Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
@BABIES právě jdu taky do trojkombinace, ta ksnad nebudu litovat, tak pak hned napiš poznatky
jojo
mam jeste par tydnu, ale taky ho mame jen na prochazky a protoze je lehouckej
hned dam vedet, prej si lidi trosku stezovali na drncajici kolecka, ale me to nejak nevadi
a uz vis, jakou barvu??? my tu autosedacku moc nevyuzijem, ale musime ji mit, jinak by nas nepustili z nemocnice ![]()
@BABIES budem kupovat tu bežovočernou, viděla jsem ho v obchodu a moc se mi líbil, o těch kolečkách jsem četla, jenže když nafukovací kola tak zas o 3kg težší kočár minimálně myslím, tak že u mě je to jasný, douám že bude ok, mě jde hlavně o to, aby se sním dalo jezdit po chodníku ![]()
@Anonymní píše:
@BABIES budem kupovat tu bežovočernou, viděla jsem ho v obchodu a moc se mi líbil, o těch kolečkách jsem četla, jenže když nafukovací kola tak zas o 3kg težší kočár minimálně myslím, tak že u mě je to jasný, douám že bude ok, mě jde hlavně o to, aby se sním dalo jezdit po chodníku
my mame ten limetkovej ^_^ jooo, ja si myslim, ze bude v pohode a je fakt lehouckej!!!
@BABIES prosím tě, fakt, dej odkaz, u nás to vubec není, jen 4 barvy, ružová, červená, šedá a bežová ![]()
@Anonymní píše:
@BABIES prosím tě, fakt, dej odkaz, u nás to vubec není, jen 4 barvy, ružová, červená, šedá a bežová
my bydlime v londyne, zase tu nemame ruzovej http://www.mothercare.com/…9992,default, pd. html#q=graco%20evo
@BABIES no určitě napiš jak jsi spokojená, já mám ještě čas na koupi, ale jdu do něj ![]()
Holky, co máte Evo… koukala jsem na různá videa a všimla jsem si, že nemá polohovací rukojeť…Jak Vám sedí do ruky, když např. Váš muž má 180 cm a Vy „jen“ 170cm? Nevadí to nijak??? U nás totiž vozíme oba a občas se chce připojit i starší syn a tak aby to nebyl problém
. Díky za info ![]()
@Gabčulinda rukojet je podle me akorat. u nas je skrcek pritel a problemy nema ![]()
Ahojky, evo už mám skoro měsíc a (zatím) naprostá spokojenost. Kočárek je výborný na dlouhé procházky a nákupy
výhodou je nízká hmotnost a snadná údržba, vejde se i do kufru, takže pro mě paráda
@kala0 ahojky, tak to je super, to jsme moc ráda, konečně někdo kdo ho neodsuzuje, prosím tě a to drncání koleček tak asi hrozný není, vid???
Tak mi to nějak nevadí ale každý si vybere podle svého uvážení ![]()
Ahojda holky má grace evo přehazovací rukojet nebo musíte precvakávat "kabinu " ![]()
Ahoj holky koupila jsem si kocarek hauck city 2013, a kdyz se oenj oprel starsi syn tak mi kocerek i s malym prevratil, a kdyz si malej sedne na krivo a vykloni se tak se prevrhl taky, a tak jsem premyslela nad timhle kocarkem, dole na namesti mame kostky a jinak jezdim po silnici do velkeho kopce, tak zajima hlavne stabilita kocarku, jestli kdyz ten starsi bude chtit dat zase pusu malymu tak jestli se kocarek neprevrati
a pak jak se vam jezdi po kostkach
moc dekuju za info
@BABIES právě jdu taky do trojkombinace, ta ksnad nebudu litovat, tak pak hned napiš poznatky