Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.13 16:06

@BABIES právě jdu taky do trojkombinace, ta ksnad nebudu litovat, tak pak hned napiš poznatky :)

• Citovat
  • Upravit
2235
1.6.13 16:27
@Anonymní píše:
@BABIES právě jdu taky do trojkombinace, ta ksnad nebudu litovat, tak pak hned napiš poznatky :)

jojo :) mam jeste par tydnu, ale taky ho mame jen na prochazky a protoze je lehouckej :) hned dam vedet, prej si lidi trosku stezovali na drncajici kolecka, ale me to nejak nevadi :nevim: a uz vis, jakou barvu??? my tu autosedacku moc nevyuzijem, ale musime ji mit, jinak by nas nepustili z nemocnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 16:29

@BABIES budem kupovat tu bežovočernou, viděla jsem ho v obchodu a moc se mi líbil, o těch kolečkách jsem četla, jenže když nafukovací kola tak zas o 3kg težší kočár minimálně myslím, tak že u mě je to jasný, douám že bude ok, mě jde hlavně o to, aby se sním dalo jezdit po chodníku :)

• Citovat
  • Upravit
2235
1.6.13 17:14
@Anonymní píše:
@BABIES budem kupovat tu bežovočernou, viděla jsem ho v obchodu a moc se mi líbil, o těch kolečkách jsem četla, jenže když nafukovací kola tak zas o 3kg težší kočár minimálně myslím, tak že u mě je to jasný, douám že bude ok, mě jde hlavně o to, aby se sním dalo jezdit po chodníku :)

my mame ten limetkovej ^_^ jooo, ja si myslim, ze bude v pohode a je fakt lehouckej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 17:25

@BABIES prosím tě, fakt, dej odkaz, u nás to vubec není, jen 4 barvy, ružová, červená, šedá a bežová :roll:

• Citovat
  • Upravit
2235
1.6.13 20:58
@Anonymní píše:
@BABIES prosím tě, fakt, dej odkaz, u nás to vubec není, jen 4 barvy, ružová, červená, šedá a bežová :roll:

my bydlime v londyne, zase tu nemame ruzovej http://www.mothercare.com/…9992,default, pd. html#q=graco%20evo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 21:42

@BABIES no určitě napiš jak jsi spokojená, já mám ještě čas na koupi, ale jdu do něj :)

• Citovat
  • Upravit
2351
3.6.13 13:48

Holky, co máte Evo… koukala jsem na různá videa a všimla jsem si, že nemá polohovací rukojeť…Jak Vám sedí do ruky, když např. Váš muž má 180 cm a Vy „jen“ 170cm? Nevadí to nijak??? U nás totiž vozíme oba a občas se chce připojit i starší syn a tak aby to nebyl problém ;). Díky za info :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
3.6.13 17:13

@Gabčulinda rukojet je podle me akorat. u nas je skrcek pritel a problemy nema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.6.13 09:53

graco evo

Ahojky, evo už mám skoro měsíc a (zatím) naprostá spokojenost. Kočárek je výborný na dlouhé procházky a nákupy ;) výhodou je nízká hmotnost a snadná údržba, vejde se i do kufru, takže pro mě paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 09:42

@kala0 ahojky, tak to je super, to jsme moc ráda, konečně někdo kdo ho neodsuzuje, prosím tě a to drncání koleček tak asi hrozný není, vid???

• Citovat
  • Upravit
13
28.6.13 12:57

graco evo

Tak mi to nějak nevadí ale každý si vybere podle svého uvážení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
5.7.13 22:30

Ahojda holky má grace evo přehazovací rukojet nebo musíte precvakávat "kabinu " :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.7.13 09:08

Hmm evo má otočné sedátko ale lze ho snadno obrátit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.8.13 22:22

stabilita

Ahoj holky koupila jsem si kocarek hauck city 2013, a kdyz se oenj oprel starsi syn tak mi kocerek i s malym prevratil, a kdyz si malej sedne na krivo a vykloni se tak se prevrhl taky, a tak jsem premyslela nad timhle kocarkem, dole na namesti mame kostky a jinak jezdim po silnici do velkeho kopce, tak zajima hlavne stabilita kocarku, jestli kdyz ten starsi bude chtit dat zase pusu malymu tak jestli se kocarek neprevrati :-( a pak jak se vam jezdi po kostkach :-( moc dekuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí