jsem tu nová a moc se nevyznám na těchto stránkách. :o((( Chtěla jsem poprosit někoho, aby mi napsal zkušenosti s kočárkem Gesslein Vision. Nejsou o něm moc dostupné informace. Kočárek se mi strašně moc líbí, bohužel jsem neměla štěstí ho vidět naživo. Prosím, kde je k vidění? riskoval někdo koupit kočárek přes internet? A jaký je ten podvozek? Stabilní a dost odpružený? Budu moc ráda za každé info.

• Citovat
  • Upravit
1493
9.3.07 17:14

Já jsem ho objednala přes internet, aniž bych ho viděla naživo. Během 10 dnů mi má dorazit (snad dodrží termín) a pak sem napíšu své zkušenosti a dám sem pár foteček. Tak jestli to nepospíchá, můžeš cca 2 týdny počkat a já se tu klidně podrobně rozepíšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.07 20:22

Díky moc

Daimosko, to budeš moc hodná. Já bych byla taky i nalomená zkusit to risknout přes net.. jakou barvu jste vybrali? A podvozek VISION? zatím nespěchám, dcerka je maličká, určitě mi v hlubokém ještě vydrží. Protože jsem děsně nerozhodný člověk, tak už to řeším teď, abych pak nehonila nic na poslední chvíli.
Můžu se zeptat co všechno sis objednala? Jaké doplnky? A kolik to celkem vyšlo?
Chtěla jsem se sem zaregistrovat, abych nechodila jako anonym, ale zatím mi nepřišel potvrzovací mail.
Mimochodem, máš moc krásnou holčičku!!! Krásně vystrkuje zadeček, to kristýnka ještě neumí. :o)) Ona zatím jen plazí vpřed, ale je rychlík. :lol:
Klárečka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.3.07 20:24

Deimosko

Promin za zkomolení nicku. :wink:
Samozřejmě budu vděčná za každou informaci i fotku. Kde sis ho objednávala? Na jakých stránkách? ekocarky mi nějak nefungují. :(

• Citovat
  • Upravit
8041
9.3.07 20:56

Ahoj Deimosko,určitě dej vědět jak jsi spokojená a jak vypadá,jsem docela zvědavá.
Ráda bych zjistila,jestli je ještě kromě Pardubic možné ho někde vidět na vlastní oči.
Kupovala jsem totiž přes net sporťák na prvího prcka a byla jsem zklamaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.3.07 20:56

Anonymní: Všechno, na co se ptáš, už tady v této diskusi padlo … fotku odstínu jsem sem dávala jen o pár stránek dřív (na straně 6 v diskusi o tomto kočárku) - je to odstín 06-44 (šedomodrý) s podvozkem Vision S. Chce to holt asi pročítat celou diskusi.

Objednala jsem si na www.ekocarky.cz (občas jim web nefunguje):

kočárek Vision S (s nafukovacími koly) s loop: 12 950 Kč
nánožník: 950 Kč
fusak Sleepy: 2700 Kč
pláštěnka: 700 Kč ---------------------------
CELKEM: 17 300 Kč

Původně jsem chtěla ještě tašku na madlo, ale cena 2 tis. mě odradila. Snad jako úložné prostory postačí různé kapsy, které kočárek má. Ještě zvažuji koupi neoriginálního slunečníku, ale rozhodnu se, až mi kočárek přijde.
Dali mi dodací lhůtu 4-5 týdnů (to vyprší 20.3.).

Až mi dorazí, budu ho pár dní testovat a pak sem dám popis a fotky všeho, co jsem si objednala, a taky své dojmy.

P.S. Ta holčička, co mám, je vlastně chlapeček :) Lukášek. Ale ráda ho oblékám třeba do žlutých nebo oranžových barev. Jelikož mu bude brzy 9 měsíců, tak mi sporťák přijde akorát včas, už se totiž vzteká, že z hlubokého kočárku nic nevidí.

Denny: Ještě je prý k vidění v Praze a v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.07 21:11

Ahoj Deimosko
a tu tašku na madlo můžeš koupit i neoriginál,já bych za to taky ty peníze nedala :! :! :!
Mají těch tašek dneska spousty v univerzal nebo černé barvě.
Tak teda držim palečky,ať jsi spkojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.07 21:12

.............ježíš a v Praze kde??? V nějaké metropoli,jinam asi netrefim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.3.07 21:25

Denny: nejsem si jistá, ale myslím, že www.ekocarky.cz mají v Praze kamennou prodejnu. Jenže teď jim zrovna nefunguje web, tak nevím adresu. V mé hlavě koluje pojem Kostomlatská ul., ale to fakt jen hádám. Ale v jiných diskusích jsem někde četla, že se na Gesslein byl někdo v Praze podívat.

Jinak tašku na madlo si kupovat ani nechci, prý není potřeba a když je těžká a pověsí se na to madlo, tak se kočárek převáží (je-li sedačka po směru jízdy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.3.07 21:38

Ale v té Plzni je to asi snadnější k nalezení, je to u hypermarketu Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
9.3.07 21:45

Zkusím něco vypátrat,každopádně díky.
No stou taškou-převážením,to mi přijde dost divný??!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.3.07 21:45

kočárek

Děkuju za odpověď. Určitě budu sledovat diskuzi jak jsi spokojená. 2 tis za tašku je drsňárna. ty jo, ten fusak je taky docela mastnej. Bože, až to manžovi předložím tak mě asi klepne. :o))) takže na ekocarky?Je fakt, že mají zrovna výpadek. vybrala jsem barvu 2007-07 - modro-zeleno-černý. Omlouvám se, že jsem tvého chlapečka pasovala na holčičku. Je moc šikovnej jak už se krásně staví na nožičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
9.3.07 22:17

Denny: to s tím převáženímm jsem četla tady na emiminu (ale už nevím, v které diskusi), ale stane se to prý, jen když je ta taška fakt těžká.
Snad v Praze ty kočárky k vidění jsou.

Klárečko: Můj 8měsíční Lukášek se sice takhle na nožičky staví, ale zatím neleze, jen se občas plazí (naštěstí pomalu), zkouší si sedat (ale zatím jen šikmý sed), takže pokud je tvoje dcerka rychlík v plazení, tak ti nezávidím … honit ji po celém bytě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí